Pinguini, randunici, tavane si diete

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Morning Pingu-nicilor si Randu-inilor,

Pe rand :
Roxana -> Doamne, 4 ani ? Cea mai frumoasa varsta … pentru voi : Sa va traiasca, si sa va insenineze viata … Pentru ea: Sa aiba minte si nocorc in viata … e dulce rau de tot,daca evaluez acum cea mai frumoasa varsta a copilariei, cred ca este intre 3 – 6 ani. Lasa alinturile si spune-ne ce trotura ai facut ?

Despre lifturi -> socrul meu era asa ca Mada …singurul lift in care se suia era cel de la el de acasa si asta pentru ca statea la et 9. In rest urca pe scari indiferent de cat de sus trebuia. Nu a zburat niciodata cu avionul si nu a apucat sa aiba ocazia sa vina aici … ma intreb ce ar fi facut ?
Eu, as da orice sa raman in lift, asta de la serviciu, ca e singurul cu care ma plimb … daca se poate sa raman 7 ore din cele 8 care trebuie sa le stau pe aici … pai m-as aseza pe podea, si chiar daca e intuneric, am mereu telefonul la dispozitie si DC-ul pe telefon …

Viv -> mai, tu vorbesti serios, vrei sa-i legi lui Celcesforaie o trompa de nas cand doarme ? Pai si daca ii vine omului sa se intoarca stanga, dreapta, burta – cum manevreaza trompa aia prin somn ? Trebuie ca sforaitul lui a ajuns sa il deranjeze si pe el, daca e dispus sa se lege de nas in halul ala … mie imi suna cam nasol.

Andre-ea -> draga, iti interzic sa fii mai depresata decat mine … ia scoate matale venele pe masa sa vedem cine are mai multe …de taiat. Fac pariu ca fiind mai tanara, ai cateva in plus …asculta un om cu venele limitate de varsta, mai pastreaza cateva pentru mai tarziu, cand te ataca menopauzeala, ca atunci e sezonul sinuciderilor la femei … iti imprumut lama mea numai dupa ce imi demonstrezi ca ai atins varsta. Pana atunci, pune ruj care inflameaza buzele si baga un SPA, masaje, manichiura, scrub … finalizare daca alegi. Garantat te vei simti mai bine.

Si acum despre frig si vecina mea Aqai -> soro, inteleg cum ti-a inghetat tie dorsalul in statie, dar nu se poate sa fi fost mai inghetat ca al meu, care s-a asezat de dimineata pe scaunul de piele (inghetata) de la masina personala … stiti cum ? M-am lipit de el, ca limba de stalp . Loooord !!!… asa imi trebuie daca nu verific cate grade sunt afara … ma uit pe geam, era soare, in casa vara …cine si-ar fi imaginat ca adie un -10 grade, incalzite de la cele -17 care au adiat peste noapte. Va jur, pana si masina a tusit cand a pornit, motorul a protestat, mi s-a parut ca era cam turata, eu lipta de scaun, cu valul de raceala care imi avansa pe intestinul subtire spre vezica urinara … volanul ? Nici nu am putut sa-l ating, ma mir ca se mai rotea. Credeti ca aveam manusi ? Aiurea, cine are manusi iarna, cand conduce spre serviciu ? Desigur ca eram in intarziere, asa ca, am bagat in viteza cu unghiile (noroc ca sunt lungi), am dat drumul la caldura care e atat de desteapta incat nu te vantura decat dupa ce se incalzeste masina, am dat drumul la incalzitorul de la scaun gandindu-ma cum sa fac sa-mi incalzesc cistita, am dat cu spatele si am iesit usor de pe driveway. Tot cu unghia am pornit telenovela aia de Nicholas Spark despre care va povesteam acum doua zile ca o citesc … fetelor, aoleu, aoleu - face eroina principala o salata de 3 CD-uri, cu barba-su urmarind-o in spate, construind un suspans in care cititorul trebuie sa gandeasca daca o bate sau o sexeaza animalul ala … de 3 CD-uri, ati retinut ? Ca mai am putin si o bat sau o f… eu, numai sa trecem la felul urmator de mancare. Adica ma cunoasteti de acum, nu ma tii pe mine, cititoarea Buflea in suspans culinar, la o salata … fa-i odata ceva si da drumul la meniu, zau asa. … asta ca sa intelegeti in ce conditii neprietenoase am plecat de dimineata de acasa.

Si uite asa, conducand cu unghiile si cu varful de la cizme, cu duduia aia tocand salata in difuzoare, am parcurs jumatate de drum, pana a binevoit caldura din masina sa se faca simtita … cand in sfarsit ma inconjurase pe toate partile, am ajuns in parcarea de la serviciu.
Acum ma uit pe geamul biroului ... afara e soare, inauntru vara si masina cu duduia tocand salata, la congelatorul din parcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Tot eu ... ma gandesc sa anulez SPA-ul de sambata ca cica vineri noaptea ninge, poate trag un ski.

