Felicitari mamicilor de bulgarasi ! Cap 32

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele am inteles ca dupa nastere putem primi un salariu mediu pe unitate conform contractului colectiv de munca, voi ce stiti?

35+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png

Eu una nu am auzit nimic de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Crema cu lanolina am si eu dar nu ma ajuta prea mult. Poate si pentru ca Emma in timpul zilei vrea destul de des la san si nu apuca nici crema sa isi faca mare efect.

Azi noapte am dormit bine, de la 8 la 11, de la 12 la 4 si de la 5 la 9. Sper sa o tina macar asta, ca daca sunt odihnita fac fata altfel plansetelor din timpul zilei. Care evident au inceput la 10 imediat dupa masa. Acum doarme dar trebuie sa o scol ca e timpul mesei :(. Chiar, fetele voi treziti copii pentru masa? Eu noaptea nu o trezesc dar ziua daca trec 3,5 h o cam scol sa o pun la san.

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lucky emotionant. Felicitari pt fetita cumintica.

35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Carmen, depinde cit de bine ia in greutate. Daca ia bine, nu e musai sa o scoli (doar daca ai sinii prea plini si te deranjeaza). A mea nu doarme ziua asa de mult decit arareori, ca doar am un mic terorosit care da drumul la masini , vrea sa vada la TV, tioa si bate toba si pianul.

Greyeras, sper sa apuc sa scriu si eu in weekend cum a fost la nasterea lui Lili, credeam ca eu sunt singura masochista care a citit inainte de nastere o gramada de povestiri din astea (urasc sa ma duc in necunoascut). Sa speram ca nu pica site-ul din nou, ca iar imi strica planurile .

Mergi la inceput

Fetele secretia mea abundenta este de la o infectie puternica cu gardnerella. Imi pun iar ovul lomexin la indicatia Dr. Am tot pus pana acum de vreo 7 ori dar revine.

35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Plus candida

35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucky.she spune:

Salutare,
La noi o zi buna un rea, aseara nu am prea dormit, dimineatza eu a trebuit sa fac niste drumuri personal pt niste acte, i-a facut capul calendar lui tati

Aschiuta- merci de incurajari, eu de fel sunt lata in bazin de la mama natura, dar se pare ca nu a ajutat prea mult.

Greyeras- si eu am citit toate povestile despre nasteri pe care le-ema gasit pe site/forum si sa stii ca m-au ajutat mai mult sa imi fac o idee la ce sa ma astept decat toata teoria citita. Ideea e ca nasterea e o experienta unica pt fiecare si nu se prea muleaza mereu pe tipare, citind povesti concrete iti faci o idee cam ce lucruri ar putea sa se intample.

Mult curaj fetelor care trebuie sa nasca. E greu dar trece repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

Salutare dragelor! A adormit singur la el in patutz!! si nu mai trebuie nici sa-l tin pe burta nici sa n plimbam pe afara!! sper sa-l mai tina :P
din categoria "ce mai facem cand nu vrea sa doarma", in afara de dormit in brate sau pe burta noastra: plimbare pe afara. asta functioneaza fara gres, doarme dus. am mai incercat si sa-l lasam afara in carut, pur si simplu sa stea in curte si sa doarma. a mers si asta, mai crizata am fost eu.. bineinteles ca dupa ce l-am luat in casa, a inceput sa planga instant.. lui ii era de fapt foarte bine la aer curat, era cald si foarte ok.. data viitoare il las mai mult :). inca o chestie, dar aia e inca in curs de perfectionare: sling.
gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucky.she

Salutare,
La noi o zi buna un rea, aseara nu am prea dormit, dimineatza eu a trebuit sa fac niste drumuri personal pt niste acte, i-a facut capul calendar lui tati

Aschiuta- merci de incurajari, eu de fel sunt lata in bazin de la mama natura, dar se pare ca nu a ajutat prea mult.

Greyeras- si eu am citit toate povestile despre nasteri pe care le-ema gasit pe site/forum si sa stii ca m-au ajutat mai mult sa imi fac o idee la ce sa ma astept decat toata teoria citita. Ideea e ca nasterea e o experienta unica pt fiecare si nu se prea muleaza mereu pe tipare, citind povesti concrete iti faci o idee cam ce lucruri ar putea sa se intample.

Mult curaj fetelor care trebuie sa nasca. E greu dar trece repede!

mami-bear de Eva

Multumim Lucky!!! si pt poveste!
aici aveti link-ul pt crema de sfarcuri, este si in Romania. Eu una merg la sigur cu ea, nu mai incerc altceva. A mers super cand am alaptat
http://www.ebay.com/itm/LANSINOH-LANOLIN-2-0-1-41-or-0-25oz-HPA-TOPICAL-NIPPLE-CREAM-BREASTFEEDING-NEW-/230766632922?pt=Feeding&var=&hash=item35bac35fda

Greyeras vorbesti serios? Si eu intru in 38 dar nu merg pana nu da bebe semne. Speram sa ne vedem prin spital
Iti tin pumnii pt miercuri!

