Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Mad acum am inteles ce vrei sa faci cu finetul, dar sunt si scutecele gata facute din bumbac nu trebuie sa te mai chinui sa le confectionezi.
Ca sa pui pe pat cand schimbi pampers la bebe exista niste aleze(paturici absorbante) care absorb eventualele jeturi de pipilica.Bebe cand se simte gol face un pic un pic de pipi si sunt bune ca sa-ti protejezi salteaua.
Eu am folosit si cand am plecat la spital cu apa rupta ,sunt bune sa le pui pe bancheta masinii.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+

Vio, eu le vreau si pe alea..stiu ca asa am vazut la cumnata..ca punea si unul de asta si paturica absorbanta..de obicei se mai rotea copilul si dupa ce facea pipi, tot impaturea si ramanea tot pe asta de sub..le-a folosit mai mult cand era cu el in deplasari(pe la socrii, parinti etc)..probabil sunt deja facute, nu am apucat sa ma uit..stiu doar ca vreau

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Carmen, programul lui bb in burtica, in cazul meu, s-a respectat si dupa. Adica Matei dormea toata noapte cand era in burtica si asa a facut si dupa. Se agita putin pe la 2-3 noapte, il puneam la san si nu aveam probleme pana la 7-8. Dupa un an jumatate a renuntat si la laptele din timpul noptii, asa ca se culca la 22 si se trezeste la 9-10, Si bebe din burtica are ultima repriza de joaca la 22-22.30 si abia la micul dejun il mai simt, dupa ora 10. Doaomne ajuta sa fie asa si dupa ce se naste.

Eu l-am infasat pe Matei dupa baie pt ca imi era mai usor, avand porii deschisi il lasam juma de ora- o ora asa si apoi il imbracam. Il mai infasam cand era mic si era agitat si nu reusea sa adoarma. bebelusii sunt obisnuiti cu un spatiu limitat si brusc se trezesc ca nu stiu ce sa faca cu mainile, picioarele, se sperie de ele si atunci e bine sa fie infasat sau sa fie tinut intr-un cosulet, in landou.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 19s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Renunt la semintele de in. Vad ca a inceput sa functioneze la mine apa cu lamaie si miere pe stomacul gol. O sa ma multumesc cu atat.

Monik laterale din acelea am avut si mi s-au parut foarte utile. Nu le-as trece la obligatorii, poti linistita sa traiesti fara ele dar iti usureaza muuuuuult viata. N. mai dadea cu capul de gratiile de la pat si mi se parea ca aparatorile alea mai atenueaza. Am avut patut de lemn.

Vicky foarte fumoase pozele.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Vicky, super frumoase pozele, de Maya nici nu mai zic. Vad ca patutul a fost foarte lat, e cel mai bine asa. Al nostru este mult mai ingust si cand se rasucea se lovea de margine si se ridica direct in picioare, asa ca nu a dormit decat 7-8 luni in el.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 19s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Vicky, ce seamana Maya cu tine E tare draguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Citat:
citat din mesajul lui Miche

Fita sau nu,io vreau
Imi plac accesoriile,mai ales pentru fetite !

Citat:
citat din mesajul lui Monik86

Hello!

Ca tot veni vorba de lucruri utile si cheltuieli inutile, eu eram curioasa daca aparatorile de patut de genul asta http://www.buburuza.ro/somn-usor/lenjerie-si-aparatori-pentru-patut/protectie-pat sunt absolut necesare sau sunt mai mult o fita? Nu de alta, dar pana nu demult nu retin sa fi vazut asa ceva si sunt curioasa daca voi le considerti necesare. Tin minte ca soramea nu a avut inimc de genul asta si eu cu siguranta nu am avut

17+ cu

Claaar si eu am avut. Am avut set cu sacul de dormit.

Vicky, Printzesone and BB (24+)

Superba

19 s cu Emma Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Vicky, superba Maya! Semanati:)

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Vicky, super copil, super familie!

22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Citat:
citat din mesajul lui Miche

Fita sau nu,io vreau
Imi plac accesoriile,mai ales pentru fetite !

Citat:
citat din mesajul lui Monik86

Hello!

Ca tot veni vorba de lucruri utile si cheltuieli inutile, eu eram curioasa daca aparatorile de patut de genul asta http://www.buburuza.ro/somn-usor/lenjerie-si-aparatori-pentru-patut/protectie-pat sunt absolut necesare sau sunt mai mult o fita? Nu de alta, dar pana nu demult nu retin sa fi vazut asa ceva si sunt curioasa daca voi le considerti necesare. Tin minte ca soramea nu a avut inimc de genul asta si eu cu siguranta nu am avut

17+ cu

Claaar si eu am avut. Am avut set cu sacul de dormit.

Hai ca va pun un link de cand era Maya bebe, dar nu-l las mult, ok?

Vicky, Printzesone and BB (24+)

Ce frumoasa e! Daca ziceti ca voua v-au fost utile, trecem si noi pe lista! Bine inteles mai intai ne trebuie patut si saltea, dupa aceea accesoriile Mersi de sfaturi!

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilvia spune:

Deci in principui se verifica teoria comportamentului bb in burtica si apoi nascut.Oricum sunt convinsa ca incep sa-si formeze personalitatea si sa me perceapa pe noi ca parinti. Iar la dus nu mai spun ce cuminte sta in burtica si simt ca-i place. Credc a nu suna a paranoia...
Maya e o scumpa si era dezvltata bine la 2 luni.
Cu privire la alegerea caruciorului potrivit si noi asteptam targurile, dar oricum sunt de acord cu paulinio, trebuie gasit un carucior care sa imbine placutul cu utilul, si nu sunt doar vorbe.
Pana atunci achizitionam hainute, body-uri,termometre de apa, biberoane,et.
Referitor la gentuta pt spital desi e devreme, mamicile ne pot impartasi din experienta lor ce tb sa contina?
Si air f important: cum e mai bine sa ne luam prenatalul si postnatatul. Eu una nu voi opta pt 1 an de cic, dar nu stiu cum sa impart cele 126 zile. Voi?

Mergi la inceput