Azi nu am nimic de mancare pentru pitici ... in afara de salata verde, ce sa le mai servesc ? Ceva care sa se faca repede, in max 30 min sa aterizeze pe masa ... niste macaroane cu branza, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

pauza intre 2 sedinte, yuhuu!!!

buflea, intai sa-ti adresez raspuns la dilema u mancarea: DA, macaroane cu branza

si apoi vai de fundul tau inghetat pe tapiteria de piele a masinii, groaznic! prefer sa merg in frigul ala decat sa stau cu fundul lipit de el! si cand te gandesti ca te asteapta si la intoarcere, aceeasi masina primitoare cu aceeasi caldura!!!!

sa va spun ca am apucat sa si merg la masa 20 de min si cand ma gandeam eu cum sa-mi rumeg cat mai productiv verzaturile din farfurie mi s-a alaturat nimeni altul decat... departamentul de psihologie

draguti ei asa din fire si incercand sa faca conversatie, da sunt doar eu defecta sau e normal sa fii putin paranoic cand esti incojurat de departamentul de psihologie? nu orice om normal ar avea senzatia ca e psihanalizat la gest/ cuvant pe minut?

asa ca m-am facut cat se poate de interesanta, am sustinut o conversatie intretinuta penduland intre umor (ala saracu' asa cum e de numai eu mi-l inchipui ca-l am) si analize lucide si apoi m-am scuzat cu urmatoarea sedinta si am luat-o la fuga - la propriu - ca mai aveam un pic si marturiseam ca sunt prea intimidata sa mai stau cu ei la masa :)))) si ca tot spark-ul meu e bull... ca de fapt m-au luat bataielile cand i-am vazut ca se aseaza langa mine la masa.

acu' ce-or fi inteles saracii oameni... pt mine e bine daca si-au facut impresia ca sunt dementa, ca e mult mai usor sa faci legea in lumea banilor daca lumea se refera la tine ca fiind "contabila aia dementa care nu imi mai da inapoi banii de avion daca nu dovedesc ca am si participat la nenorocita de conferinta "



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Sa mai dau din casa

Misterul pijamalelor - an A to Z mystery story

Ieri de dimneata cand ma duc sa trezesc trupa, Alex dormea in pantalonii de pijama ai Flaviei ... really ? Bluza lui si pantalonii ei . Primul gand a fost : astia peste noapte, in loc sa doarma, au facut schimb de pantaloni de pijama. Ce face acum un parinte responsabil ? Rade sau se pune pe morala ?

Dau patura de pe Flavia, fata avea pantalonii ei. Il scol pe Alex, il intreb de ce doarme in pantaloni roz si de cand ? Habar nu avea ... apoi isi aduce aminte - cica pantalonii lui de pijama s-au udat, dar nu stie de ce, ca el nu a facut pipi pe el (really ?), dar pentru ca s-au udat, i-a pus la spalat si a luat o alta pereche de la el din sertar. Ma duc in sertar lui, unde dormea fara jena bluza desperecheata din pijamaua Flaviei.

Se face lumina ... cu o seara inainte, eu am pus la loc niste rufe spalate ... si se pare ca am pus pijamaua Flaviei in sertarul lui Alex. Peste noapte, Alex s-a dus la pipi, s-a asezat pe WC cu putza in sus, drept urmare a facut pe langa oala, in pantalonii lui de pijama ... i-a dat jos si pe intuneric a luat primii pantaloni de la el din sertar. Dimineata era in roz

Despre rasete cu caca - a story about reading motivation.

Aseara mi-a venit la biblioteca cartea aceea de nezi desenate "Calvin and Hobbes" recomandata de Oana (parca ?) ... o iau si i-o dau lui fiu-meu cu recomandarea ca este foarte funny ...citeste el 3 pagini, vine, mananca, citeste alta pagina, zice ca e ok, dar nu parea incantat. Zic : frate, nu se poate - trebuie sa fie funny ...ii propun sa citim impreuna si nu stiu cum fac ca incep eu sa citesc, cu voce tare. Cartea este despre un baietel care este mereu nemultumit de deciziile si sfaturile parintilor si le comenteaza in fel si chip, exact in limbajul lor de copii ... ma apuc sa citesc cu intonatie, pufaind, dand ochii peste cap, mirandu-ma, tzipand, strambandu-ma ... au inceput niste rasete de m-am gandit daca nu cumva mi-am ratat vocatia. Sincer, mie nu prea mi s-a parut asa funny, dar daca e vorba de strambat cu voce tare versus stat la TV, am ales sa evoluez pe scena lui Calvin si Hobbes... Flavia radea de rasul lui Alex. Alex radea de onomatopeele mele ...in hohote ... rau ... rau ... RAU ... RAU ... pana cand s-a oprit si a spus scurt: Am facut kk pe mine . WHAT ? "Am facut kk pe mine si nu ma pot misca ca imi cade pe cracul pijamalei" ... valeu, valeu, valeleu ... sa va spun ca sub el era un covor bej ?
Vine barbata-meu cu ideea ... aduce un prosop, i-l baga sub picioare si ii da usor pantalonii jos ... si ... ni se intuneca sinusurile. Fetelor, parca la buda, nu pute asa, o fi gresia aia de pe pereti care absoarbe ?

