Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
doina_1984 spune:
Madd , si eu am pofte "nesanatoase" gen shaorma
criulica, ar trebui sa se vada sexul sigur la morfofetala, mai ales ca dureaza mmuuullltt si are timp sa-l vada pe bebe in toate pozitiile.
Vio, si noi ne gandim tot la masina aia chiar daca la noi sunt 2 copii as vrea sa pot sa stau si eu in spate, daca o sa fie nevoie.
mony, tu ce mai faci? Cum stai cu moralul?
kabecka, urat evenimentul prin care ati trecut, dar bine ca s-a terminat cu bine. Eu nu-l scot niciodata pe Matei din scaunul lui, prefer sa-i distrag atentia sau sa oprim daca e nevoie.
Irinuka, e bine ca ai fost perseverenta la faza cu carucioarele
Ankylya, ft bine ca ati semnat contractul! Spor la treaba!
Hellie, felicitari pt baietel! Noi cand am aflat sexul la primul copil atat am innebunit-o pe dr. cu intrebarea "E sigur?" incat ne-a scos o poza si ne-a incercuit cucul Eu imi doream ft mult baiat si parca nu era real.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 20s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
Kabecka spune:
Madd,acum nu mai am pofte,dar la inceput pofteam numai la mezeluri si eu nu mananc de fel...
A mai crescut burtica?
Criulica,cred ca o sa se vada sexul. Si eu astept morfo sa aflu ce e.
Hellie,felicitari pt baietel!
Doina,de atunci nu mai merge decat in scaun. Am realizat cat de periculos poate fi....
Ankylya,ma bucur ca ati semnat!
Madd11ee spune:
Eu le zic pofte..ca inainte nu mancam defel atatia cartofi...pate de gasca mancam ff rar..dar nu mancam deloc paine, iar acum, daca nu mananc portia zilnica de cartofi, trebuie sa mananc obligatoriu paine..rosii nu mancam niciodata iarna..asteptam sezonul lor, iar acum as manca incontinuu..ma bucur ca macar nu mananc multe dulciuri..
Kabecka, ff putin se vede, dar nu sesizabil pentru altii..da macar se vede ceva:) oricum..nimeni nu crede ca sunt gravi..inca imi ridica bluzele sa vada unde e burta:)
17+
Monik86 spune:
Am revenit! Ne-am dus si noi sa vedem apartamentul, e ok, dar mai trebuie evacuate multe din el si trebuie un pic renovat ... deci ne mutam de abia prin martie! Vai nici nu vreau sa ma gandesc cat stres
Maddie si eu mananc rosii si branza intr-o prostie ... daca stau bine sa ma gandesc, mananc cam de toate, numai cu carnea sunt cam certata, o suport numai pe aia de peste! In reste supe de pasare, fructe, legume, lactate, muraturi, cipsuri si de la sarbatori incoace am inceput sa mananc si dulce , ca pana atunci aproape ca uitasem de existenta lor, mancam mai mult sarat si muraturi. E bine ca inca n-am prea pus pe mine. Hainele inca imi vin
17+ cu
paulinio spune:
Buna dragelor,
Eu nu prea intru in weekend dar acum am gsit un moment mai linistit si am zis sa va impartasesc noutile: am fost la morfofetala si avem un baietel!!! inca un baietel de fapt.
In adancul sufletului speram totusi sa fi8e fetita... dar sotul era foarte incantat ca va mai avea un baietel. Pentru mine ar fi fost mai usor sa fie fetita, cred... Va fi greu cu alegerea numelui... la primul a durat foarte mult pana am ajuns la o hotarare. Si la ce propuneri mi-a zis sotul... ma pregatesc pentru discutii lungi.
In rest totul e ok... masuratorile sunt normale; a iesit mai dezvoltat cu 3 zile; singura chestie e ca cordul nu prea aputut fi vazut. S-a intors cu spatele si nu ajunge la cord... A ramas sa mai vin o data special pentru asta. S-au vazut totusi 4 camere de dimensiuni normale.
A fost emotionant... mai ales imaginile "comerciale"... iar la fata mi se pare ca seamana cu fratiorul lui mai mare... parca sunt la fel pozele. :)
Deci fiumiu s-a inselat cand a zis ca o sa aiba o surioara.
Aveam emotii ca o sa respinga ideea de fratior... dar s-a adaptat imediat fara nici o problema cand i-=am spus ca bebe din burtica e baietel. (pana acum i-=am mai zis din cand in cand ca nu stim ce e... poate, poate)
Chiar ca sunt multi baieti la odiseea noastra...
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 22+
Monik86 spune:
Paulinio, felicitari pentru baietel! Dumnezeu sa-i dea sanatate! Si noi am fost surprinsi cand a zis ca pare a fi fetita, dar ne bucuram oricum. Sa vedem daca data viitoare daca mai apare ceva in plus
17+ cu
DenyAnd spune:
Salutare burtici.
Eu sunt langa voi zilnic, va citesc mereu, dar nu am ce sa raspund. De fapt va raspund fiecareia in gand pt vestile bune de la eco, control, pt ca ati aflat culoarea caruciorului, si din celelalte domenii ale vietii noastre cotidiene(Ankylya pt contract la chirie, imi dau seama cat de usurata te simti).
Stau mai mult in umbra, citindu-va invat foarte multe de la voi, atatea sfaturi primim de la mamicile cu experienta, multumim mult pt ele.
In legatura cu listuta cu cele "trebuie/poate" o am si eu de la odiseea nov-dec. Daca vreti, o postez in gmail ca sa va orientati si dupa acea lista.
Si eu bifez somnolenta, in ultima vreme avem obiceiul sa ne trezim a 11-12, cam cu forta, dar dupa o cafea/capucino, m-am facut fresh si sunt plina de energie, si apoi spre seara iar cad lata pe pat somnoroasa.
Am "prins" si eu linkul. Vicky, minunate pozele cu Maya, cu familia. Sa o tineti tot asa in continuare. Mi-a placut f. mult cum ai organizat fiecare album cu poze, in fiecare luna ai ei, din maternitate pana in prezent, si mai continua.
Stiam ca pe picasa nu incap atatea poze, cum ai facut sa ai peste 1GB marime pe picasa pt poze? Ca peste 1GB e cu plata, banuiesc ca esti cu abonament pe picasa.
Poftele , eu sunt cu pizza si cartofi pai, nu-i mananc prajite in ulei, ci numai ii bag in microunde sa se coaca mai bine (ii cumpar gata, semipreparate si congelate). Dar ma satur repede de ei si trec la altceva(salata boef, ori sarmale). Dulciurile tot nu le suport..
Azi am hotarat si al doilea nume pt micuta noastra, pusa de taticu'(ca l-am insarcinat cu aceasta datorie), si mi-a facut placuta surpriza sa fie Naomi. Chiar imi place mult . Cristina e pusa de mine, dar Naomi de tatic.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
21+ cu Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deiutza24 Neata. Va citesc de cateva capitole bune, am vazut ca sunteti foarte harnicute si abia reusesc sa tin pasul cu voi. Ma alatur si eu odiseei de ciresele cu DPN 12.06.2013 si UM 30.08.2012. 18+ |
Bine ai venit Deiutza. Felicitari pt sarcina, iti dorim sa ai una usoara si la termen.
Scrie-ne mai multe despre tine, sa te cunoastem .
Vezi ca mesajele tale sunt moderate(in caz ca nu stiai), si apar mai greu, si majoritatea fetelor nu vad mesajele tale, ca raman in urma necitite. Dupa 10 mesaje scrise scapi de moderare, si apoi te vom vedea in timp util, odata cu ale noastre.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
21+ cu Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
carmen333 spune:
De acord ca scoica e necesara. Doar ca nu m-am exprimat eu clar pentru situatia mea.
Si-a scos cineva copilul de la spital acasa cu taxiul? Si se poate folosi scoica? In plus, e grea chiar si fara copil. Eu voi avea scoica de la cumnata, dar ma gandeam sa iau un cosulet, poate wrap. Doar nu am sa angajez pe cineva sa-mi care scoica, pana la vreun cabinet medical.
Cam slabe sanse sa ne luam masina asa curand.
Hellie spune:
Fetelor, va multumesc pentru felicitari!
Acum, am venit de la cumparaturi...am cumparat o sacosa de body-uri, diverse marimi...adica intre 1-12luni. Frumusele foc. Am incercat sa iau numai din alea cu capse pe lateral, dar cu maneca scurta nu prea am gasit asa...cred ca din cauza ca nu e inca sezonul.
Dar voi ce ziceti, in prima-prima luna, fiind iunie la mine, n-ar fi ok daca seara dupa baita sa ii dau un body cu maneca lunga, totusi..adica tot subtirel, din bumbac nu din ala plushat, dar cu maneca lunga?! Eu stiu ca la noi vara e cald rau, dar totusi in prima luna ma gandesc ca noaptea merge si un body cu manecuta lunga, nu?!
Inca nu am luat nimic sub masura 62 din cauza ca sotul ma pisalogeste ca chiar si 62 lui i se pare mic pentru prima luna...ceea ce eu zic ca e fals. Prima luna nu e cam 56-58 asa?! Adica eu stiu ca noi amandoi suntem inalti dar totusi...nu cred ca se va naste copilul la peste 56 de cm...si trebuie si el imbracat in prima luna cu ceva....
Paulinio, sa-ti fie sanatos, vesel si fericit si al doilea fecior!
Madd, si eu a aceeasi afinitate pentru cartofi...mananc zilnic si sub orice forma...adevarul e ca mi-au placut dintotdeauna cartofii dar in niciun caz nu mancam in fiecare zi . Bine ca nu m-a apucat pasiunea fata de dulciuri...inca...
18+