Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Subiectul cu carucioare: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157989&whichpage=1

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Flafi, eu chiar nu vad utilitatea londoului.
Exista si carucioare care se lasa pana jos... bune pentru 0-3 ani. (n-am linkuri acum dar stiu sigur ca exista).
Daca are vreo importanta, caruciorul caruia i-a cedat roata (era din ala cu 3 roti) era comandat din Germania.
Eu chiar nu vreau sa dau multi bani pe asta... poate caut ceva sh...nu exclud nici varianta asta.

Editez ca sa va exemplific ce caut eu
http://www.strollers.ro/Carucioare_Sport/Carucior-DHS-7708_329_332_335_codedhs-330770800.aspx
Nu zic ca esta e alesul... dar ceva de genul. Restul... sunt marketing, n-as da atatia bani pe un carucior.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Neata fetelor,va servesc cu o cafeluta!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Am uitat sa va spusn, dupa lupte seculare am reusit sa semnez contractul cu cei de la Regina Maria. Foarte stresanta toata treaba. Ca sa nu mai spun ca se gandea fata aia sa nu imi dea pachetul de anul trecut de cand am inceput noi discutiile ci pe cel de anul asta mai scump, de parca nu ei au traganat-o 1 luna cu semnarea contractului. Foarte stresanta toata treaba :(

Multumesc duduta :)

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Buna!
Vad ca ati trecut deja la carucioare. eu voi opta pt un carucior de dimensiuni mai mici ( avand in vedere si statura mea), sa fie pliabil, comod pt bebe... inca nu m-am apucat sa caut din lipsa de timp. de luna viitoare incep si eu sa cumpar cate ceva gen: sterilizator pt biberoane, lucrusoare care ii trebuiesc micutului zi de zi, pompita de muls pt mine( am inteles ca as avea nevoie), sa alegem patutul.
Tapetul pt camera bebelusului vine maine( l-am comandat- lumea ursuletilor)
va pooop! :*

19+

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna dimineata, fetelor..
Vad si eu ca ati inceput sa discutati despre carucioare etc..
Eu imi voi lua Peg Perego doar modelul sport..Dar trebuie sa vad modelul..sa il iau ca al cumnatei, ca se potriveasca celelalte..ea si l-a luat 3in1 si nu mai are nevoie acum:)deci, landou si scoica bifat..patut bifat..sterilizator bifat..acum mai trebuie sa iau saltea, aparatori plus lenjerii..finet(nu sunt sigura ca am nimerit bine denumirea materialului) pentru scutecele..plus alte consumabile si accesorii..off..nu vreau decat sa ma mut, sa am loc sa le pun pe toate..:(

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Sunt multe de cumparat.
Faceti si voi o lista cu
"trebuie"
"poate"

Eu as pune sterilizator la poate. Daca alaptezi nu mi se pare asa folositor. Da... mai folosesti cand si cand cate un biberon dar il poti fierbe linistita clasic in oala. Iar pentru cine e cu plasticul si ce deriva de la el... sterilizatorul e din plastic, noi dam bani pe biberoane BPA free si alte chestii free... dar ni le elimina sterilizatorul. As lasa pentru apoi. DAca nu alaptezi intradevar sunt multe biberoane de spalat.
Dar noi vrem sa alaptam, nu?

Ca si cantarul de bebe. Un stres inutil. Tot pe lista de "poate". Daca il primesti e bine venit. Altfel... dupa cateva saptamani te prinzi si tu ca parinte daca copilul e ok sau nu.

Eu mi-am schimbat modul in care privesc banii si bigetul dupa ce am avut copil. Cheltuielile au crescut... ma gandesc mai bine despre un lucru daca chiar imi trebuie sau nu. Iar pentru cresterea copilului sunt multe multe chestii inutile. Si mai cumparati si apoi... chiar daca vom fi mamici cu noi nascuti tot mai vrem sa iesim in lume... nu e ca si cum nu mai iesim din casa.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Hellie, da, sunt f fiabile carucioarele italiene. Toti cunoscutii mei au din astea si au fost f multumiti.

Cum am zis, eu mai am si un carutz usor, care se inclina pana jos, dar nu as pune bebele in el. Acolo nu e deloc protejat, simte orice zdruncinatura, nu e deloc adaptat unui nou nascut.
Eu am folosit mult landoul, dar e adevarat ca nu 6 luni. A mea a stat in fundulez la 5 luni. Insa, primele 6 luni a si dormit in el, ca patutul era prea mare, asa in landou avea un sentiment de siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flafi, ma bucur ca ai rezolvat cu contractul!

Cu sterilizatorul, eu in nici un caz nu as lua. Sunt contra sterilizatului. Biberoanele spalate bine si cu asta basta.

Vicky, Printzesone and BB (24+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
Criulica imi pare bine ca te vedem !Felicitari pentru fetita !
Discutati despre carucioare ,eu nu sunt de acord sa dau o caruta de bani pe carucior . Copii mei nu au mai vrut in carut decat pana la 1.5 ani ,apoi mi-am luat un carucior sport tip umbrela ,usor ,pe care-l caram peste tot dupa noi ,ca ei mergeau ce mergeau si se asezau cand oboseau.
V-am mai zis ca Ana a fost un copil dificil ,era mereu nemultumita si plangacioasa(asa-i si acum )in carucior nu statea decat 15 min ,apoi o luam in brate si era ditamai bebele avand in vedere ca sa nascut cu 4.200.
Daca as fi dat bani multi pe carucior cred ca-mi bagam unghia in gat de ciuda ca nu prea l-am folosit.
La Ana am avut un carut primit de la cineva ,pe vremea aia nu prea stateam bine cu banii si oricum nu prea l-am folosit cine stie cat.
La Dragos am avut de la ''primii pasi'' un carut transformabil in landou.Nu se lasa jos de tot dar era suficient de jos pentru un nou nascut.
Mai tarziu am trecut la carutul tip umbrela ,usor de strans si de carat.
V-as arata ce am avut la Dragos dar nu stiu daca-mi da voie ,sa nu se considere reclama.
Noi in magazinul nostru comercializam produsele firmei'' primii pasi '',si au multe modele de unde sa-ti alegi si preturile dupa parerea mea sunt OK.Sa nu intelegeti ca le fac reclama doar v-am sugerat sa vedeti si produsele lor.
Acelas sfat vi-l dau si eu ,sa mergeti sa vedeti caruciorul pe viu in magazin si apoi sa-l comandati.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+

Mergi la inceput