N-am mai curatat asa ceva de mult, dar parca era mai dragalas cand o faceam ... barbatul l-a bagat in cada si eu am ramas cu mizeria. Am muiat pantalonii aia in basement, intr-un lighean cu apa rece si detergent ...acolo sunt si acum.

Am mai citit vreo doua pagini si cu Alex in noua pijama, dar mai cu grija asa, ca sa nu terminam rezerva de pijamale ...

Intrebarea pentru voi: De ce se rade, intru kk, numai cand citesc eu ? El nu poate sa se scalambaie in gand, sau si asta se invata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aqai
... pt mine e bine daca si-au facut impresia ca sunt dementa, ca e mult mai usor sa faci legea in lumea banilor daca lumea se refera la tine ca fiind "contabila aia dementa care nu imi mai da inapoi banii de avion daca nu dovedesc ca am si participat la nenorocita de conferinta "


... draga mea dementa, numai eu te pot intelege, din bula mea de cifre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Am plecat din sufragerie fortata de imprejurari. Mi-as dori o tigara.
Sau o vena. Ca e la moda.
Aia doi s-au luat in betze.
Si totul e din cauza mea ca nu i-am permis nashparliei sa mai manance in camera.
Las, ca de maine institui regula: fiecare mananca intr-o camera. Sa-i tin frate cat mai departe!
Ala mi-a pus telefonul la ureche sa aud un mesaj.
Aleia i s-a parut ca ta-su a ridicat vocea (nu a facut-o) si i-a zis sa nu mai tipe. Ala i-a zis ca el nu a tipat, aia ba da, tu nu te auzi? Ala s-a infuriat si si-a subtiat buzele. Aia s-a uitat fix in ochii lui si i-a zis ca poate vrea sa o si pocneasca ca ii pune obrazul la dispozitie. Si-a intins falcutele incurajandu-l.
Ala a iesit in balcon sa traga niste aer rece in plamani.

Nu atat de rece ca al de sub bucutele lui Buflea si popoul lui Aqai da' indeajuns ca sa ma f pe mine la cap: pfui, si eu ca prostu ii mai dau voie si la Paris, ia du-te si pedepseste-o.

De-a rasu' plansu' mai bine cu caca-n pantaloni.

Buflea, nu eu voi sa-i leg trompa de mufa.
Cateodata cand sforaie imi ventileaza ceafa si parca e un aer tomnatic, asa, cu frunze moarte.
N-as putea renunta la senzatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buflea, dementiala faza cu ... cititul !



Aqai esti curajoasa, eu empatizez cu sotul tau la faza asta.


Hai ca m-ati binedispus !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Rox, sa va traiasca fata! Ca e frumoasa, mai...sanatate si noroc ii mai trebuie.
buflea...viviana are dreptate. Bucura-te cat poti de kk in izmene, cat poti de mult...o sa regreti timpurile astea. Ma bucur insa ca te citesc si acum si sper doar sa te citesc si peste vreo 5-10 ani sa zicem...
Azi am donat sange, am fost la sedinta la Teodora...Tora e la un party cu Ana. Fiecare la ce se pricepe.
Viviana, multumesc pentru linkuri. Ma pun pe studiat. Pe furis, asa, ca nu e vorba de trompa mea...
Au inceput sa ma lase nervii de atata stat acasa. Si pe fete la fel...tot ca stau eu acasa. Calculatoru-i stricat, merge cand vrea...ma tot uit la voi, ca nu va vedeti capul de treaba si eu vegetez. Si nu oricum...ci inutil. Of of, mai maaaai....

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ruf, capul sus si venele pe masa ... lungi si pieptanate. Lama am eu, e cu analizele la zi si sunt proaste

Eu nu prea stiu de tine, tu iti cauti job? Ai firma ta si cauti contracte ? In ce domeniu, ce specializare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Buflea, nici eu nu prea stiu de mine.
Pana in decembrie am avut un contract de consultanta (dirigentie de santier-constructii) pentru o casa. Destul de subtirel... Teoretic, voi continua o noua intelegere pentru restul lucrarilor, probabil cand vremea va permite (cine stie cand?). Intre timp apar (si dispar repede...) tot felul de alte oportunitati. Care nu mai sunt valabile.
Dar anul trecut am muncit ianuarie-aprilie, apoi septembrie-decembrie. Putin. Foarte putin.
Ca sa ma linistesc, va trebui sa-mi schimb domeniul. Nu stiu daca pot ce vreau eu (si ce mi-ar place), trebuie sa am niste discutii cu cei avizati ca sa pot lua o hotarare. Daca nu se va putea, merg asa...pe apucate. Adica orice apuc.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput