Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata!
Nu stiu cum ati fost voi la prima sarcina dar eu nu am fost practica de loc. Mai mult m-am aruncat pe lucruri care iti luau ochii, foarte colorate si dragute dar deloc practice si am cheltuit aiurea destul de mult. De exemplu patutul l-a avut de 60 pe 120 si a stat in el doar pana la 8 luni pt ca incepuse sa doarma mai agitat si se trezea urland ca dadea cu capul de gratii, acum vreau sa il facem mai mare sa ne putem folosi de el mai mult timp. De carucior am postat mai devreme. Am investit intr-o groaza de biberoane scumpe si ea nu a mancat decat din cele de la Primii Pasi care sunt cele mai ieftine. Si exemplele pot continua. Nici in hainute nu as investi prea mult pt ca o sa primiti o gramada. La mine orice a venit a adus hainute si am avut multe care nici nu a apucat sa le poarte, plus ca i-am luat o gramada dragute dar care nu erau practice. Chinuiam copilul sa il infund in ele asa ca au ajuns direct la gunoi.
La noi s-a demonstrat ca simplu inseamna bine si de multe ori mai ieftin.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Geo, asa m-au vazut si pe mine, mi-au spus ca e baietel, dar mi-au subliniat ca la morfologia de trim 2 se va vedea mult mai bine. Eu stiu ca intra in pachetul morfologiei, sa vada si vasele de sange, deci Doppler, cat si inimioara in detaliu.
Iris, asa mi s-a spus mie, adica mi-a zis o mamica, sa ma pregatesc cu cosulet sa-l scot din spital. Parca in brate nu pot sa-l tin, eu sau tat'su, in masina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

'Neata scriitoarelor

Ieri n-am mai apucat sa mai intru, dar am citit aseara rapid ce ati scris. Imi plac discutiile astea, ma ajuta si pe mine pt ca asa cum au mai zis si alte mamici, la primul copil am mai luat si lucruri inutile.

Nu stiu cat de ok este sa-i tinem in brate la iesirea din spital, ma refer in masina.
Noi am avut o experienta mai neplacuta in vara cand a intrat unul in noi cu viteza, iar R nu era legat in scaunul lui. Ne-am lovit amandoi destul de tare, pt ca desi noi eram pe loc, cel care a intrat in noi a venit cu viteza mare.
Am capatat o teama de atunci si cred ca mi-ar fi frica sa-l tin pe bebe in brate.
Stiu ca in alte tari nu te lasa sa pleci cu el din spital decat in scoica/landou...Fetele care locuiesc prin alte parti, ne pot lamuri!

Miche, apa aia cu lamaie dimineata pe stomacul gol is the best!
Am inceput sa ma uit si pe cartile trimise de tine,sper sa am timp sa aprofundez.

Eu ma simt destul de energica in perioada asta si stiu ca asa m-am simtit si sarcina trecuta.
Doar ca ma trezesc ingrozitor de greu dimineata.

Simcri, ce-o face? Parca n-a mai intrat de ceva timp!

Ma duc sa ma apuc de treburi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Neatza, fetele!

Irinuka, multumim pentru sfaturi! Mi se par foarte utile!

Geo, multumesc pentru felicitari! Si noi te felicitam pentru bebelina! Ma bucur ca vi s-a confirmat faptul ca e fetita si noi asteptam urmatorul eco pentru confirmare. Nu tin chiar asa de mult la sexul copilului, l-as iubi la fel de mult si daca ar fi baietel, dar vreau sa stiu sa definitivez varianta de nume ca sa stim ce lucrusoare luam
(cele neutre parca nu sunt la fel de frumoase) si ca sa ma obisnuiesc eu cu gandul.

In alta ordine de idei, impotriva contipatiei sunt bune si cerealele integrale cu fructe uscate. Am papat ieri de la Nestle Fitness, mai mult de pofta, cu lapte si cu putina miere, si am constatat ca sunt bune sipentru digestie. Doar au o graza de fibre Deci daca va plac, va recomand sa le incercati.

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flafi, cunosc mobila aia de la Ikea. E f frumoasa.

Hellie, felicitari pentru baietel.
Si nu, nu noi suntem cele mai harnice, sunt fetele de la iulie-august .

Ankylya, ma bucur fff mult ca va mutati singuri! Mai 2 saptamani si gata.

Irinuka, asa m-ai distrat cu carucioarele :).

Geo, sanatate multa. Nici eu nu am facut doppler la nici o sarcina.

Incalzitorul, eu zic ca va complicati viata. Si la prematuri in spitale dau lapte la temperatura camerei. Eu am inceput sa-i incalzesc un pic dupa 3 ani cand am trecut-o pe lapte de vaca, si deci era de la frigider. De la frigider, rece asa nu ii place.

