Felicitari mamicilor de bulgarasi ! Cap 32

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Buna,

Ralu o sa incerc si eu cu white noises sa vedm ce efect are... Va anunt.

La noi situatia e cam la fel, Emma doarme noaptea bine acum, ziua in schimb nu prea. In carti scrie ca ea ar trebui sa doarma intre 16 si 20 ore pe zi, a mea daca doarme 12-13 ore. In rest ori mananca, ori se uita pe pereti(foarte putin timp) ori plange si o tin in brate.

Chiar, la voi cat dureaza alaptatul. Ca la mine cam 50 min-o ora minim. Si avem cam 6-7 mese pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Trimis la: - 06/02/2013 : 13:38:47
Mesaj de la Dankutza :

"La 11.34 s-a nascut Eric Alexandru un copil perfect sanatos si frumos de 3200 g si apgar 9.
A inceput sa planga imediat cum l-au scos.
E superb !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Felicitari Dankutza si Denisamada.
Greieras sa inteleg ca si la tine a venit bebe? Felicitari!!!

36+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Felicitari Dankutza, Denisamada si Greyeras! Bebei sanatosi si papaciosi!

Ralu ,voi incerca si eu la Lili. Florian a urlat primii doi ani de cite ori vroiam sa dau cu aspiratorul, avea crize de panica (un motiv ca sa dau cit mai rar cu el ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

Carmen_k, bebelusii nostri s-au vorbit, au cam acelasi program ;P.
Sau aveau, ca de vreo trei nopti a inceput sa faca kk, adica schimbat, plans, trezit de tot, stricat toata bunatatea de program.. :D. Sa speram ca o sa revina la program de zi si cu asta :).
Acum am descoperit alte probleme: e prea soare in olanda :))))). Bebele nu poate sa doarma, printre altele, daca e prea lumina in camera. Cum dormitorul nostru e spre sud si acara e soare... doarme afara in carut, doar ca asta inseamna ca eu nu mai pot sa dorm cand doarme el si incep sa devin cam zombi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Ralu, trimite acilea soarele!!! La noi e polul ploii, iarna asta am avut trei zile cu soare .

Lili inca nu are program. Cind doarme mai bine noaptea, cind mai prost, cind doarme 6 ore legate, cind nici macar 2 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele ce emotii am cand va citesc cum povestiti de bebelusi, de-abia astept sa vina si al meu.

36+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Katy, mai ai putin. In cateva saptamani vei fi mai fericita ca nociodata si crede-ma mai obosita ca niciodata .

Ralu eu partea cu. soarele am rezolvar-o cu perdele. In timpul zilet can Emma doarme o culc in dormitor cu perdelele trasr. E ceva lumina dar nu soare. Noaptea am si jaluzelele trase deci e complet intuneric.

Bine dar cel mai des in timpul zilei, special dupa amiaza doarme doar in brate ca patul o musca cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

ahaaaaaaaaaa, v-am gasiiit!!!
am o gramada de zis dar ma abtin si nu ma mai plang! ma rog la DD sa fie puiul meu bine ca prin multe ii e dat sa mai treaca.a crescut mai mult de 10 cm in nici 2 luni, pe 15 facem 2 luni, e o minune zambareata si iubitoare si de atata dragoste nici de somn si nici de mancare nu mai simt nevoia.

de perfect - Gabriel

15-12-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucky.she

Buna fetelor,
Noi de ieri ne-am intors acasa. yeeee! Eva a fost o dulceata si o cuminte de de cand am venit, plange ziua cateva ore ca o doare burtica, tace doar dc o pun la san - insa nu pot sa o tin non-stop caci mai rau ii face burticii. Aseara am dormit beton, in total vreo 5-6 ore cred ceea ce e fenomenal fata de cele 2-3 din spital.

