Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna dimineata!

Offf,groaznic de greu e cu trezitul asta dimineata...Si afara e o vreme "superba", ploua si bate un vant...Asa as fi stat in patut la caldurica

Vad ca vorbiti de carucioare, noi am avut unul sport care mergea de la nou nascuti, marca Cosatto pe care l-am folosit pana la 1 an si un pic cand am plecat la Paris fara carut si acolo am achizitionat unul sport, tip umbrela, ieftin, no name. Cu ala am mers pana pe la 2 ani cred, dar nu zilnic pt ca nu prea mai vroia sa stea.
Am observat in alte tari, copii f mari in carut, gen 4-5 ani. La noi nu.
Ce sa zic, ala sport pe care l-am avut nu l-as mai lua la al doilea copil, au scris si fetele, parca nu e destul de confortabil pt un nou nascut, plus ca era cu fata spre sensul de mers si mi-ar fi placut invers.
Acum, as lua unul mai pt bebe asa, dar parca n-as investi intr-unul 3 in 1.
Si as vrea si wrap,imi place ideea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Pentru cele interesate: de luni, 21.01, ziarul Libertatea se vinde cu "Povesti nemuritoare" la 8.99 lei.

22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Mie imi trebuie unul usor de bagat in masina si neaparat o scoica de masina. Fiind in afara Bucurestiului, toate drumurile sunt in Bucuresti la cumparaturi si diverse. Pt ca nu voi avea pe nimeni care sa ma jute sau sa stea acasa cu copilul. Deci trebuie sa fie el destul de usor, usor de montat si bagat in masina. Sper sa nu fie utopic ce vreau..
Edit: M-au panicat preturile alea de la carucioare...
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flafi, si mie mi s-au parut extrem de mari preturile alea.

Iriss, pe frate-miu, l-a tinut scoica aia vre-o 4-5 luni

Eu am comandar de pe ebaby.it. Am fost ff multumita.

Vicky, Printzesone and BB (24+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

'Neatza fetelor!

Intr-adevar e o vreme de caine/porc (una din astea doua). Fetelor eu dimineata am traseu spre birou pe stefan cel mare...ei bine, la 10 minute dupa ce am trecut eu cu masina au cazut doi copaci din aia seculari pe carosabil si au facut ravagii peste masini, oameni etc.
Ma consider norocoasa...ffff. norocoasa!

Multumesc fetelor pentru detaliile referitoare la carucioare! Acum am si eu o baza solida sa aleg....mai ales avand in vedere preturile, vreau sa fiu cat mai atenta cand aleg.

Flafi, da...sotul de cate ori ii arat un carucior incepe sa caute pe youtube filmulete sa vada el cum e "caroseria" caruciorului...ce rulmenti si ce sisteme de prindere are. Iti dai seama ce intrebari le va pune el vanzatoarelor de la targ cand vom merge sa vedem "automobilul" pe viu . Abia astept .

p.s. azi e vineri...deci vine uichendul

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Flafi, si mie mi s-au parut extrem de mari preturile alea.

Iriss, pe frate-miu, l-a tinut scoica aia vre-o 4-5 luni

Eu am comandar de pe ebaby.it. Am fost ff multumita.

Vicky, Printzesone and BB (24+)

Vicky, vad ca asta e site italienesc. O fi adevarata chestia aia ca majoritatea carucioarelor produse de italieni sunt ok? Mie mi-a spus chestia asta o tipa care are un site de produse pt. bebe cu vanzare online. SI nu stiu daca sa ii dau crezare. Voi ati auzit vreodata chestia asta?
Eu de obicei cand cumpar ceva de folosinta indelungata ma orientez spre firme nemtesti.

18+

Mergi la inceput

Hellie ma bucur ca esti bine! Mare noroc!

Martie.. targ.. cine stie in ce stadiu voi fi pe atunci, mi-e teama sa astept atat si sa fie nevoie sa las sotul sa aleaga cine stie ce chestie super-ultra-hi-tech de nefolosit.

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

'Neatza fetelor!

Intr-adevar e o vreme de caine/porc (una din astea doua). Fetelor eu dimineata am traseu spre birou pe stefan cel mare...ei bine, la 10 minute dupa ce am trecut eu cu masina au cazut doi copaci din aia seculari pe carosabil si au facut ravagii peste masini, oameni etc.
Ma consider norocoasa...ffff. norocoasa!

Multumesc fetelor pentru detaliile referitoare la carucioare! Acum am si eu o baza solida sa aleg....mai ales avand in vedere preturile, vreau sa fiu cat mai atenta cand aleg.

Flafi, da...sotul de cate ori ii arat un carucior incepe sa caute pe youtube filmulete sa vada el cum e "caroseria" caruciorului...ce rulmenti si ce sisteme de prindere are. Iti dai seama ce intrebari le va pune el vanzatoarelor de la targ cand vom merge sa vedem "automobilul" pe viu . Abia astept .

p.s. azi e vineri...deci vine uichendul

18+

Pfiu, ce noroc. Am vazut stirea dimineata!Bine ca nu ai patit nimic!
Eu merg pe jos si mi-era frica sa nu-mi aterizeze ceva in cap...

Mergi la inceput

Hai ca am niste intrebari:
Landou-l este absolut necesar? Chiar trebuie sa stea absolut intins? Doar de pe la 6 luni (parca) incepe sa stea si in fundulet si ma gandesc ca nu il mai aburesti cu statul intins in carucior.

Am vazut unele carucioare care se lasa pe spate pana la un 15grade, unele mamici au luat din acela.

24+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Hellie ma bucur ca esti bine! Mare noroc!

Martie.. targ.. cine stie in ce stadiu voi fi pe atunci, mi-e teama sa astept atat si sa fie nevoie sa las sotul sa aleaga cine stie ce chestie super-ultra-hi-tech de nefolosit.

24+ cu

Aaaa...pai eu nu ii las sfoara prea lunga sa aleaga el dintre toate carucioarele existente. Am ales eu un esantion reprezentativ (vreo 4-5 modele si firme) si el sa isi dea cu parerea despre fiabilitate, rulmenti si ce o mai fi pe acolo. Tre' sa il las sa se faca util

18+

Mergi la inceput