Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
Miche spune:
Dragelor, si eu am probleme si cu lenea si cu lipsa de concentrare -la treburi serioase ,ca ati vazut la fustite si carucioare ce sprintena mi's !
Am fost si eu la doc azi, si mi-a zis ca foarte bine fac ca beau apa aia cu lamaie dimineata, ca fixeaza fierul si mi-a mai zis ea ceva.
Mi-am mai adus aminte ca eu pap si curmale , buneee! (cautati pe net curmale in sarcina si vedeti beneficii)
De asemeni, dupa o luna intentionez sa iau Ultra DHA (iarasi, pe net veti gasi cat de important e sa luam acest supliment)
L-am descoperit vara trecuta cand cautam ceva natural pe net sa-mi ajute cupilu' la concentrare (ca era distrat rau)
Cand le-am gasit, mi-am adus brusc aminte ca in copilarie , parintii ne dadeau niste pastile cu ulei de peste -de aia sunt io asa desteapta !
Sunt recomandate in sarcina, in ultimul trimestru si in timpul alaptarii, ajuta pe bb si pe noi sa nu mai fim
mcoca spune:
Criulica, ma bucur ca ti-au iesit bine analizele.
Acu sa va spun instoria mea cu fierul. Il fac la inceput de sarcina, 13, il fac peste o luna ca eram extrem de obo, plus stari de rau, 11. 11 este in limite normale (parca 9 e limita), deci nici un motiv de ingrijorare. Ca norocu am vazut atunci moasa, cu analizele in batz, si aia mi-a zis sa iau fier, ca a scazut totusi, si sigur asta e buba. Si asta a fost. Cum fac pauza o saptamana, revine oboseala.
Ginecoloaga, ea a zis ca 11, e OOK, ca e in limite.
Miche, nu pot sa va ajut cu sfaturi despre firme. Eu oricum nu dau 2 bani pe firme, ma duc vad, compar, ma uit la pret.
Pe mobila Mayei am dat 400€, la ceva oferta. A facut toti banii. O sa o schimb cand merge la scoala.
Vicky, Printzesone and BB (24+)
raluca1109 spune:
Buna fetelor!
Ati fost foarte harnice azi. Eu am fost la cununia unei prietene si de-abia acum am terminat de citit ce ati scris.
Eu astept sa vad daca primesc cadou caruciorul. Daca nu il primesc, ma voi orienta, dar nu spre ceva scump.
E bine de stiut cu sterilizatorul.
Eu gasisem o lista cu ce trebuie pe grupul burticilor de noi-dec.
Bebelina mea devine de la o saptamana la alta mai puternica.
Saptamana viitoare trebuie sa fac cateva analize, ca glicemia, uree. De asemenea, doctorita mea mi-a recomandat sa imi iau tensiunea la cateva zile.
Raluca
S 25+ Miruna
raluca1109 spune:
Zicea cineva ca se simte obosita, desi se spune ca in perioada asta, ar trebui sa fie vioaie. Eu dimineata sunt cat de cat vioaie, insa dupa 3 ore, deja se duce vioiciunea, si incepe sa ma ia moleseala.
Raluca
S 25+ Miruna
flafi spune:
Aoleu!! Cateva ore am plecat de la calculator si ati scris o groaza!
Deci am gasit in magazin un carucior ce mi-a placut mult de tot de la Peg Perego, daca il gasesc pe net va dau linkul.
1300 lei, e si variata 3in 1, dar eu nu vreau nici landou nici scoica de la pachet si il pot lua separat , iar scoica o voi lua sepaat de la alta firma.
Ma duc sa citesc ce ati povestit!
24+ cu
flafi spune:
Dragelor daca aveti rabdare cu listuta, o pun eu maine pe mailul comun. Ca eu mi-am facut de mult lista. Imi place sa am totul in ordine si sa le fac din timp ca sa nu ma enervez apoi ca iau ceva pe graba. In plus imi face o mare placere si bucurie :)
Am mai luat niste hainute in seara asta:
http://www.hm.com/ro/product/05855?article=05855-B
si inca un set pe care scrie Born in 2013 , mi s-au parut superbe :)
Edit dupa ce am citit:
Mobila din camera lui bebe am luat-o de la Ikea, erau niste reduceri patutul si masa de infasat au fost 200 lei. Un sifonier vazut la KIKA cu 700, l-am gasit pe net cu 290 lei. Lustra, covor si perdele aveam deja. Le-am luat mai mult sa aibe si el camera, pt ca va dormi cu noi in pat/camera, dar trebuie sa aibe camera mobilata.
Practic i-am mobila camera cu 500 lei.
O sa mai iau un patut din ala cu plasa care este pliabil sa il pot muta peste tot prin casa.
24+ cu
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Dragelor daca aveti rabdare cu listuta, o pun eu maine pe mailul comun. Ca eu mi-am facut de mult lista. Imi place sa am totul in ordine si sa le fac din timp ca sa nu ma enervez apoi ca iau ceva pe graba. In plus imi face o mare placere si bucurie :) Am mai luat niste hainute in seara asta: http://www.hm.com/ro/product/05855?article=05855-B si inca un set pe care scrie Born in 2013 , mi s-au parut superbe :) 24+ cu |
Foarte dragute! Apropo, ce marime ai luat? Mi se pare mie, sau nu se prea gaseste marime pt nou-nascuti (50)? Eu am luat un set de 3 body marimea 56 saptamana trecuta si o paturica.
17+ cu
flafi spune:
Monik- am luat marimea 56, cred ca or sa fie bune, eu simt ca o sa aduc pe lume un grasan :)
Am gasit modelul de carucior cu care m-am jucat in seara asta in Mall : http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2012/Pliko+Switch+Compact
24+ cu
Hellie spune:
Fetelor, ne declar cele mai "scriitoare" burtici
Asaaaa...in alta ordine de idei, am fost la ecoooo si am urmatoarele indicii: se pare ca chiar sunt rea si "a incornoratului" , nu cred ca ma voi inscrie in clubul de croitorie ...deci da, se pare ca e baietel. Doctorita a zis ca nu prea vede, ca sa nu ne apucam de luat haine bleu....dar a zis si de cateva ori ca e ceva proeminent intre piciorute. Desigur, am luat si consortul cu mine si el a spus clar ca el a vazut cele doua oute, ca sa fie clar...deci nu a vazut putulica ca sa ii zica cineva dupa aia ca era de fapt cordonul, el a vazut doo oo . Asa am vazut si eu, ce-i drept . Bebe desigur ca statea cu spatele la sonda si apoi chiar si pe burta :). In rest, totul ok, in grafic. Cam peste o luna merg si lamorfologie de T 2. Mi-a mai dat si sa repet toate analizele importante...chiar si toxo.
Imi place ca vorbim deja despre chestii concrete...patuturi, carucioare etc...
Aaa, noi dupa eco am dat o fuga pe la ikea. Am luat asa din scurt doua prosopele de muselina ( nu stiu ce e asta dar e moale si placuta) si un prosop de baie cu gluga...pentru bebs desigur. Si pentru mine, din mall, o pereche de reiati si niste blugi de burtici .
P.s imi pare rau ca nu am apucat sa vad si eu minunea lui Vicky
18+