Felicitari mamicilor de bulgarasi ! Cap 32
Raspunsuri - Pagina 12
greyeras spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xtraordinary Greyeras vorbesti serios? Si eu intru in 38 dar nu merg pana nu da bebe semne. Speram sa ne vedem prin spital Iti tin pumnii pt miercuri! |
Pai eu nasc prin cezariana, nu mai stiu la tine cum e, dar dr a zis ca sigur nu ma lasa sa ajung la 40 din cauza de uter cu cicatrice. Asa vrea si dr sa dea bebe semne si nu a vrut sa ma programeze deocamdata. A ramas sa vb miercuri sa stabilim. Poate ne vedem la spital, cine stie?
carmen_76 spune:
citat din mesajul lui aschiutza Lucky, felicitari! Carmen, a mea are doua saptamini si tot nu are vreun ritm. Decit ca nu imi doarme noaptea. Da uneori e de la 1 la 4, asta noapte a fost de pe la vreo 3 juma pina la 5... Azi mi-a plins toata ziua si nu a dormit decit in wrap la sot (eu nu pot sa il port, sunt prea mica de inaltime). In schimb se bat turcii la gurita ei si inghite laptele cu multa pofta, de zici ca nu i-am mai dat de o zi... ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
felicitari pentru bb papacios...si a mea este la fel de mancacioasa...si hulpava
38s cu
xtraordinary spune:
citat din mesajul lui Katy82 Fetele am inteles ca dupa nastere putem primi un salariu mediu pe unitate conform contractului colectiv de munca, voi ce stiti? 35+ cu Tudor http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png |
Buna Katy,
din ce am citit salariul acela se acorda numai la nivel de unitate. Cu alte cuvinte, daca s-a negociat la locul tau de munca se acorda, daca nu, nu. Trebuie sa vorbesti la Personal si iti spun ei.
Uite aici subiectul cu modificarile recente, poate gasesti acolo ceva
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176467&nm=HG12912012-Modificare-CIC-Atentie
si aici
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=4&nm=Probleme-legislative
Greyeras ai preferat rezerva pentru ca ai mai multa intimitate? Merita banii cu adevarat?
Fetelor cred ca ati aflat, Gabriela (Desert Rose) si bebe Andrei au plecat acasa, sunt bine. Dumnezeu a raspuns rugaciunilor!
Felicitari Gabriela si sa va fie drumul lin de acum inainte!
greyeras spune:
citat din mesajul lui xtraordinary Greyeras ai preferat rezerva pentru ca ai mai multa intimitate? Merita banii cu adevarat? |
Si la prima nastere am stat in rezerva si a fost bine. O colega a nascut pe 17 ian la Polizu si a stat in salon cu inca 3 fete si a zis ca a fost foarte obositor. Eu vreau sa nu fiu deranjata si nici sa deranjez pe ceilalti.
xtraordinary spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui greyeras
Si la prima nastere am stat in rezerva si a fost bine. O colega a nascut pe 17 ian la Polizu si a stat in salon cu inca 3 fete si a zis ca a fost foarte obositor. Eu vreau sa nu fiu deranjata si nici sa deranjez pe ceilalti. Mamica de Ana–Adelina si 38 sapt |
Ai dreptate, la ceza e altceva. Eu sper ca nu apare nici o complicatie si merge natural... Ce aproape esti de ziua Z! Sa dea DD sa fie o zi binecuvintata.
Inca stau in dubiu cu rezerva, parca e mai greu asa eu singura cu bebe...
Multumesc pt raspuns!
Olivette spune:
Salutare mamici si burtici!
Felicitari pentru proaspetele mamici si nastere usoara burticilor care au mai ramas.
Sunt mamica unei bobocite de 2012 si am de vanzare un bouncer Ingenuity BrightStarts. Este aproape nou-nout, a fost folosit f putin. Poate fi folosit de la nastere pana cand bebe are 9 kg. Am atasat si o poza.
Daca va intereseaza, imi puteti da pm.
Scuze pentru interventie.
aschiutza spune:
xtraordinary, daca ai resurse financiare, ia rezerva! Nu stiu cum e la voi in spitale, dar daca ai nesansa sa nimeresti cu cineva care primeste tot timpul vizite, nu apuci deloc sa te odihnesti. Aici iti da si copilul cu tine in camera. La nasterea a doua nu au avut locuri , era prea aglomerat, asa ca prima noapte am stat cu o alta mamica. Cind plingea copilul ei, cind al meu. Nu am dormit toata noaptea.
Pe urma am avut o tanti operata caruia ii venea tot familionul in vizita. Nu tocmai placut cind vrei sa alaptezi sau sa dormi cind apuci. Plus cind adormea si femeia aia incepea al meu bebe sa tipe si ma simteam tot timpul incordata ca o scol din somn...
Ca sa nu mai spun ca la 3 zile dupa ce am iesit din spital eu , sotul si soacra ne-am imbolnavit in aceeasi zi de o gripa cu nabadai, pe care sunt sigura ca am luat-o din spital, ca fiul nu a avut mare scofala, deci nu a venit de la gradinita. Si asta cu toate ca mi-am dezinfectat miinile de nu stiu cite ori pe zi...
Katy82 spune:
Xtraordinary merci! Intr-adevar am citit si eu ca era o lege care s-a aplicat pana in 2010. Asta e. Ma bucur mult pt Desert-Rose si Andrei.
36+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png
xtraordinary spune:
Multumesc pentru sfat Aschiutza,
chiar merita sa auzi parerea cuiva care a trecut deja prin asta.
Greyeras SUCCES, ITI TINEM PUMNII!
Dupa cum vedeti mi-am pierdut si eu somnul, acum il caut
Cred ca fac antrenament pentru perioada de dupa nastere
38+
Nu pot sa cred ca mai avem +-14 zile!!!
ralu_15 spune:
dragelor, mi-au zis niste prieteni de o chestie fantastica :D. Probabil ca ati auzit si voi, dar eu am ramas impresionata de efecte..
cautati pe youtube vacuum cleaner sound sau white noises sau washing machine noise - sunt si playlist-uri cu asta:
http://www.youtube.com/watch?v=LJGvq0kuV1g&playnext=1&list=PL4219E6AB8AE944AE&feature=results_main
Se pune un telefon cu unul din zgomotele astea langa un bebe care plange.. stiti voi, plans de ala de ti se rupe sufletul; sonorul trebuie sa fie destul de tare. Si se urmareste efectul :)). eu asa am timp acum de luat micul dejun si scris pe net :))