Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna dimineata la amiaza!

Am mai vorbit aseara cu un prieten care are un bebelus de 7 luni si mi-a zis ca landoul el l-a folosit foarte putin si il considera un pic inutil. Am citit si parerile voastre si clar nu trebuie investit intr-un carut, am renuntat de tot la ideea de SF-uri.

Flafi, poti sa imi trimiti prin PM suma pentru care ai semnat cu cei de la RM? Si eu ar trebui sa ajung saptamanile astea sa semnez contractul cu ei si sa stiu la ce ma astept si cat pot sa intind coarda vis a vis de preturile de pe site.

Madd eu am citit ca finetul pentru bebelusii foarte mici nu este recomandat din cauza pufului care le poate intra prin diverese orificii, e de preferat bumbacum. Acum si aici cred ca mamele cu experienta pot comenta mai in cunostinta de cauza.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Am uitat sa va spusn, dupa lupte seculare am reusit sa semnez contractul cu cei de la Regina Maria. Foarte stresanta toata treaba. Ca sa nu mai spun ca se gandea fata aia sa nu imi dea pachetul de anul trecut de cand am inceput noi discutiile ci pe cel de anul asta mai scump, de parca nu ei au traganat-o 1 luna cu semnarea contractului. Foarte stresanta toata treaba :(

Multumesc duduta :)

24+ cu

Bine ca ai rezolvat, uff nu inteleg de ce dureaza atat de mult si ce se cacaie atat de mult :(

19 s cu Emma Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Fetele eu nu am folosit scutecele din finete .
Noi am folosit scutecele pampers si i-am imbracat cu hainute de nou nascuti ,nu i-am infasat.
Daca vroiam sa-i infas asa peste hainute ,cand erau agitati si nu puteau sa doarma ,aveam scutecele din bumbac si de ele m-am folosit ca sa le pun si in carucior cand ieseam afara vara sa nu transpire spatele lui bebe.
Sterilizator cred ca e nevoie sa-l cumparati numai in cazul in care nu alaptezi ,altfel e investitie inutila.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Vio, cred ca se referea la niste bucati de material de finet/bumbac.... folositoare de altfel.
Eu am primit de la mama mea initial si mi s-au parut "depasite". Dar apoi mi-au prins bine: la baita, cand il pui pe bebe repede undeva pe pat, la carucioare, invelit vara... sunt utile.

In alta ordine de idei eu mi-am comandat niste scutece lavabile (unele sh altele noi). Nu ma vad exclusiv cu acest tip... dar la mixt ma bag. (sper sa ma tina nervii ca acum sunt entuziasta).

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Felicitari Flafi, bine ca ti-au dat preturile de anul trecut !

Ati inceput discutia despre carucioare copii !
Si eu sunt in dilema..
Foarte frumoase alea de la Graco, dar taaaare scumpe.
Mai bine mai multe rochii si fustite
La Darius am avut unul autohton, rezistent, care l-am foslosit pana pe la 2 ani. Fara accesorii, spatarul se lasa complet pe spate.
As lua unul mai sofisticat , acum, ca-i domnisoara , dar n-as exagera Cam pana in 1500 ? Sau mai putin...

Buna idee cu listuta aceea, nu 'trebuie' si 'poate' !
Am o prietena care acum 2 ani a nascut si-a cumparat o gramada de lucruri inutile. In camera copilului arata ca intr-o expozitie de produse de bb

Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Ce am mai vazut pe la TV

http://neatza.a1.ro/invitati/Tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-meseria-de-moasa_12619.html

Eu aici as vrea sa merg sa ma pregatesc fizic si psihic pentru nastere.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Irina cum se iau semintele de in si ce cantitate? sper la al doilea copil sa am si eu o experienta pozitiva cu alaptatul. ca la spital pe toti peretii scriau ca e baby friendly si era un dezinteres total fata de alaptat. eu plangeam ca ma dor si ard sanii de la lapte si ele imi ziceau ca e normal sa stau asa. Prin telefon o prietena mi-a spus ce sa fac si cum sa ma mulg ca altfel faceam febra laptelui si ele in spital radeau de mine. Asta e ...a trecut, numai ca acum o sa o iau de la capat cu aceleasi imbecile, numai cu alta atitudine din partea mea.

Doamne Hellie ce nebunie e in Bucuresti cu copacii cazuti. In fiecare an au fost incidente si tot nu se face nimic. Bine ca esti bine.

Legat de carucior prima data nu am investit intr-unul bun, l-am luat dupa pret si asa a si fost, mare si ieftin. Greu de manipulat pt mine, cum zice Vicky vroiam si eu cu coarne sa am unde sa imi pun geanta sau plasa cu cumparaturi, una peste alta nu mi-a placut deloc si nu e nici practic. Acum caut altul sa ma bucur si eu de plimbare nu sa imping la el de parca sunt la sala. Nici nu as da 1000 de euro dar vreau oricum ceva mai practic.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Hellie ,da , ai fost norocoasa , bravo!
Eu ieri am fost mai putin norocoasa, cand duceam copilul la scoala, in cuba am intrat intr-un indicator, din cauza poleiului.. Din fericire daune minore

Fetele, ati auzit comva de marca asta?
http://reclama/manufacturers/254-firkon-2.mbs

he he he, nu-i reclama , nu-i situl meu , as vrea eu
de pe reclamamascata si carutul firkon

Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

shicbb na !

Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Miche,vai ,cred ca te-ai speriat rau !
Bine ca nu ati patit nimic !

Hellie chiar ca ai avut noroc ! Chiar asa de urat e in Bucuresti ? Nu mai sunt la curent cu stirile despre vreme.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+

Mergi la inceput