Bebelusi de Sep-Oct 2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
alinabold spune:
legat de determinarea sexului bebelusului in Germania. Nasa mea a nascut in Germania in noiembrie. Sexul i l-a dezvaluit la 18 sapt ecografic. Alta metoda nu prea se face aici gratis. Stiu ca exista ceva teste de sange dar nu sunt decontate de casa de asigurari. Ecografic e destul de imposibil sa determini sexul copilului la 10-11 sapt.
Vi4i spune:
Bun venit fetelor noi! sa aveti o sarcina usoara si bebei la termen si sanatosi!
eu nu am scriu caci tare nu vreau sa infectez aceatsa energie pozitiva din aceasta odisee cu gandurile mele rele!
tot ce am de facut e sa astept....azi am mai facut un beta hcg...
caci totusi nu inteleg de ce la valorile pe care le-am avut joi...nu s-a vazut embrionul si numai sacul.... imi este frica sa nu fie o sarcina cu ou clar! acum astept..pana joi sau vineri cand merg la eco din nou dar de data aceasta nu merg la spital...ci la un ecografist la cabinet privat!
imi cer scuze ca sunt asa down...si nici intr-un caz nu vreau sa va transmit...starea asta mea de kk
PS: eu simptome de sarcina nu mai am deloc...sanii s-au micsorat,nici starile alea de greata noaptea nu le mai am... decat dureri continuu jos in burtica... deci nu cred ca mai sunt sanse sa mai vedm ceva la eco!
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 5+
mess0804 spune:
Buna,
Sa stiti ca is si eu pe aici pe la voi prin subiect, deocamdata din cauza de superstitii nu vreau sa fiu pe listuta. Le0am citit si pe fetele de la iulie-august... dar ele is asa mari! Noi suntem mai mici, 8 sau 9 sapt (va spun acusi de ce e cu sau) ... urmeaza long story...
Noi asteptam de ceva timp sa vina BB, dar fiindca am ovare polichistice si CM neregulat am mers la tratament (dupa o lunga perioada de asteptare conform regulilor idioate din UK). In nov am luat Clomid si am fost la scanuri sa ma monitorizeze in zilele 13, 15, 18 si au facut si test de sange si mi-au zis sigur nu ai ovulat luna asta, dar din cauza craciunului si a modului cum se obtin aici programarile urmatoarea data cand tb sa merg la doctor sa imi dea o noua luna de tratament era ianuarie.
Intre Craciun si anul nou ma dureau sanii de nu puteam sa ii ating, dureri jos, tot ziceam ca uite ca am noroc ca vine data asta CM natural, fara sa fie provocat de pastile ... dupa cateva zile am zis sa fac un test ieftin (daca nu am CM regulat am un pachet mare de teste si mai fac din cand in cand sa nu cumva sa iau ceva pastile, sa trag vreo bauta .... si au iesit doua liniute. Am luat a doua zi unul din ala scump care arata si saptamanile si arata 3+ saptamani de la conceptie, deci 5 . ok, calculul mi-ar iesi ca as fi ovulat undeva imediat dupa scanuri (la scanuri avand f multe chisturi: 40 si multe s-au marit din cauza stimularii, de asta le-au urmarit si numarat de 3 ori sa vada daca vreunul nu e norocos totusi...)
Sanii ma dor in continuare f tare si am dureri pelvice (ceva mai intense ca la CM) asa ca m-am dus la GP si am intrebat daca e normal sa ma doara asa de cateva saptamani si m-a trimis la scan de urgenta sa fie siguri ca nu e extrauterina.
La scan (acum o saptamana)a fost ok, e la locul lui, se vedea si inimioara si l-au masurat su zis ca are 7 sapt (deci mult mai mic decat calculele mele, dar am auzit fete care stiau sigur data cand e produs ca ziceau ca a iesit mai mic la scan si apoi a recuperat) ... Deci acum asi fi in 8+ (sau 9+) cu DPN undeva la sf lui august sau conform scanului 1/09).
