Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
doxy spune:
Si eu am pierdut o sarcina, la 7 saptamani, nu apucasem sa merg la un consult, eram progrmata si s-a intamplat cu 2 zile inainte, am inceput sa sangerez. Nu prea stiu care a fost cauza. Apoi a durat cam un an sa raman gravida. De asta acum sunt un pic mai panicoasa. La prima sarcina eram foarte relaxata. Acum insa mi-e un pic frica, nici nu am spus la nimeni de sarcina pana nu a trecut primul trimestru.
16
poze
doxy spune:
Am observat ca ma doare burta cand ma asez/ridic de pe scaun. Trebuie sa ma asez atent intai pe o fesa apoi pe a doua. Scuzati detaliile, dar sunt curioasa daca mai are cineva problema asta. Daca ma asez brusc, ma inteapa ceva in interior.
Eu nu prea mi-am schimbat modul de viata, fac ce faceam si inainte, doar ca la anumite activitati am observat ca ma doare burta.
16
poze
doxy spune:
Facusem la un moment dat un test papanicolau de rutina si mi-a iesit - surpriza! cin2. Au fost si dr. care au zis ca tre sa-mi scoata uterul . Asta din categoria ca daca ai o alunita pe mana, amputam mana, ca poate faci cancer de la ea.
Apoi dupa tratament mi-a iesit pap-ul bine. Am mai repetat la 6 luni si iar a iesit bine. Acum nu stiu ce sa cred, o fi fost primul pap gresit, o fi cedat la tratament, habar nu am. Cert este ca am facut si un tratament cu dufaston si vit E si dupa 3 luni am ramas gravi.
16
poze
Delia_Rodica spune:
doxy eu nu am dureri..crampe cum mai ziceau unele fete, poate te pot ajuta ele.
viitoare mamica 11+
doxy spune:
Rodica nici eu nu ma plang, ar fi pacat, doar ca ma mai panichez asa uneori.
Fetelor am reusit sa vad pozele, sunteti superbe toate! Poate reusesc si eu sa pun vreo cateva pana nasc.
Moi ne-am mutat vara trecuta si de atunci nu am instalat PCul, stam la laptop, pe care il ia sotul la birou zilnic. Arhiva cu poze e pe PC, care nu se stie cand va fi instalat. Caci daca o sa nasc o fata nu mai are loc sotul cu PCul si cu actele lui, camera libera va fi a fetei. Daca va fi baiat, va sta cu Rares in camera si atunci camera libera va fi transformata in birou. E complicat. :))))
16
poze
Delia_Rodica spune:
Foarte complicat si noi vrem ca pana ce implineste bebe 5 ani sa incercam sa ne facem o casuta, ca sa intre doi copii in ea...si cand sunt mari
viitoare mamica 11+
happy_ama spune:
Doxy, si pe mine ma doare daca ma asez/ridic brusc si daca stau mult in picioare/pe scaun. Si uneori ma sageata in spate si spre incheieturile picioarelor. chiar si in timp ce iti scriu am o durere f vaga similara CM, si ma doare spre piciorul drept...cred ca e de la ligamente.. Pana acum cateva saptamani am avut un hematom si era si de la ala. Acum nu il mai am. dar uterul creste...Dr meu este f simpatic. el glumeste si spune ca doar nu e boala. si orice ma doare, e normal
Happy_Ama 14+
Ele spune:
Doxy eu am dureri de burta, dar nu le bag in seamna. Dureri de burta asociate cu contractii nedureroase. La prima sarcina ma interna de cate oti aveam contractii. Acuma stau cuminte, pe fundul meu...si beau No-spa cand cred ca e cazul.
In rest toate bune si frumoase, crestem...:)
Doar ce a avut bb 5 min de sport, la care mi-a dat ceva picioare ..sau eu stiu ce. Am simtit la rand ghionturi mici. :)
Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani