Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor !

doxy asa simt si eu mai ales ca acum de cand am inceput serviciul si stau multe ore la birou , cand ma asez si ma ridic ma doare pe sub burta , ma inteapa , dar iau no-spa si trece.

amalia de la sensiblu le cumpar ,sun inainte cu 2 saptamani si anuant ca pe data de ...am nevoie de x seringi , si ma duc si le iau.

ele titiza scuma de ea , ti-e groaza de amnio. ,

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

olimp eu le-am cumparat din statie de la Sp Clujana , aveau pe stoc

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Mergi la inceput

buna maria cum te simti ti-ai rezolvat cu actele ?

la Cluj se gasesc destul de usor injectiile.

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Hey minunatelor ... aproape am ajuns cu cititul la zi!

Am reusit si eu sa pun cateva poze ... din aprilie de cand am facut FIV la Budapesta ... si din noiembrie, ziua in care am facut embrio-transferul ... deci prima zi cu bebe in burtica ... Am zis ca sunt sugestive

olimp, am multe poze sarite ... sunt mare fan

Pe mine ma distreaza oamenii din jurul meu care incearca sa "ghiceasca" sexul bebelusului cu acele minunate calendare chinezesti ... si pun la luna conceptiei luna noiembrie noi nu am spus in jur ca am facut FIV ... deci nu stie nimeni ca am conceput pe bebe in aprilie ... si pana in noiembrie a fost in tabara la ski

V-am vazut vorbind de clexane ... si eu sunt fericita posesoare a unei burtici invinetite de clexane, dar nu ma plang (tare) ... vorba fetelor, asta e cel mai mic sacrificiu posibil pentru bebele asta mult asteptat! Noi avem 5 ani de incercari ... si 4 FIVuri nereusite

10+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am ajuns acasa, am avut pofta de ciuperci cu smantana , usturoi si mamaliga.
Deci mi-am facut pofta.

Olimp nu prea inteleg ce ai scris acolo. Dar sa vad daca le potriveste baba surda.
Eu nici nu vreau sa aud de amnnio, era doar o curiozitate cat ar costa (Doamne ajuta sa nu fie cazul).
Burtica mea e in contractii si tare mai tot timpul (de ex acuma simt ca imi ca am un bolovan in ea) ...deci nu o vad bine daca e intepata.

Si eu la fel..munca de birou 9h pe zi.
Dar acum ce sa zic...e vreo munca care se poate face usor cand esti gravida decat munca de birou??

Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani

Mergi la inceput

ele nici nu te chinui sa intelegi ? caci am gresit destinatarul .... , se vade ca ma ramolesc

apropo , cum se simt contractiile , vad ca zici de ele , e normal la sarcina asa de mica ?
da asa este jobul la birou e cxel mai convenabil in situatia noastra.

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp eu si la prima sarcina aveam contractii. Nu e ceva nou.
So...mi se intareste burta ,o simti ca si cum s-ar umfla un balon. Astepti ca in min doi sa se dezumfle balonul si sa iti dea o stare de confort dar nu dispare asa usor.
Nu e dureros ceea ce simt eu, dar e imposibil sa nu iti dai seama. Nu sunt crampe, nu intepaturi .

Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Am ajuns si eu acasa de la munca , ultima zi de 12 h , sunt libera pana luni , de luni de la 9-15 . Olimp am terminat cu actele azi , m-i le-a semnat si seful de clinica si cel de Sectie . Mi-a facut azi si analizele uzuale Calciu de la 10,5 in Decembrie azi era 8,7 . Luni ma duc la intepat pt HIV, sifilis si hepatite. Ex de urina azi negativ , dar leucocitele 9.780 de unde asa mari nu stiu

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Acum puteti sa radeti de mine dar eu am nascut natural si nici acum nu stiu care-s contractiile. Pana la nastere nu reuseam sa-mi dau seama, iar la nastere, cand le-am avut (ca presupun ca le-am avut) a fost atat de dureros incat n-am inteles nimic. Ma tot intreba dr. saracu' (e prieten de familie) simti o presiune jos? si eu ca proasta nu stiam ce simt ziceam dada, cred ca da, numai sa ma urce odata pe masa ca sa scap de calvar. Pe putin de 10 ori am urcat pe masa, le-am scos peri albi...

16

[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/07/06/2013]www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/07/06/2013.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu nu sunt sigura ca stiu care sunt contractiile.
La sarcina cu Raul nu am avut nici una, decat in travaliu, dar nu le mai tin minte. Intr-adevar se intarea burta tare, tare si aveam o durere ca de ciclu, dar f puternica- eu asa tin minte contractiile.
Dar eu cred ca si contractiile au rolul lor, bine, poate nu chiar atat de repede, dar dupa 7 luni sunt si benefice ca iti pregateste organismul de nastere. Eu cum nu am avut deloc, mi s-a rupt apa, dar colul era tot inchis si nu se dadea pe brazda deloc.

Maria, asa mi-au iesit si mie leucocitele si inca ceva, ff mari, dar urocultura era buna si mi s-a spun ca poate nu am recoltat eu bine...
Tu lucrezi in sistemul sanitar?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput