Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Apropos d 3 copii... eu nu am clar puterea financiara momentan si nici n-as mai vrea inca unul. Nu stiu cum voi face cu contraceptia dupa. Pastile nu am voie sa iau din cazua nodulului de la san, sterilet in uter fibromatos am auzit ca e cam problematic... trompele n-am de gand sa le leg si la bulan si la fereala ca pana acum nu cred ca mai merge... daca ramaneam ramaneam acum e un risc pe care nu mi l-as mai asuma. V-ati gandit cumva la spectul asta? Mi se pare ca traim intr-o lume prea evoluata ca sa ajung iar la prezervativ. Mai ales dintr-un mare considerent... primul copil a fost taman facut cu cauciuc la purtator... cred ca : inotatorii: au fost acizi si au trecut prin.

Alina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Doxy si pe mine ma bate gandul la o anumita operatie dupa bb2.
Ama si eu as fi zis ca esti slaba de la mama natura. Bravo ca ai reusit la greutatea care te multumeste.
Eu sper sa fi capatat pielea mea o anumita elasticitate, iar metabolismul sa functioneze la capacitate maxima.

In rest...sa vina bb, sa fie sanatos si cuminte ca sa avem timp si de noi.

Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Delia si eu fac la fel, beau din berea sotului. Iar de ziua mea (23 dec) si de craciun am baut si un pahar de vin rosu. Nu cred ca face rau. Mi-a povestit o data prietenul meu gineco, cum era de garda si au adus o tiganca beata dintr-un sant si a nascut 2 gemeni perfect sanatosi. Aia cand s-a trezit nici nu stia ca a nascut.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Exact Doxy

viitoare mamica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana29 spune:

happy_ama, multumesc pentru parola

Eu sunt la serviciu, mor de somn si plictis si m-am apucat sa citesc o carte buna Clinica Mayo: despre sarcina, nastere si nou-nascut de Roger Marms. Daca aflu noutati va anunt( poate or fi noutati numai pentru mine)

Mergi la inceput

Fetelor, cat de mult inseamna sa ai un colectiv si niste sefi de nota 10. Mi s-a raspuns de la personal "asa vesti sa tot primesti, te pup, multa sanatate". Ma simt fericita!

16+

Mergi la inceput

Ele, gasca noastra de prieteni de acu 10 ani studenti la medicina s-a transformat in dr. cu acte in regula. Printre ei e si un chirurg plastician. Deja m-am interesat cum e cu operatia. Tre sa treaca 8 luni de cand inchei cu alaptatul. Nevasta-sa si-a facut, arata super, merita. Stiu ca sunt pareri si pareri, dar asta chiar o s-o fac. Acum sa ma pun pe adunat bani.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

stie cineva sa faca capitol nou?

viitoare mamica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mai fetelor, eu am fata mare si uite ca m-a apucat facutul copiilor dupa 8 ani.
Si chiar eram multumita cu linistea din casa mea. Cu faptul ca faceam dus fara sa bata in usa, ca puteam sa adorm inaintea ei, ca puteam sa vad linistita un film sau alta emisiune tv.
Nu stie ce ganduri va vin dupa n ani.
Si uitati-va la Betty. E cel mai bun exemplu ca sentimentele si gandurile se schimba si cand ai copiii mari.

Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

capitolul 15

Mergi la inceput