Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
doxy spune:
Rodica, esti o norocoasa!
Dariana, eu care ma laudam ca nu sufar de constipatie, am avut ceva probleme in ultimile zile, dar ieri seara am obtinut victoria si inainte mancasem paine cu unt.
16+
delia_timpau spune:
neatza mamici,
eu sunt acasa de ieri, efectiv nu m-am putut ridica din pat din cauza ametelilor si a greturilor..aveti dreptate cu serviciul, desi nicaieri nu e mai bine ca acasa, mi se pare va statul asta la pat prosteste :-) ma enerveaza ca ma simt ca o leguma, inainte eram foarte activa..mi se pare.ca trece asa de greu ziua..
si eu le compatimesc pe burticile care se chinuie si cu injectii..sunteti niste eroine :-)
cu kg in plus sunt foarte curioasa cum o sa evoluez, si eu am tendinte de ingrasare cu regim de viata schimbat si multa sala la activ, dar mai nou efectiv nu imi mi place sa mananc..am repulsie pt bucatarie..ma intreb daca e bine sa raman asa :-) eh, glumesc, stiu ca peste 6 luni o sa am cu totul si cu totul alte pareri :-)
cafea si eu beam inante foarte muuulta,dar acum abia ma ating o data pe sapt de un caouccino. fetele cu greturi, am citit despre cafea ca provoaca spasme si accentueaza starile de voma..
11+
doxy spune:
Nici eu nu mai vreau alti copii dupa sarcina asta. Oricum e si varsta deja. Eu cred ca voi avea o motivatie foarte buna sa slebesc dupa nastere. Vreau sa-mi fac operatie la sani, nu-i vreau mai mari, ci doar sa arate bine, estetic vorbind. Dar pentru asta tre sa am un abdomen frumos, ca parca nu sta bine cu sunci pe burta si silicoane, nu?
16+
dnapotecuta spune:
E bine sa ai cu cine sa te tachinezi... al meu e mai scump la vorba... ne intelegem din priviri. Pentru tachinari am alte personaje pe langa mine.
Si pe mine ma surprinde relatia pe care o avem... sunt totusi 12 ani de cand suntem impreuna si 6 de cand stam nas in nas si totusi resursele par inepuizabile acum mai mult decat oricand.
Chestia cu constipatia cred ca nu tine neaparat de masa de dinainte. Nici nu prea are cum daca stam sa o luam logic. Mai auzi pe cate cineva care zice ca o taie la baie la 5 min dupa cafea sau, la fetele cu burtici, imediat la jumatate de ora dupa prunele uscate sau mai stiu eu ce anume... bolul fecal se formeaza cu mult inainte de aceastra masa. ultima masa poate cel mult sa impinga lucrurile mai la vale. Parerea mea e ca trebuie sa ne uitam cu cel putin jumatate de zi in urma la ce am mancat. Si oricum, avand organisme diferite sunt slabe sansele ca ce s-a potrivit la una dintre noi sa mearga si la altele. Asa ca... inca sunt in cautare de ajutoare alimentare... incerc sa fiu zien si sa bag fibre cat cuprinde...
Alina 16+
doxy spune:
Delia, eu am avut liber de la servici de pe 21 dec pana pe 14 ian. Am simtit ca innebunesc acasa. Nu prea ai ce face, afara e frig si urat. Ma durea capul de la leneveala si tv.
16+
paula_m spune:
Neata
M-ati terminat cu povestile despre diete, slabit, etc.
Eu sunt o lenesa, daca as putea as sta numai in pat, in casa, cu o carte in mana sau la tv, si nu m-as tampi
Acum chiar nu stiu de unde imi iau energia...imi vine sa ma tot duc in lume, sa stau singura macar 2 zile. Cred ca invatatul asta imi pune capac.
Ma apuc de invatat
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
dnapotecuta spune:
Eu sunt acasa de pe 2 noiembrie si simt de multa vreme ca ma transform. O vreme n-am simtit partea rea a lucrurilor... eram prea preocupata sa ma lupt cu grijile si cu starea de greata... dar si cu somnul. acum cand tonusul deja e altul incep sa ma urc pe pereti. Avand si in vedere cat de putin timp liber am avut in ultimii 2 ani jumate de munca si in ce ritm am lucrat, si mai punant=d si faptul ca inainte de a ma intoarce la munca am avut un pitic legat de mine zilnic... relache-ul asta a fost in totalitate binevenit. Oricum primele 2 luni aproape m-au capiat cu telefoanele de la servici asa ca mare diferenta n-a fost. Pana la 5-6 in fiecare zi stateam in priza.
Alina 16+
dnapotecuta spune:
Paula... noroc cu cartile si cu catelul care ma plimba zilnic... ea pe mine nu invers. plus ca la noi minunatul oras e tot un deal si tot o vale... pe 7 coline ca Roma asa ca dimineata imi iau fructele in buzunar si plec cu maimuta afara. Cand ma intorc fac un drum la gradi care e taman ca si cuibul de prepelita pe deal si ma cocoseaza... cand ajung inapoi acasa alearga endorfinele prin mine ca dupa aerobic. Dupa care ziua nu trece chiar asa de greu. Mai si alerg dupa una alta prin oras, acum ca tot sunt acasa si pot si... ziua trece...
Alina 16+
doxy spune:
Gata am trimis si adresa de instiintare catre angajator. Desi pe directorul mare il anuntasem telefonic. Acum am trimis la fete la personal.
Am citit aici despre indemnizatii si alte alea. As avea o intrebare, stiu ca daca alegi un an sa stai acasa e 85% din salar. la doi ani e suma intre 600-1200. Stiti cumva cand e 600 si cand 1200, adica e in functie de ce?
Fac si eu tot felul de calcule sa vad cum as iesi mai bine financiar. Ca dupa un an mi-ar trebui bona si deja am un copil la gradi privata unde dau un pumn de bani, ufff.
16+
Delia_Rodica spune:
doxy eu abia acuma ma apuc de facut copii si nu ma simt batrana , abia la varsta asta m-am simtit pregatita sa-mi intemeiez o familie
viitoare mamica 11+