Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
doxy spune:
Fetelor va tin pumnii si va doresc multa sanatate! Citind prin cate ati trecut si treceti chiar ca mi se face jena ca ma plang de una de alta.
doxy spune:
Apropo, eu nu reusesc sa vad poze, o fi vreo restrictie pentru cei nou veniti? Sau nu ma pricep eu sa ma uit.
happy_ama spune:
Neata, fetelor!!
Pfuu, ce pofta de capuccino mi-ati facut!!
Sa aveti o zi minunata!
Happy_Ama 14+
happy_ama spune:
Doxy, noi am pus poze pe picasa. Trebuie sa te loghezi pe google cu user si parola. Dar ca sa primesti user-ul si parola trebuie sa iti activezi mesajele private din setari profil.
Happy_Ama 14+
paula_m spune:
Doxy, eu sunt asa de curioasa unde cautai tu pozele!? Dar nu cred ca poti activa PM, decat dupa un anumit nr de mesaje, dar poti incerca...daca nu ai activat PM nu putem trimite parola, sau ba da...daca ne dai o adresa de email...
Happy, subtirica mai esti!!!Numai burta va fi de tine...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Paula, intram pe profil si faceam click pe album, dar nu se incarca nimic, ramanea pagina alba.
happy_ama spune:
Paula, ms dar nu stiu ce sa zic...am luat 4 kg pana acum, daca nu ma duc spre 5 chiar M-am lasat si de fumat. Si m-am apucat de mancat Oricum, bebe sa fie zdravan si sanatos
Doxy, cu placere. Scuze ca eu nu am stiut ca trebuie sa astepti sa ai un nr de mesaje...
Fetelor, eu am inceput sa il simt pe bebe!!!!
Happy_Ama 14+
flory_blanca spune:
alyna bine ai venit. sarcina usoara.
olimp ti-am trimis pm. de ce iei asa doza mare de clexane? vroiam sa te intreb acul il bagicperpendicular sau ca si cand il bagi sub piele? ca mie nu mi-a aratat nimeni , sotul mi le face. am cautat filme pe net si am citit instructiunile si el imi baga acul perpendicular, mama zice ca nu e corect ca nu inseamna subcutanat asa.
betty eu de 0,4 fac o data pe zi. am inteles ca se iau in considerare analizele de sange, greutatea, antecendentele. eu am ddmerii 100 si ceva. se poate reveni la aspenter dupa clexane sau cel putin asa mi-a zis dr avram. oricand se pot schimba intre ele.
maria vad ca si tu faci doza mai mare si avem aceleasi mutatii. de ce iti da doze asa de mari? ti-au iesit proaste analizele, ai greutate mare? ca eu deja ma panichez. pana sa mi se dezlipeasca placenta nici nu a vrut dr avram sa imi dea clexane doar de luni fac.
noi la nume nu ne-am gandit inca. o sa avem de negociat probabil destul de mult. asa s-a intamplat si la prima sarcina. si in ziua cand am nascut tot am schimbat cel de=al doilea nume.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
doxy spune:
Pe picasa aveam si eu un cont, nu prea l-am folosit ce-i drept. Am verificat acum si am ceva poze pe el. Am incercat sa pun pozele sa vad daca merge. Am urmat pasii de pe prima pagina.
gravi [16]
poze