Katy si eu patesc la fel, se pare ca este dezechilibrul hormonal dinainte de nastere. Totusi nu cred ca merita sa repeti accelasi tratament de 7-8 ori, ar trebui refacuta flora vaginala (ceva gen Gyniel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucky.she

Buna fetelor,
Noi de ieri ne-am intors acasa. yeeee! Eva a fost o dulceata si o cuminte de de cand am venit, plange ziua cateva ore ca o doare burtica, tace doar dc o pun la san - insa nu pot sa o tin non-stop caci mai rau ii face burticii. Aseara am dormit beton, in total vreo 5-6 ore cred ceea ce e fenomenal fata de cele 2-3 din spital.

sunt datoare cu Povestea nasterii
Pe 23 seara in jur de ora 8-9 au inceput niste dureri lombare puternice, nimic altceva, care se mai inteteau din cand in cand, timp de cateva minute. Am zis ca nu sunt contractii si speram sa se transforme in contractii. Pe la 12- 1 noaptea a devenit evident ca sunt contractii, cand am inceput sa le urmaresc erau la 9-10 min. Am rezistat destul de bine pana la 3 cand m-am bagat in cada pt 1 h, baia mai atenua durerea, in special durerea lombara care persista si intre contractii,acum practic disparuse, la 4 m-am intors in camera, tati care atipise 1h s-a trezit si zice ce facem. Am vrut sa mai stau in pic- nu aveam chef sa ma duc prea devreme la spital si sa ma chinui pe acolo, dar m-am razgandit si am zis hai pana nu devine mai rau, la ora aceea incepeau sa fie la 4 min. Am ajuns la spital, in 5 min max, blocul de nateri era arhi ocupat, ne-au lasat sa asteptam o vreme, ma primeste moasa, pune la CTG, rezist din ce in ce mai greu, imi vine sa vomit, ma bagase intr-o sala de nasteri ca alea de travaliu erau pline, initial barbati-miu se sperie de sala si ii zic sa iasa. Ma consulta dupa CTG (se facuse ora 5 asa)- dilatatie 4-5. Incep cu "vreau epidurala", anestezistul era asteptat sa apara imi zice. O suna pe doc mea, si ii zice ca nasc. Vine si tati la mine, mai devreme realizasem ca desi pusesem bagajul la usa chiar inainte sa plecam l-am uitat cu desavarsire si il trimit dupa el. Eh fetelor si apoi m-am chinuit cu contractii grozave pana a venit anestezistul la 7 fara un sfert. Criminale dureri, practic simteam ca si cum as avea oasele intr-o mengina si cineva imi trage de ele sa se resfaca bazinul...Vine anestezistul, ma chinuie sa stau intr-o pozitie, imi monteaza si moasa tot felul de electozi si chestii, in 10 min....no more pain!!! Mi-a explicat treaba cu butonul si m-au mutat in sala de travaliu dupa ce m-a controlat...dilataie 6. Pana la 8:15 asa am fost "high" somnolenta, n-am mai simtit durere, ff usoara amorteala de picioare dar le simteam inca f bine, la 8:15 dilatatie 9, deja???!!! Imi zice moasa dc simnt nevoia sa imping sa o sun, peste 15 min se si intampla, ma pune sa stau in pozitia "Buda" ca statuile ca sa mai coboare bebe, simt presiunea crescanda. Pe la 8:45 vine moasa cu asistenta gineco si incepem sa imingem, nu prea stiam cum insa moasa explica ff bine. pe la 8:50- :55 (nu mai stiu chiar exact) vine si doc si ma muta cu patul in sala de nastere si aici incepe iadul. Nu am crezut ca pot exista dureri asa de groaznice, nu vor sa sperii pe cele mai sensibile care vor sa nasca natural insa fara epidurala cred ca as fi preferat un glont in cap! macar contractiile nu ma dureau in rest simteam ca mi se rupe fiecare oscior si ca iadul a coborat pe pamant, incep sa ma ameninte sa iming mai bine ca bebe tre sa iasa repede, ma cam sperii dar nu mai am puteri, doc a pus un pic si ventuza..bebe se blocase, era cu fata in sus si intr-o pozitie aiurea. Simt cum imi face epiziotomia. Intr-ul final vine, simt cum iese asa alunecos. Imi ridica camasa si mi-o pun la piept. Magic!!! guguloiul meu speriat si murdaricios, cu par muult si negru (mi se paruse e saten), o iau si pleaca cu ea, incepe sa planga, doc iese, ma lasa sa ma coasa asistenta, si il baga pe tati inauntru care apare in usa cu Eva in brate pe care i-a dat-o neonatologul. Dupa aceea mi-au dat-o mie inapoi in timp ce ma cuseau sa o tin in brate. Momente cu adevarat magice! Spitalul fiind plin ma baga temporar intr-o sala de travaliu, si ma ajuta sa pun be bebe la san. Am aflat apoi ca au trebuit sa faca o cezariana in sala de travaliu!!! asa de full a fost in noaptea aceea.

Woooow cat am scris, nu stiu dc va citi cineva dar mie mi-a placut sa retraiesc momentele

De acum ne bucuram de fetita noastra perfecta si frumoasa si ne minunam de ea non-stop. Este cel mai frumos lucru in viata sa devii parinte.

Edit: ma stresam inainte sa nasc in leg cu ruperea apei, ei nici acum nu stiu cand si cum s-a intamplat , banuiesc ca mi-a rupt-o moasa la un mom dat si avand chestii absorbante sub mine nu am simtit....nu stiu

mami-bear de Eva

Sa nu uiti sa scrii undeva povestea nasterii (pe hartie) o sa vezi mai tarziu ca uiti detalii si merita sa o ai 'negru pe alb'!

Mergi la inceput