Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
Bobitza_85 spune:
Noapte buna dragele mele!
Sa fim sanatoase si bucuroase!
Imi pare rau pt burticile care fac injectii, dar toate trec si cand o sa ne vedem minunile din burtica, o sa spunem ca nimic din sacrificiile facute nu a fost prea mult!
Alexandra 9+
Delia_Rodica spune:
Buna dimineata burtici
Eu va pot invita la niste fructe...cafea nu mai pot bea, eu care inainte o puteam si injecta
Tot citesc ce scrieti si-mi dau seama cat de nepriceputa sunt, nu inteleg aproape nimic din ce vorbiti, referitor la tratamentele ce le faceti , dar un lucru sper, sa nu ma puna tanti dr si pe mine
va doresc muuuulta sanatate voua si mai ales bebelusilor
viitoare mamica 11+
Ele spune:
Buna dimineata!
Eu deja la munca, am baut cafeaua acasa iar acum servesc sandwishul.
Deja rad colegii de mine ca sunt haplea.
Nici nu am putut sa va citesc cu injectiile in burtica. Of Doamne!!!
Delia _R dupa o perioada o sa opoti reveni la cafea.
Nici eu nu am baut cand aveam greturi.
Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani
happy_ama spune:
Neata, frumoaselor!
Si eu ma delectez cu un latte si niste fursecuri cu stafide. Poftesc la ele de o saptamana si azi am cedat
Si de mine fac misto colegii cu mancarea la masa de pranz Dar eu le spun, de ex., ca prajitura pe care o mananca ei e cat friptura si supa mea la un loc
Si oricum noi avem o scuza
O zi minunata va doresc!!
Happy_Ama 14+
Ele spune:
Munca inobileaza omul. :)
Eu ma plang ca stau mult la munca, ca nu mai am timp de nimic altceva dar daca as sta acasa as lua-o razna.
As sta sa imi numar toate contractiile.
15 saptamani
happy_ama spune:
Da, Ele, asa e. Ne-am nascut in secolul vitezei si nu mai avem deprinderea de a sta acasa... Totusi mi-ar placea sa nu mai muncesc pentru bani. Ci sa fac ce ma cheama natura mea sa fac, cu sau fara bani, sa fac sport, sa ma vad cu multi oameni, sa fac tot felul de cursuri... Dar nu ma pot plange de job-ul meu pentru ca e f ok, desi e un JOB!
Happy_Ama 14+
Ele spune:
Aoleu, Ama, nu imi aminti.
Atat ma resemnez ca e doar o perioada dar dupa o sa imi revin. Lipsa antrenamentului fizic ma duce la depresii. Ca sa nu zic ca parca imi scade nivelul de inteligenta si implicit increderea in mine.
De la sport de 4-5 ori/sapt sa ajungi ca o leguma mi se pare crunt.
Off, tac, nu mai dezbat subiectul, ca amplific problema.
Dar dupa ne revenim, ne facem miss-uri si o sa se mandreasca fetele mele cu mine.
Am zis ca fac tot ce pot: sport mult, tratament pe la saloane, etc. :)
15 saptamani