Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Betty felicitari pt fetita!
si eu mai am dureri de burta ca intepaturi, ca la CM, sunt variate si zilnice si pe mine ma streseaza foarte tare. nu stiu cat de des sunt normale sau care din ele, oricum la prima sarcina nu am experimentat asa ceva si desi trebuia sa fiu "experimentata" sincer sunt mai panicoasa acum.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, am uitat sa mentionez ca durerile ascutite/intepaturile puternice pot fi si de la

Happy_Ama 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Happy m-am gandit si la asta. Doar ca eu nu prea sufar de constipatie.

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Cred ca problema asta e mai veche la mine. Imi amintesc ca mai aveam din cand in cand dureri de genul asta si inainte de sarcina, eu ziceam ca mi se plimba arici prin burta. Si daca nu ma insel se intampla in perioada de ovulatie.
Odata, la un control gineco, dr. m-a intrebat daca stiu ca am colul lasat. Ce-o mai fi insemnand si asta??? Acum in sarcina l-am intrebat pe dr. meu daca e totul in regula cu colul meu si o zis ca da.

16

Mergi la inceput

Doxy, mai bine incearca sa le iei ca atare.. Si eu inainte cand ma duceam la eco tot mai gaseau ceva..ba aveam un ovar micropolichistic, ba nu era micropolichistic, ba aveam uterul mai in fata, ba mai in spate, ba aveam ovare pozitionate normal, ba era unul mai stalcit... o iei razna

Happy_Ama 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RLK spune:

Hello!
Azi la 17.30 am si eu programare la eco. Nu e la medicul care imi urmareste sarcina. merg la Regina Maria, unde am un card de gratuitate de la serviciu. Ard de nerabdare sa aflu sexul !
Pana la triplu test mai am 2 sapt...si nu mai am rabdare, mai ales ca vad ca multe dintre voi deja stiti!
Va pup.

Mergi la inceput

RLK, bafta!!

La cine mergi la RM? Eu merg la ei desi card de serviciu am la Medicover. Insa am mers dupa dr...

Happy_Ama 14+

Mergi la inceput

Sa fie Happy_ama,
Eu sunt din Constanta...

Sper sa colorez si eu caruciorul diseara!

Mergi la inceput

Eu sunt oarecum in cumpana acum...Am card de la RM, card care-mi acopera f multe ( de ex eco am nelimitat...torch-ul si toate analizele de trim 1 le-am facut tot aici, si am platit doar 90 lei..o diferenta care nu era acoperita de card).
Dar avand in vedere ca nu-s din Bucuresti, si in Constanta nu se fac nasteri, am ales sa merg la un alt medic de la un spital privat, unde intentionam sa nasc.
Dar cu "vestile bune" legate de scumpirea /dublarea preturilor din privat....nu stiu ce sa mai zic...nu cred ca-mi voi permite.
Sper sa se hotarasca naibii astia mai repede cu legea asta, sa stim o treaba.
Va pup.

Mergi la inceput

Aaaa
Dar aici se obisnuieste ca medicul de la privat sa il gasesti si la un spital de stat... si poti face urmarirea sarcinii la privat si nastere la stat...
Eu una nu am stiut ca beneficiezi de vreo reducere de la stat daca nasti la privat. Asa ca ma resemnasem ideii ca am de strans bani pentru nastere si nu m-a "lovit" stirea Cand am aflat ca nu se mai da, abia aflam ca s-a dat vreodata

Happy_Ama 14+

Mergi la inceput