Bebelusi de Sep-Oct 2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Buna fetelor!

Ma inscriu si eu aici cu voi cu bebelusul numarul 2.
Stiu ca sunt moderata asa ca voi scrie mai multe mesaje ca sa scap de moderare

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

am observat ca mi-a aparut mesajul in timp real ceea ce inseamna ca nu sunt moderata

Eu sunt Mada si sunt insarcinata in 7 saptamani(maine le fac) si am DUM: 04.12.2012 SI DPN: 10.09.2013 dar pe primul baietel l-am nascut prin cezariana si cum si a doua nastere voi face tot cezariana asa ca voi naste mai devreme.

Eu sampatamana trecuta am stat numai in pat, chiar am ajuns in perfuzii pe la spital ca nu m-am simtit foarte bin. Acum mi-am mai revenit insa mi-e foarte foarte somn si mananc in sila doar sa nu spun ca nu am mancat. sper sa treaca mai repede saptamanile si starile astea.
Am fost putin stresata pentru ca pe 28 noiembrie am facut o radiografie dar am vorbit cu medicul meu ginecolog si mi-a spus ca era inafara perioadei de conceptie si nu afecteaza.
Urmatorul control la medic il am pe 29.01.2013 cand vom avea 8 saptamani si sper sa auzim si inimioara la bebe.
Eu va voi citi tot timpul insa voi scrie mai rar putin din cauza serviciului. MA voi stradui insa sa fiu cu voi cat mai mult.
va pup!
Data mea de nastere este 23.03.1980

Mada mami de IANNIS CRISTIAN 17.01.2008 si 6 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_lupu spune:

Ms mult de sfat,Mihahegarty,dar apa nu imi prieste.Pur si simplu imi sta in gat.Compoturi mai beau,dar ma satur repede de ele.

Mergi la inceput

Habar nu am de ce mi-a dat drept termen data de 18,cand eu...dupa ale mele calcule,ar trebuie sa nasc pana pe 10.La primul scan mi-a spus ca am sarcina de aproape 5 sapt,iar aparatul inca nu detecta prezenta sarcinii (asta fiind pe 10 ian.).La o sapt diferenta,pe 17,aparatul a detectat sarcina de de 4 sapt. si 6 zile.Deci in 18 faceam fix 5sapt.
Atunci dansa a calculat ca nasc pe 18.Si...culmea....fecundarea cica a avut loc intre 24-30 dec.Oh my good....pai cum sa am sarcina de 5 sapt in 17 ian cu ovul fecundat intre 24-30 dec?Problema dr. mele e ca e plina de programari,insa eu pe 31,la urmatorul scan,voi sta serios de vb cu dansa,si daca tot nu se schimba nimic,...imi schimb eu dr. ginecolog.

Mergi la inceput

Alinabold,mutterpass-ul inca nu mi l-a dat.La primul scan,cand s-a confirmat sarcina,mi-a luat sange,specificand ca este pt. datele din mutterpass.Apoi,la al 2-lea scan,a spus ca pe 31,cand merg si ii auzim si bataile inimioarei,mutterpass-ul o sa fie gata.Tu l-ai primit?

Mergi la inceput

imi puteti spune va rog daca se vad mesajele mele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Buna Mada, bine ai venit!

Da, pot sa iti vad mesajele. De ce ti-a fost rau saptamana trecuta? Acuma cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Buna dragi burtici

Celor mai noi burticute, le urez "Bun venit, sarcina usoara, cu bb sanatosi si linistiti!!!"

Mihaela, multumesc pt urari :) Doamne Ajuta, gemeni sa fie!!
Ai dreptate cand spui de inceputurile frumoase ale relatiilor, din pacate cu timpul realizam ca poate nu suntem compatibili, iar asta duce la despartirea dintre oameni.
Nu suntem toti la fel, unii sunt mai energici, altii nu, unii au timp pt mai multa socializare, altii doar pt familie :) Eu intotdeauna am incercat sa iau oamenii asa cum sunt, cu bune cu rele, cu calitati si defecte. Am incercat sa-i accept asa cum sunt, nu am incercat sa-i schimb, dar daca nu mi-au placut i-am dat la o parte din viata mea. Si eu pun suflet in tot ceea ce fac :) Nu-i un lucru rau! Sunt de parere ca daca un prieten se indeparteaza de tine fara motiv inseamna ca nu ti-a fost niciodata cu adevarat prieten. In momentul de fata pot spune ca am fff putine prietene bune, dar bune, de suflet. Ai incredere Mihaela, sunt si multi oameni buni, sufletisti, gata sa-ti ramana prieteni dragi si apropiati

Mada, se vad mesajele tale Te asteptam aici ori decate ori poti intra

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

bun venit mess0804,modima,dunemaire,eris sa aveti o sarcina usoara si la termen!

eu am luat rezultatele de sange.... valorile sunt foarte ridicate...nu stiu ce inseamna asta.... acum as fi in sapt.6 si 3-4 zile....dupa aceste valori imi arata ca as fi in sapt.7-8. si asta ar fi imposibil...sa zicem ca am ovulat devreme...asa si se intampla la mine ovulez in jurul zile 11. dar totusi daca a fost ovulatia mai devreme atunci si embriounul trebuia sa se vada la 6 sapt. cand am fost joi la eco...

of of of inebunesc eu pana ma duc sa mai fac un eco

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

acum parerea mea despre produsele alimentare permise si nepermise in sarcina.... eu zic sa nu va stresati prea tare in privinta asta...mancati cum ati mancat si pana acum, ei sigur branza aia cu mugegai mai bine nu,oua crude si atentie la peste gras ce poate contine mult mercur.. restul sa fie bine gatit... si bine spalat!!!
mancati bine si sanatos caci asta e cel mai important! si nu stati sa va ganditi la fiecare pas daca asta se poate sau nu....cred ca mai mult rau faceti...

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 5+

Mergi la inceput