sunt datoare cu Povestea nasterii
Pe 23 seara in jur de ora 8-9 au inceput niste dureri lombare puternice, nimic altceva, care se mai inteteau din cand in cand, timp de cateva minute. Am zis ca nu sunt contractii si speram sa se transforme in contractii. Pe la 12- 1 noaptea a devenit evident ca sunt contractii, cand am inceput sa le urmaresc erau la 9-10 min. Am rezistat destul de bine pana la 3 cand m-am bagat in cada pt 1 h, baia mai atenua durerea, in special durerea lombara care persista si intre contractii,acum practic disparuse, la 4 m-am intors in camera, tati care atipise 1h s-a trezit si zice ce facem. Am vrut sa mai stau in pic- nu aveam chef sa ma duc prea devreme la spital si sa ma chinui pe acolo, dar m-am razgandit si am zis hai pana nu devine mai rau, la ora aceea incepeau sa fie la 4 min. Am ajuns la spital, in 5 min max, blocul de nateri era arhi ocupat, ne-au lasat sa asteptam o vreme, ma primeste moasa, pune la CTG, rezist din ce in ce mai greu, imi vine sa vomit, ma bagase intr-o sala de nasteri ca alea de travaliu erau pline, initial barbati-miu se sperie de sala si ii zic sa iasa. Ma consulta dupa CTG (se facuse ora 5 asa)- dilatatie 4-5. Incep cu "vreau epidurala", anestezistul era asteptat sa apara imi zice. O suna pe doc mea, si ii zice ca nasc. Vine si tati la mine, mai devreme realizasem ca desi pusesem bagajul la usa chiar inainte sa plecam l-am uitat cu desavarsire si il trimit dupa el. Eh fetelor si apoi m-am chinuit cu contractii grozave pana a venit anestezistul la 7 fara un sfert. Criminale dureri, practic simteam ca si cum as avea oasele intr-o mengina si cineva imi trage de ele sa se resfaca bazinul...Vine anestezistul, ma chinuie sa stau intr-o pozitie, imi monteaza si moasa tot felul de electozi si chestii, in 10 min....no more pain!!! Mi-a explicat treaba cu butonul si m-au mutat in sala de travaliu dupa ce m-a controlat...dilataie 6. Pana la 8:15 asa am fost "high" somnolenta, n-am mai simtit durere, ff usoara amorteala de picioare dar le simteam inca f bine, la 8:15 dilatatie 9, deja???!!! Imi zice moasa dc simnt nevoia sa imping sa o sun, peste 15 min se si intampla, ma pune sa stau in pozitia "Buda" ca statuile ca sa mai coboare bebe, simt presiunea crescanda. Pe la 8:45 vine moasa cu asistenta gineco si incepem sa imingem, nu prea stiam cum insa moasa explica ff bine. pe la 8:50- :55 (nu mai stiu chiar exact) vine si doc si ma muta cu patul in sala de nastere si aici incepe iadul. Nu am crezut ca pot exista dureri asa de groaznice, nu vor sa sperii pe cele mai sensibile care vor sa nasca natural insa fara epidurala cred ca as fi preferat un glont in cap! macar contractiile nu ma dureau in rest simteam ca mi se rupe fiecare oscior si ca iadul a coborat pe pamant, incep sa ma ameninte sa iming mai bine ca bebe tre sa iasa repede, ma cam sperii dar nu mai am puteri, doc a pus un pic si ventuza..bebe se blocase, era cu fata in sus si intr-o pozitie aiurea. Simt cum imi face epiziotomia. Intr-ul final vine, simt cum iese asa alunecos. Imi ridica camasa si mi-o pun la piept. Magic!!! guguloiul meu speriat si murdaricios, cu par muult si negru (mi se paruse e saten), o iau si pleaca cu ea, incepe sa planga, doc iese, ma lasa sa ma coasa asistenta, si il baga pe tati inauntru care apare in usa cu Eva in brate pe care i-a dat-o neonatologul. Dupa aceea mi-au dat-o mie inapoi in timp ce ma cuseau sa o tin in brate. Momente cu adevarat magice! Spitalul fiind plin ma baga temporar intr-o sala de travaliu, si ma ajuta sa pun be bebe la san. Am aflat apoi ca au trebuit sa faca o cezariana in sala de travaliu!!! asa de full a fost in noaptea aceea.

Woooow cat am scris, nu stiu dc va citi cineva dar mie mi-a placut sa retraiesc momentele

De acum ne bucuram de fetita noastra perfecta si frumoasa si ne minunam de ea non-stop. Este cel mai frumos lucru in viata sa devii parinte.

Edit: ma stresam inainte sa nasc in leg cu ruperea apei, ei nici acum nu stiu cand si cum s-a intamplat , banuiesc ca mi-a rupt-o moasa la un mom dat si avand chestii absorbante sub mine nu am simtit....nu stiu

mami-bear de Eva

emotionant

de perfect - Gabriel

15-12-2012

Mergi la inceput