Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
dnapotecuta spune:
Te inteleg perfect cu invatatul... Eu 2 ani am mers in pralel cu 2 facultati la zi... nu stiu acum daca as mai face fata. Testul suprem a fost cand aveam bb mic si faceam masteratul online... cu el atarnat de o tzatza tastam la cursuri si la examene... a fost crima. Si dupa toata afacerea, cand a fost sa dau examenul auto creierasii mei au clacat... am cazut sala si am fost de rasul curcilor.
Alina 16+
dnapotecuta spune:
Nici eu nu simt ca mi s-au stafidit ovarele si imi cad pe crac insa simt ca incepe de aici incolo o noua era... m-am reprodus, mi-am vazut progeniturile, am saltat sporul natural al tarii si cumva de acum inainte e timpul sa fac ceva pentru mine... evident era asta metavilioasa o sa inceapa peste vreo 3 ani asa... judecand dupa prima sarcina si experienta cu bebelusul nr 1. orium, cand o incepe vreau sa arat a om... ca daca sunt multumita cu mine si creierul functioneaza la alti parametri si lucrurile se intampla parca mai usor.
Alina 16+
doxy spune:
Eu urasc televizorul, chiar i-am reprosat sotului ca platim abonament degeaba. Daca sunt singura acasa nici nu-l deschid, poate asa de plictiseala ma plimb pe canale si apoi inchid. Cat am stat acasa nu m-am atins de carti. Am inceput Nunta in cer inca din toamna si a intepenit in dormitor, cred ca tre s-o iau de la capat. Nu am starea necesara, cred ca de vina e vremea de afara. Astept primavara...
16+
Delia_Rodica spune:
Problema cu indemnizatia e cam asa, pe scurt: primesti 85% din salariul brut dar nu mai mult de 1200 lei daca stai 2 ani acasa. Chiar daca procentual ti-ar reveni 200 lei, nu primesti. Pe stat nu-l intereseaza ca tu ai cotizat si lucrat ca proasta pt dreptul asta , primesti tot 1200 ca o persoana cu un salariu mai mic.
viitoare mamica 11+
delia_timpau spune:
da doxy, dar tu il ai pe bebe care iti ocupa timpul :-)
de dt si eu stiu cum stie ama, si eu tot la regina maria il fac cu alt doctor decat cel care ma monitorizeaza.
pt constioatie eu va recomand activia cu tarate bio de la plafar.nu stiu daca pe termen scurt isi fac efectul, dar pe tl efectul e garantat..
ce voiam sa va intreb..eu sapt asta, mai ales ca a fost si ziua mea, am mai baut cate jumate de pahar de vin de casa indoit cu apa.si mi se mai face pofta de bere si gust vate o gura de la sot:-).am trecut de primul trim si am citit ca nu face rau..voi ce ziceti? sa nu credeti ca sunt vreo betiva, inainte de bebe beam alcool la fel de des ca acum :-)
11+
dnapotecuta spune:
Oxana, suntem fotosensibili. Cat i-a dat cu putin soare parca intinerisem cu 5 ani. Acum cu vremea asta nehotarata parca nici din pat nu-mi vine sa ma dau jos. In plus ma enerveaza ca nu ma mai pot invarti cum imi place... imi place sa merg pe jos, mai ales acum ca nu ma grabste nimeni... bag castile in urechi si imi rezolv treburile prin oras fara sa ma ating de vreun mijloc de transport... eventual la intoarcere ma urc in ceva ca stau cam sus fata de centru si ma pocneste lenea. Faptul ca vremea asta ma tine in casa e jalnic.
Alina 16+
doxy spune:
Asa e Rodica, ai dreptate, nici eu nu m-am grabit cu copiii. Dar pe de alta parte le invidiez putin pe prietenele mele care au deja copiii mai mari si se pot plimba linistite. Mie mi-e greu ca nu am cu cine lasa copilul nici cinci minute. Chiar acum de ziua sotului as fi vrut sa iesim un pic seara, dar nu pot sa car copilul pe la restaurante si sa am si pretentia sa stea cuminte. Nu mai spun de teatru, inca nu am apucat sa vad sala renovata a teatrului din Iasi. Iar exempe din astea sunt multe. De asta am zis sa creasca copiii si sa am timp sa ma apuc de mondenitati.
16+
paula_m spune:
Delia, cat am poftit eu vin fiert de sarbatori...am baut intr-o zi 3 guri si efectiv mi-a parut rau. Dar nu prea cred ca se poate intampal ceva chiar atat de rau...
Eu as mai face un copil, pt mine, familia perfecta e cea cu 3 copii, dar daca mai fac un baiat...o sa fiu soacra cu 3 nurori. Asa ca ne oprim aici, sotul a zis ca el nu stie sa faca fetite.
Dar cel mai mare regret al meu e ca nu am facut copii mai repede, 27, 28 de ani mi se pare varsta ideala de facut copii.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
dnapotecuta spune:
Delia, la noi V. e la gradi pana la 5 dupa amiaza... nu stiu al oxanei cum e. E drept ca a avut vacanta 3 saptamani si ne-a lungit urechile ina prcatic eu pana seara nici nu am copil. Acolo invata, se joaca, mananca si doarme.
Alina 16+
doxy spune:
Merci Rodica de raspuns, am inteles. Pentru doi ani e tot 85% din salar doar ca plafonul e la 1200 nu la 3400. ok.
16+