Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
Madd11ee spune:
Ne simte bebe din burtica..aseara ma rugam sa mai miste putin si vorbeam cu el..numai ca la mine de fiecare data simt ca se linisteste..in schimb a pus taticul lui capul pe burtica si a vorbit cu el putin si a zis ca l -a simtit cum a impins in burtica..eu il simteam ca sta in acelasi loc cu el, dar nu ma gandeam ca s-ar putea simti prin piele de acum, de la aproape 18 saptamani..Apoi s-a pus langa mine taticul lui si hop si bebe..
17+
mcoca spune:
Fetelor, merci de aprecieri . As vrea sa va rog pe cele care ati "citat" mesajul sa stergeti linkul.
Doina, a avut un patut de 70/140. Inca mai doarme il el, ca i-am dat jos barierele. Am avut noroc ca asa a fost la mobila.
Vicky, Printzesone and BB (24+)
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Fetelor, merci de aprecieri . As vrea sa va rog pe cele care ati "citat" mesajul sa stergeti linkul. Doina, a avut un patut de 70/140. Inca mai doarme il el, ca i-am dat jos barierele. Am avut noroc ca asa a fost la mobila. Vicky, Printzesone and BB (24+) |
Am sters Ma repet foarte frumoasa Maya, pui pe ea sa n-o deochi! Si foarte dragute lucrusoare a avut!
17+ cu
Monik86 spune:
citat din mesajul lui Madd11ee Ne simte bebe din burtica..aseara ma rugam sa mai miste putin si vorbeam cu el..numai ca la mine de fiecare data simt ca se linisteste..in schimb a pus taticul lui capul pe burtica si a vorbit cu el putin si a zis ca l -a simtit cum a impins in burtica..eu il simteam ca sta in acelasi loc cu el, dar nu ma gandeam ca s-ar putea simti prin piele de acum, de la aproape 18 saptamani..Apoi s-a pus langa mine taticul lui si hop si bebe.. 17+ |
Ce frumos! Felicitari! Si eu de abia astept momentul asta ... la mine cred ca sta pe stanga, jos, acolo o simt de obicei. Cred ca acolo ii place
17+ cu
Madd11ee spune:
Moni, eu abia aseara l-am simtit mai tare si nu il mai simtisem de cateva zile..dar tot nu ma gandeam ca poate simti taticul lui..Eu tot pe stanga il simt mai mult..
17+
Carmen1985 spune:
Si eu cred ca seamana comportamentul din burtica cu cel de dupa nastere...fata mea cand era in burtica dormea odata cu mine ( si eu dorm de rup) si dupa nastere la fel... paturici din finet am avut si o sa mai fac si pt bb2 sunt f faine, patut de lemn am luat la inceput cu aparatori etc. toate bune si frumoase pana a inceput sa ridice capul si sa se rostogoleasca si dadea cu capul de zabrele...apoi n-a mai vrut sa stea in el si am luat unul din plasa in care a dormit pana aproape de 4 ani, cand i-am facut patul ei de domnisoara Ca protectie pt saltea v-as recomanda un cearceaf impermeabil cu elastic ca sa stea ... paturicile alea fug cand se misca micutul. Imi aduc aminte altceva ce am avut nevoie in prima noapte acasa : o veioza reglabila
Mami de Bianca 07.05.2008 si 18+
mcoca spune:
Merci .
La Ikea gasiti si scutece de bumbac, si cearceafuri impermeabile pt patutz.
criulica spune:
Multumim dragelor,
Chiar ca ne trebuie o lista de cumparaturi!! O sa incep prin vizita pe la magazine, sa imi clatesc ochii si dupa aceea ma documentez daca este nevoie sau nu de acel lucru.
Mai am o intrebare cu privire la perioada asta. Si voi sunteti obosite in continuu sau sunt eu lenesa si imi gasesc scuze? Ca sa ies la piata sau sa fac ceva( orice) de mancare imi trebuie destula vointa. Am citit ca in perioada asta te simti vioaie, energica si plina de viata. Bine, ma ajuta si vremea dar si soare de ar fi, pentru mine nu ar conta
20+
mcoca spune:
citat din mesajul lui criulica Multumim dragelor, Chiar ca ne trebuie o lista de cumparaturi!! O sa incep prin vizita pe la magazine, sa imi clatesc ochii si dupa aceea ma documentez daca este nevoie sau nu de acel lucru. Mai am o intrebare cu privire la perioada asta. Si voi sunteti obosite in continuu sau sunt eu lenesa si imi gasesc scuze? Ca sa ies la piata sau sa fac ceva( orice) de mancare imi trebuie destula vointa. Am citit ca in perioada asta te simti vioaie, energica si plina de viata. Bine, ma ajuta si vremea dar si soare de ar fi, pentru mine nu ar conta 20+ |
Daaaa. Ia niste fier. Pe mine ma ajuta mult. Dar ia-l cu magneziu sa nu te constipe.