Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
Elyana spune:
Fetelor ati vorbarit azi, nu gluma, abia v-am urmarit. Am incercat sa tin minte ce sfaturi ati dat pe aici, dar greeeeu cu creier de gravida sper sa ma apuce si pe mine "nesting-ul", momentan nu ma pot concentra.
Azi nu prea i-am simtit, spre deloc, cred ca un pic dimineata si dupa-amiaza. Dar ce razboi a fost in ultimele zile... ieri am primit doua lovituri de la cel mare, una dupa alta, care m-au blocat, socat. Nu ma asteptam la o asemenea forta si nu imi dau seama ce l-a deranjat dar ma bucur ca acum sunt mai calmi... Cel mic de jos e mai delicat
Abia astept weekendul sa am si timp pt mine, pt ei, pt noi. In timpul saptamanii e trezire-munca-acasa-pat-somn si de la capat nu am timp sa ma relaxez
Va pup si weekend placut va urez!
17+ +
Carmen1985 spune:
Asa am citit si eu ca ar trebui sa fim pline de energie perioada asta ... nimic mai fals in ceea ce ma priveste... parca obosesc si cand vorbesc cateodata...si dorm cate 4 ore ziua , nu ma mai pot trezi!
Mami de Bianca 07.05.2008 si 18+
Monik86 spune:
Sincera sa fiu am zile in care sunt plina de energie (dar mi se intampla foarte rar),insa in general ma ia si pe mine moleseala. De multe ori cand ajung de la servici nu mai am chef de facut mare lucru. Noroc cu barbatumiu care ma mai ajuta
17+ cu
criulica spune:
Asa e, obosita nu prea am de ce sa fiu, dorm si noaptea( cu pauzele de mers la toaleta) si in timpul zilei, nu am niciun alt bebe de care sa am grija, jobul nu imi pune probleme, asa ca nu inteleg. Deja iau femibion2 si vreau sa vad daca nu contine fier, daca nu o sa ascult si imi iau suplimentar..
Si mai adaug la lenea asta si lipsa de concentrare, parca sunt intr-o stare de lancezeala, sper sa se incarce bateriile si cand vine bebe sa fiu la 100% din energie
20+
VIOIKA76 spune:
Acum am vazut-o si eu pe Maya ,e o frumusete ! La fel si mamica ei ! Nu mai spun de setul acela de patut si caruselul,frumoassse tare !
Eu nu prea ma simt obosita ,e drept ca de ceva vreme stau acasa dar nu mi s-a intamplat pana acum sa-mi fie somn ziua !Eu in schimb iau tablete de fier cam de la inceputul sarcinii ,nu prea asimilez fe cum trebuie si daca nu iau suplimentar m-apuca palpitatiile si ametelile.
Cele care va simtiti obosite ,facetiva niste analize sa nu fiti anemice !
Elyana mai ales tu sa ai grija cu anemia,ca tu ai 2 bebei si ei isi trag vitaminele de la tine.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+
VIOIKA76 spune:
Criulica femibionul nu contine fe.Am luat si eu o perioada si m-am lasat ca nu are fe si eu am probleme cu anemia .
In aceasta perioada de sarcina incepe sa apara anemia ca bebe creste mare si are nevoie de mult mai multe minerale pe care le ia evident de la mama ,iar mama daca nu-si ia din alimentatie face anemie care se manifesta cu oboseala ,palpitatii si ameteli.
si acum24+
Elyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Elyana mai ales tu sa ai grija cu anemia,ca tu ai 2 bebei si ei isi trag vitaminele de la tine. Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum24+ |
Multumesc VIO si eu m-am gandit la fier, insa sunt in dubii (cu doctorita nu am discutat inca). La analizele din primul trimestru mi-a iesit rezerva de fier f aproape de limita superioara, cred ca intai ar trebui sa mai fac o analiza si sa vad cum stau.
17+ +
VIOIKA76 spune:
Elyana asta am zis si eu sa va faceti analiza inainte ,nu sa va apucati sa luati fara sa aveti nevoie.M-am gandit ca tu esti mai dispusa decat noi toate ,ca tu ai 2 bebei .
si acum24+
criulica spune:
Ca raspuns al lamentarilor mele tocmai mi-au venit rezultatele analizelor pe care le-am facut saptamana asta, stau cu fierul bine, in limite normale . Deci? E lene
In schimb alta concluzie pe baza altor valori, leucocitoza cu neutrofilie usoara. Iarasi, din ce am citit pe net nu e motiv de ingrijorare intrucat leucocitele cresc in sarcina. Oricum, abia astet sa ajung la medic saptamana viitoare sa mi le interpreteze intr-un mod profesionist.
20+