Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paula simnte te norocoasa si binecuvantata
Eu la prima injectie am facut o plangand si acum ma burtica plina de vanatai dar ce nu fac eu pt comorile mele

amalia tsakoniati
15+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

betty cred ca o data sau de 2 ori m-am invinetit dar cam cat o moneda cam 2 cm diametru dar dispar , altfel nu am probleme , stiu fete care se invintesc , ele ar trebui sa discutre cu hematologul sa vade de ce , eu multumesc la DD ca sunt ok.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Olimp .. balonata dupa urmatorul algoritm: + =

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Si eu m-am invinetit de cateva ori .

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Mergi la inceput

betty
imi place algoritmul tau ...cred ca ne-am molipsit toate ....

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Eu ma bag la patut ca mi se inchid ochii. Noapte buna.

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Betty, in orice caz sunteti tare curajosi...mie mi-e groaza acum sa o mai iau iarasi de la capat, dar poate voi ati cam uitat cum e, eu sunt cu amintirile proaspete. Oricum, sunt sigura ca bb3( al vostru) va fi cea mai rasfatata surioara. Oare bine am retinut, ca e fetita? Daca da, trece-o la semnatura

Amalia, "si tu Brutus ?"...si tu esti cu clexan-ul? Dar pana la urma ce rol are?
Stii cum e? Pt mine o sarcina e ceva "normal", chit ca si eu am ramas destul de greu gravida ( aproape un an ne-a luat), dar pt unele din voi cred ca e mult mai mult decat simt eu...normal nu e cuvantul potrivit, dar nu imi vine altul in minte acum.

M-a lovit pofta de vinete, dar mi-e lene sa-mi fac...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Da Olimp, marea problema la noi va fi ca in momentul in care le spunem vor avea certitudinea ca noi mai facem asemenea chestii, in general copiii evita sa se gandeasca la parinti in posturi de acest gen ... asta-i unul din dezavantajele unui bebelus venit mai tarziu ... la cat sunt de pudici ai nostrii ... wau wau prin ce stari o sa treaca ...

Paula la 12 saptamani a zis ca 90% e fata, am zis sa mai las putin sa fie sigur ca nu-i creste putza si apoi o var la semnatura, Clexane asta e pt. a anihila pierderile de sarcina datorate trombofiliilor, pierderile de sarcina datorate trombofiliilor astea se pot intampla si in luni mari, in mod normal abia dupa 2-3 avorturi se prescriu dar in cazul in care exista factori de risc (de ex. la mine varsta si greutatea si faptul ca urmeaza amniocenteza pt care trebuie sa scot aspenterul inainte cu 10 zile, se previne orice risc indicandu-se injectiile astea care sunt anticoagulante, in lipsa lor este risc ca uterul sa nu se oxigeneze corect si fatul sa sufere intarziere de crestere sau cel mai grav oprire in evolutie)

14+

Mergi la inceput

paula e opoveste mai complicate , poate ai observat la semnaturile noastre ca apar anumite mutaii , PAI , leu , MTHFR Leyde etc..

toate aceste mutatii sunt respunzatoare de anumite fractiuni care corespund coagularii sangvine , a sangelui. In cazul nostru aceste mutatii influenteaza aceasta coagulare care din pacate nu este cea fireasca , in functie de mutatia pe care o ai poti prezenta coagulare precoce a fibrinogenului , sau alte componente ale sangelui.

in mod normal cand faci analiza de INR care se cere la orice interventie acesta de regula iese bine , aceste mutatii actioneaza la nivel micro de capilare .

poate ai vazut ca mai toate avem pierderi de sarcina , oprite in evolutie , ei bine la momentul in care embrionul vrea sa se prinda de mucoasa pentru ca sangele se coaguleaza mai repede pe microcapilarele care se formeaza , puiul nu mai este alimentat cu sange , fluxul sangvin e bloc deci--opreste din evolutie.

clexanele este anticoagulat cu efect la nivel periferic si impiedica ca mutatiile sa-si face de cap.

pe langa aceate mutatii cele de tip MTHFR implica si asimilare deficitara de vitamine in special b-Urile de acce atoate luam suplimete.

sper ca m-am facut inteleasa.

15 +

Mergi la inceput

betty da intradevar nu cred ca va fi usor de ingurgitat ideea de catre copii tai cei marisori , dar sunt convinsa ca vor intege

RLK esti decreclama in poze ...

cris cat dinamism , in mai toate pozele iti iei zborul...super tari

15 +

Mergi la inceput