MAi, e numai o parere ca stau chinuiti in scoica. Aia e studiata sa stea bb cat mai comod, si chiar sta, chiar daca el pare ca vai si amar.

Carmen3333 No, NO, No, bb in brate in masina. doamne fereste de un accident sau de o frana brusca, voi nu patiti nimic, dar bb se transforma in proiectil.

Eu nu am folosit landoul pe post de scaun de masina, desi se poate. Totusi, el nu e la fel de safe ca si scoica.

Vicky, Printzesone and BB (25+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Vicky, super frumoase pozele, de Maya nici nu mai zic. Vad ca patutul a fost foarte lat, e cel mai bine asa. Al nostru este mult mai ingust si cand se rasucea se lovea de margine si se ridica direct in picioare, asa ca nu a dormit decat 7-8 luni in el.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 19s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Doina, unde sunt poze cu Vicky si Maya? am intrat pe picassa si nimic.
Edit: gata, m-am prins ca link-ul era temporar. Pacat, mi-ar fi facut placere sa va vad.

23+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
Felicitari Hellie pentru baietel ! Chiar daca i sau vazut doar outele e clar ca-i baiat ,asa daca i se vedea doar puta ziceai ca se confunda cu cordonul.
Fetele si eu sunt de acord cand plecati din spital cu masina trebuie scoica ,din cate stiu si la noi este legea care spune ca nu au voie copiii in masina decat in scaun de masina si scoica. Noi avem scaunele pentru cei doi ,ramane sa ne luam o scoica pentru bebe dar trebuie sa schimbam si masina ,ca acum avem o Toyota Corola si nu incap 3 scaunele pe bancheta din spate ,ne gandim la un Renault espace.
Flafi mi-a placut caruciorul doar ca mi se par rotile cam mici in dimensiuni si la ce trotoare avem noi cred c-ar trebui sa fie un pic mai mari(sper ca nu te superi ca mi-am spus parerea).

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna,

eu sunt mai putin matinala, le am cu

Abia astept sa fac ecografia de trim2 sa aflu sigur ce e, mai ales ca de la vizita la vizita nu poate sa imi spuna cu certitudine ce se vede. Ati mai auzit asa ceva? Pentru noi nu e deloc important sexul dar acum ca nu stim mi se pare suparator, vreau sa incep sa cumpar diverse . Am o cunostinta care nu a vrut sa afle decat la nastere ce e si pe toata perioada sarcinii nu era nimic mai amuzant pentru prieteni decat sa puna pariuri. La al doilea copil ma bate gandul sa procedez la fel.

Dar la morfofetala de trim 2 se vede, nu-i asa?

Va

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna, fetelor!

Eu am avut doar o tentativa sa ma trezesc de dimineata..dupa 3 guri de cafea am adormit bustean pana la 12:))

Hellie, felicitari pentru oo:) sa stii ca si eu astept morfo sa fiu sigura sigura..chiar daca dr parea convinsa..
Irinuka, ai fost tare funny cu carucioarele:)
Criulica, sigur se va vedea la morfo..
Flafi, eu la Ikea o sa merg sa iau ce am nevoie pentru bebe..
Geo, insanatosire grabnica!
Ankylya, mai e putin:) acusica vine 1 feb..
Nici nu stiti ce mult ajuta sfaturile voastre..mai ales pentru noi, cele care suntem la prima sarcina..eu una sunt tentata sa cumpar de toate..dar ma mai temperez cand citesc experientele voastre cu tot felul de obiecte..

Azi m-am cantarit:( am +5.5 kg..si nu am ajuns nici macar la jum..ce-i drept..nu se prea vad..dar eu ma gandesc cu groaza ca o sa iau muulte pana la final..dar nu stiu cum as putea sa nu mananc..am incercat cu legume si gratare..si nu imi trecea foamea pana nu luam si o portie mica de cartofi(nu conteaza cum sunt pregatiti, cartofi sa fie)..Am avut chestia asta de la inceputul sarcinii, de dinainte de a afla ca sunt gravida incepusem sa mananc zilnic..:-s Acum mai nou, vad ca am o pofta incredibila sa mananc pate de gasca si rosii cu branza:))

Chiar, voi ati avut pofte pana acum?
Va pup!

PS Am editat..cu gandul la simcri, ca nu am mai vazut-o de multicel..am scris numele ei in loc de al tau, criulica..sorry:)

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna ziua!

Serveste cineva cafeaua la ora asta? In afara de mine M-am trezit de la 9 dar am intrat in priza cu schimbat lenjeria, curat si facut mancare. Asa ca va invit la o portie de clatite brasovene

Legat de iesitul din spital, eu o sa-l scot pe bebe in scoica obligatoriu. La fel cum zice si Vicky, desi pare incomoda, bebele se simte bine si in siguranta in scoica. Ganditi-va cum sta in burta

Acum sa citesc ce s-a mai scris si revin

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 20s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput