Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
doxy spune:
Merci pentru raspunsuri fetelor!
Ele, poate sughita mititelu`. Eu imi amintesc perioada cand sughita Rares in burtica . Dar parca dupa 16 saptamani incep sa sughita, nu mai stiu sigur. Oricum era minunata senzatia!
16
betty200 spune:
Va salut pe toate, gata am venit de la eco unde am aflat urmatoarele:
suntem fetita 100%, suntem mai mare cu 4 zile decat data menstruatiei, inima are 140 batai pe minut, posedam fenomenala greutate de 107 g, femurul are 16 mm si am programat amniocenteza pe 29 ianuarie.
14+
Ele spune:
Betty bravo, sanatoasa sa fie!!!!
cat ati zis ca costa amnio???
Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani
paula_m spune:
Betty, deci e clar ...trec carucior roz pe prima pagina cand ma loghez. Ma bucur ca ac e totul ok. Astept sa faci tu amnio, sa-mi zici cum e si apoi ma hotarasc si eu.
Si eu am ajuns sa-l simt zilnic miscand, deja e o modalitate de verificare daca totul e ok. Aseara mi-a dat emotii, cand m-am asezat in pat, ca peste zi nu mai stiam daca a miscat si seara nu a vrut. Dar azi si-a facut simtita prezenat chiar de dimineata si m-am linistit.
Doxy, eu aveam durerea aia de care zici, cand ma ridicam brusc din pat. Dar era o durere ascutita. Nu stiu de la ce e, dar s-a potolit, nici eu nu mai sar ca innecata din pat si am un pic de grija
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Paula, eu de vreo 3 zile cu treaba multa nu m-am concentrat deloc pe burta. :)
Si seara adormeam bustean.
Dar azi si-a scos parleala.
Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani
paula_m spune:
Si eu doar seara, in pat apuc sa am concentrez pe burta, in rest da, destul de puternic sa-l simt si in trafic, la volan, sau, azi la dentist. De obicei nu-i place sa stau aplecata...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
amaliaro spune:
Olimp de unde iti procuri clexane?
Bety felicitari pt fetita
amalia tsakoniati
15+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
doxy spune:
Felicitari Betty!
Paula, exact, o durere ascutita, e ca si cum m-as aseza pe un cutit. Dureri de burta ca la CM mai am si imi dau seama ca sunt normale, dar asta e altceva, parca as avea un arici in burta. O sa-l intreb pe dr. la urmatoarea consultatie. Si problema cu aplecatul o am si eu, am sters praful de pe mobila si am stat aplecata, asa ca m-a apucat imediat durerea, am luat un nospa si m-am relaxat putin. Plus ca atunci cand stau aplecata cu capul in jos, simt o presiune mare in cap, parca mi se scurge tot sangele in cap si imi vajaie in urechi, aud efectiv cum curge sangele prin vene.
16