Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

paula
da se dau in burta la o distanta de minim 5 cm de buric in plilul de grasime , se fac subcutanat si sincer in mod normal nu dor , pe mine ma mai doare daca stau mai incordata sau nimereste vreun vas capilar in apropiere , dar pentru ca la mine grasimuta e la ea acasa , e ok.
Dar mi-i le face sotul eu nu am curaj.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Paula sunt injectii , le facem in burtica , trebuie sa facem pana la 6 saptamni dupa nastere . In cazul nostru Clexanul face minuni . Prin cate am trecut unele dintre noi suflam si in iaurt doar sa fie bebe ok.

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Paula, eu sunt mai plinuta, pot zice grasa si avand in vedere ca am slabit 3-4 kg s-a compensat cumva, burta se vede dar doar daca am haine mai stramte ceea ce nu-i cazul meu, baiatul m-a intrebat la un moment dat ca sunt balonata ... In rest nu se risca sa intrebe sa nu ma simt prost ca lor li s-ar parea ca m-am ingrasat , sunt copii finuti.

Olimp multam fain de sfaturi, eu am grasime din plin asa ca ma mai linisteste daca zici ca in grasime e mai bine, relativ cat timp trebuie sa dureze injectarea si unde e zona pe burta unde se face? Am mai citit ca daca faci mai lent nu se invineteste, dar oare cat inseamna lentul asta?

14+

Mergi la inceput

Bety de cand trebuie sa faci Clexane ?

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Delia LA MULTI ANI!

Doxy Medeea si Medina sunt exact numele intre care am alternat eu . Eram sigura de vreo 6-7 ani ca daca am fetita o sa fie Medina numai ca sotul meu uraste numele si nici nu vrea sa auda asa ca am trecut pe Medeea si toata lumea e oripilata...cel putin cei care cunosc semnificatia numelor . Dar mie medeea mi se pare un nume atat de frumos si melodic ca nici nu mai incape discutie sa il schimbam Sotul; a fost nevoit sa il accepte si acum ii place si lui pt ca numele baiatului o sa fie dupa el .. noroc ca are un nume placut "Laurian"
Deja ii vb burticii si ii spunem Medeea:D

eu nu vreau sa pun un al doilea prenume daca e fata pt ca eu am doua nume si nu il suport pe al doilea, parca nu are nici o legatura cu mine ... si acum de cand m-am casatorit si am adaugat numele de familie al sotului la numele meu am 4 nume.... am mult de scris cand completez ceva

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Whaaaat?!? 6 saptamani dupa nastere? In fiecare zi? Si cand va creste burta mare, de mai sta un pic si pocneste, ce faceti?
M-ati omorat...jur sa nu ma mai plang de nimic toata sarcina!! Sunteti niste eroine. Mi s-a ridicat parul pe mine...macar bine ca nu dor asa tare...

Betty, chiar ca sunt finuti copii tai...asa as vrea sa le vad fetele cand le spui...ei stiau ca voi va mai doriti un bb mic?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Paula noi ne injectam zilnic , chiar si de 2 ori pe zi unele dintre noi.

8+

Mergi la inceput

betty zona cea mai buna de injecta e cum am spus cam la 5 cm in jurul buricului , pe mine in zona superioara lui ma doare mai tare caci startul de grasime e mai mic , la nivelul buricului si sub el e foarte ok .

cat trebuie sa dureze cam 10 secunde , lichidul nu doare cand intra caci nu e uleios , ti-am spus ca doare usor daca nimeresti un capilar , dar durere ma refer ca si atunci cand te inteapa sa iti ia sange din vena cam atat. Acul de la siringile cu clexane e fff fin .

paula da facem 2 injectii / zi , zilnic si inaca 6 sapt dupa nastere.

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Maria, maine merg dupa reteta, banuiesc ca de maine ...

Paula asa as vrea sa pot imortaliza momentul ... clar nu stiu ca am mai incercat pentru bebe, mi-e ca o sa fie cam socati domnisorii, trebuie sa avem grija sa nu simta ca nu ne-ar placea cum a iesit prima tura si am vrut sa trecem la runda 2 .... Fata ne tot roaga sa-i luam un catel dar eu i-am mai zis ca mai bine un bebelus decat catel si a raspuns dupa cum urmeaza: un catel iti insenineaza viata pe cand un copil ti-o bulverseaza, vi se pare asa usor cu noi, mai ales de cand suntem adolescenti? ... no comment! am tacut chitic desi nu-s deloc copii rai la adolescenta iti cam manaca ficatii.

14+

Mergi la inceput

betty balonata zici

diana medeea imi place la nebuinie , este nick-nameul meu pe car il folosesc can ma loghez la vreun joc etc, super tare

15 +

Mergi la inceput