sper ca ma primiti aici
salome10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mess0804 Buna, Sa stiti ca is si eu pe aici pe la voi prin subiect, deocamdata din cauza de superstitii nu vreau sa fiu pe listuta. Le0am citit si pe fetele de la iulie-august... dar ele is asa mari! Noi suntem mai mici, 8 sau 9 sapt (va spun acusi de ce e cu sau) ... urmeaza long story... Noi asteptam de ceva timp sa vina BB, dar fiindca am ovare polichistice si CM neregulat am mers la tratament (dupa o lunga perioada de asteptare conform regulilor idioate din UK). In nov am luat Clomid si am fost la scanuri sa ma monitorizeze in zilele 13, 15, 18 si au facut si test de sange si mi-au zis sigur nu ai ovulat luna asta, dar din cauza craciunului si a modului cum se obtin aici programarile urmatoarea data cand tb sa merg la doctor sa imi dea o noua luna de tratament era ianuarie. Intre Craciun si anul nou ma dureau sanii de nu puteam sa ii ating, dureri jos, tot ziceam ca uite ca am noroc ca vine data asta CM natural, fara sa fie provocat de pastile ... dupa cateva zile am zis sa fac un test ieftin (daca nu am CM regulat am un pachet mare de teste si mai fac din cand in cand sa nu cumva sa iau ceva pastile, sa trag vreo bauta .... si au iesit doua liniute. Am luat a doua zi unul din ala scump care arata si saptamanile si arata 3+ saptamani de la conceptie, deci 5 . ok, calculul mi-ar iesi ca as fi ovulat undeva imediat dupa scanuri (la scanuri avand f multe chisturi: 40 si multe s-au marit din cauza stimularii, de asta le-au urmarit si numarat de 3 ori sa vada daca vreunul nu e norocos totusi...) Sanii ma dor in continuare f tare si am dureri pelvice (ceva mai intense ca la CM) asa ca m-am dus la GP si am intrebat daca e normal sa ma doara asa de cateva saptamani si m-a trimis la scan de urgenta sa fie siguri ca nu e extrauterina. La scan (acum o saptamana)a fost ok, e la locul lui, se vedea si inimioara si l-au masurat su zis ca are 7 sapt (deci mult mai mic decat calculele mele, dar am auzit fete care stiau sigur data cand e produs ca ziceau ca a iesit mai mic la scan si apoi a recuperat) ... Deci acum asi fi in 8+ (sau 9+) cu DPN undeva la sf lui august sau conform scanului 1/09). sper ca ma primiti aici |
Bine ai venit :* Sarcina usoara, la termen si bebe sanatos. Te primim cu bratele deschise si pe tine si pe toate noile burtici. :)
mess0804 spune:
Parca aici sau la celalat capitol spunea cineva ca trebuie sa renunte la mascarpone si chiar ma speriasem ca eu am mancat mozarella, dar am cautat peste tot si e ok. Doar branzeturi nepasteurizate, nefierte nu is ok sau alea cu mecegaiuri.
www.babycentre.co.uk/x3175/is-it-safe-to-eat-cheese-during-pregnancy " target="_blank"> http://www.babycentre.co.uk/x3175/is-it-safe-to-eat-cheese-during-pregnancy
www.bounty.com/pregnancy/food/foods-to-avoid-during-pregnancy" target="_blank">http://www.bounty.com/pregnancy/food/foods-to-avoid-during-pregnancy
Asa ca e voie tiramisu doar sa nu pui oua crude in crema si nu cafea tare la piscoturi
modima spune:
Buna fetele! Intru si eu in club :) um a fost pe 12.12.2012....deci dpn prin 18.09.2013. Eu mai am un baietel de 1 an si 3 luni,nascut pe 21.10.2011. Nu am greturi sau alte simptome doar sunt ffff nervoasa mai mereu....parca as rupe gatul cuiva :D Sarcina usoara si la termen tuturor
dunemaire spune:
Ma inscriu si eu, cu bebe 3 - acum doua zile am facut testul si au iesit doua liniute. DPN e 24 septembrie.
Ada, mama de Timea Christiane, 16.09.2003 si Teodora, 20.05.2010
Elena_R spune:
Salut noilor burtici si bine ati venit!! Sarcina usoara si bebei sanatosi
Ada, avem acelasi DPN
Vi4i, imi pare tare rau sa aud asta. Ai aflat deja rezultatele la beta hcg? Din cate am inteles nu e anormal sa nu mai ai simptome, plus nici scanurile astea nu sunt 100% accurate mai ales la sarcini asa mici. Ai rabdare si fi optimista! Sper sa aud vesti bune
Alina, si eu eram bucuroasa ca pana o sa fie burtica mai mare voi putea inca sa mai dorm pe burta. Nici vorba de dormit pe burta, ma dor sanii rau de tot asa ca vreau nu vreau trebuie sa ma obisnuiesc sa dorm pe spate ori intr-o parte.
Miha, ai facut testul? Ceva noutati??
Eu cu poftele nu am nici o treaba, in schimb sunt foarte stresata cu ce mananc, ca trebuie sa am grija sa nu mananc ceva ce nu am voie. Si cum inca nu sunt foarte experimentata in domeniul asta, citesc o gramada pe net, mai ales probleme ce pot aparea, imi fac nervi ca nu sunt in stare sa ma descurc in privinta asta si uite asa, o dau in plans si crize, mai ales cand mi-e foame si nu stiu ce sa mai mananc. Si bineinteles ca hormonii mei sunt all over the place, deci ma stresez si plang din orice. Am reusit sa plang si uitandu-ma la food chanel, deci e clar . Daca acuma reactionez asa, nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fac mai incolo.
Tocmai ce am aflat si resultatele de la beta hcg de saptamana trecuta. Am facut testul de 3 ori, o data la 2 zile si am avut valori de 149 - 250 - 477, ceea ce e ok cred si asistenta mi-a confirmat ca e normal. Ce ma ingrijoreaza insa este nivelul scazut de progesteron. M-a trimis la farmacie sa imi iau supozitoare cu progesteron, ca sa fixeze mai bine sarcina cica.
Stiti ceva despre problema asta?