Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
doxy spune:
Se pare ca m-am descurcat cu pozele dar nu m-am descurcat cu burtica de la semnatura. Mai dureaza putin pana ma obisnuiesc cu site-ul. Apropo de poze, sunt vechi, de la taierea motului.
gravi [16]
poze
Delia_Rodica spune:
burtica de la burta o bagi in parantezele drepte, nu saptamanile
viitoare mamica 11+
doxy spune:
Ma duc sa ma uit la pozele mele ca m-a apucat nostalgia. Inainte aveai un film cu 36 de foto, le puneai intr-un album si macar o data pe luna tot mai stergeai praful de pe ele. Acum cu fotografiile astea digitale, ai o mie pe calculator si nu te mai uiti la ele.
16
poze
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Am papat si de acum leneveala.
Doxy ce simpatic e baietelul tau ca are si el un bebe in burtica.
Flory eu cand fac injectia bag acul normal in pliul format, adica in burtica nu sub piele, intradevar ai dreptate ca nu e subcutan dar nici mie nu mi-a aratat nimeni, dar cand am facut laparascopia am facut 3 injectii de clexane in umar si baga acul normal deci nu sub piele.
Tie ti-au iesit bine dmerii 100, eu ii am 4sute si ceva, legat de tsh mic am primit raspuns de la doctorita Uscatescu si a zis ca e bine atata timp cat nu mai scade, sa nu fie sub limita, am 0,59 si a zis ca in fiecare zi sa mananc cateva nuci si 2 lingurite de miere de albine, deci mierea de albine indicata de doctor, ca tot au mai fost discutii daca e voie sau nu.
Nici eu nu am putut sa intru sa vad pozele cu voi, la spirante pot sa intru sa le vad si aici nu reusesc, nu stiu ce fac gresit.
Paula sa stii ca sunt multe fete care se chinuie pentru un bebe, eu ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine, oricum eu tot mai umblu, mai ies la o cumparatura, mai am treaba cu batrana, mai fac o lingura de mancare, bine in limita bunului simt, cand simt cel mai mic deranj imediat trag la pat, dar cunosc persoane care facand aceste injectii si dupa ce au pierdut 1-2 sarcina au ajuns ca la sarcina urmatoare sa se dea jos din pat doar la baie.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.