Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
happy_ama spune:
Ele, eu am zis ca o sa fac gimnastica speciala in lunile de pauza de la MBA pt ca acum chiar nu am timp fizic. Am gasit o sala chiar aproape de casa unde au asa ceva. As face inot dar nu am voie din cauza utrogestanului pe care inca il mai iau...
Happy_Ama 14+
Delia_Rodica spune:
Si eu simt lipsa miscarii, ma simt ca o leguma si oricum obosesc asa repede, chiar si numai de la spalatul vaselor, de parca as muta muntii din loc
Dupa ce-mi revin de la nastere ma apuc serios de miscare ca sa arat bine
viitoare mamica 11+
Ele spune:
Ama tu ai avantajul tineretii. Rodica daca esti la fel de tanara si tu..atu pt voi....va faceti sexy cat ai zice peste. :)
La mine totul e cu munca multa.
Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani
happy_ama spune:
Ele, tinerete, tinerete...dar natura mea nu e de slabuta...eu sunt asa pt ca am grija de ani de zile ce mananc, faceam sport si dormeam foarte putin (in medie 5-6h pe noapte de vreo 6-7 ani). Pana in anul 1-2 de facultate aveam cu vreo 15 kg in plus fata de cat aveam inainte de sarcina Acum multi ani insa mi-am schimbat complet modul de a manca. Si mi-a luat vreo 2 ani sa slabesc si sa ma stabilizez...
Deci o sa muncim "impreuna"
Happy_Ama 14+
doxy spune:
Buna dimineata! Si eu sunt cu cafeaua, nu am renuntat la ea decat in primele saptamani ca mi se facea greata, dar acum e ok. Oricum eu beau doar una dimineata, cu lapte, de multe ori nici nu o termin. Colega rade de mine ca strica orzul pe gaste.
Referitor la sport, eu am acasa banda de alergat, e foarte buna pe post de cuier. Din sarcina trecuta pot sa spun ca tot ce s-a depus in 9 luni am dat jos intr-un an. Cu sportul e mai greu dupa nastere ca ai sanii cat China si plini cu lapte, asa ca e mai problematic, cel putin la mine a fost. Eram si eu deprimata am aruncat o groaza de bani ca sa ma fac frumoasa, prostii, trebuia doar sa am rabdare sa inchei cu alaptatul si usor usor cu sport si dieta (nu ma refer la genul de diete cu 3 boabe de orez pe zi) am revenit de unde am plecat. Problema mea a fost ca eu deja plecasem la drum cu ceva kg in plus asa ca de kg mai vechi nu am scapat nici acum.
16
doxy spune:
Ama, din ce am vazut in poze as fi zis ca asa iti este felul de a fi. Cu atat mai mult esti bravo! Eu am o problema majora la capitolul vointa.
16
MariaBcf spune:
Neata. Vin si eu la o cafeluta.
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
9+
happy_ama spune:
Doxy, merci de apreciere!
La mine vointa s-a format gratie unei surori mai mari pe care am simtit de mica nevoia sa o "ajung"...stii ca toti avem "traume" din copilarie Asa si eu... Oricum, vointa de a te abtine la mancare se plateste scump...cu ceva numit frustrare De-aia din cand in cand mai "relaxez" pt o pizza, niste paste...
Happy_Ama 14+