Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia ai drepate prin cate am trecut , operatii , schingiuite , fertilzate , inseminate , pai ce mai e o injectie ...floare la ureche

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

va pup si ma retrag nu mai rezist la toate

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetele, v-am pus o poza cu burtica. Am facut-o seara asta

Noapte buna dc va bagati la nani!

Happy_Ama 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RLK spune:

Multumesc olimp !

Va pup, sa aveti o zi frumoasa si usoara ! Ma bag la dus si fuga la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

'neata fetele

Sa va fie ziua plina de vesti bune si fara prea multa munca

Constat zilnic ca seara sunteti foarte prolifice , eu nu prea mai am chef sa intru, dupa 8 ore de stat la calculator la serviciu.

Dupa ce am citit ce s-a discutat aseara, imi dau seama ca am o sarcina usoar, deci eu nu ma mai plang de nimic...mi-e rusine , cand vad prin cate treceti voi , sunteti eroine.

viitoare mamica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata! hai la cappuccino ca e cu mai mult laptic

nici eu nu is in mare verva seara. nitel dimineata pana iau utrogestanul...la vreo 20 de minute dupa administare mi se rupe efectv filmul si mai bag un nani pana pe la 11 nu suport sa il pun vaginal + ca sunt voci care zic ca se absoarbe numai 60% pe jos...

o zi buna sa avem! si poate vine si primavara mai repede

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 10 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

maitreyi multumesc de capucino, te las sa savurezi si cana ceasca mea ca mie inca mi-e greata de la astea

viitoare mamica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Vin la
Saptamana ast asunt acasa, ca si Raul tuseste si face aerosoli si eu intru luni in sesiune si ar tb sa invat si asa dormim amandoi ca butucii. Azi ne-am trezit la 9, cand a venit bona.

Si eu astept primavara, asa m-am saturat de vreme mohorata. Sau daca nu primavara, macar ninsoarea.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna dimineata! Nici eu nu intru pe net de acasa, decat foarte putin, incerc sa ma educ in acest sens si sa-mi petrec mai mult timp cu familia, sa am o viata reala cum zice sotul. :)
Legat de nume imi place foarte mult Cezara dar ma ingrozeste gandul ca cineva ar putea sa-i zica Cezarica. :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Mai nou Rares (face in martie 4 ani) zice ca si el are un baietel in burta. I-am tot zis si explicat ca numai fetele pot face copii si el o tine pe a lui. E asa de dulce cand zice! A zis ca el are un bebe in burta care s-a transformat in baietel si il cheama tot Rares.

Mergi la inceput