Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna dimineata!

Flafli, Cosmina, Vio, va multumesc pentru raspunsuri pe pm!

Deny felicitari pt fetita!

Sa aveti o zi frumoasa!

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 16s+

Revelion 2013
foto Bia balerina
www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA" target="_blank">Filmulet Bianca prima iesire scena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
Mai,mai ,avem vesti ! Si inca ce vesti ,bune de tot !
In sfarsit surpriza din burtica lui Deny s-a descompirat!
Felicitari pentru fetita ! Si eu eram convinsa ca ai baietel !
Elyana vad ca te-au linistit fetele cu IR-urile ! Ma bucur ca bebicii tai sunt bine !
Dragele mele ma bucur ca multe dintre voi va ganditi la mai mult de 1 copil !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Neata si de la mine fetele :)

Bifez si eu: citesc mai mult la servici decat acasa, cand intru in co "acasa" o sa fie serviciul :), sange din nas si nas plin si infundat mereu, nu constipatie (multumesc lui Dzeu ca si eu inainte eram fumataoare si eram ceas, nu as fi rezistat sa fiu altfel acum), sange din gingii mai rar, mor dupa hainutele de fetita si as cumpara magazine intregi.

Felicitari fetelor cu vesti bune si carucioare colorate

Tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Dragelor,

Imi spuneti si mie va rog de unde se face semnatura? M-am uitat pe aici si nu vad deloc :)

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Hello!

Bine ca mi s-a descarcat bateria de la telefonul de servici si pot lua o pauza de la sunat clienti

Deny, felicitari pentru printesa sper ca voi afla si eu ce e dupamasa! Elyana, felicitari si tie pentru bebei, incearca sa nu-ti faci griji prea mari, ca steresul poate face mai mult rau. Eu stiu ca gemenii de obicei sunt mai micuti si ca vin mai repede din cauza lipsei de spatiu.

Hellie, sa stii ca eu de ceva timip ciugulesc intre micul dejun si pranz, dar de obicei fructe sau un iaurt. Pachetul cu un singur fel de papa la lucru nu mai ajunge, mai imi iau si gustarele, de obicei fructe

Eu ieri am facut un pic de shopping, desi nu am luat multe am stat destul de mult in mall (vreo ora cred ca doar la coada la rds ). Mi-am luat niste hainute pt mine, dar nu de gravide, mi-am dat seama ca totusi inca nu am nevoie. Mi-am luat o pereche de pantaloni supraelastici turcoazdin material foarte placut(care ii plac lui barbatu-miu ca se muleaza pe posterior ) si o bluza larga si lunga pe care o sa o pot purta sipeste 2-3 luni fara nici o probleme, ambele la reduceri si foarte faine. Am luat si niste chestii de bebe un set de 3 body-uri cu maneca scurt din bumbac marimea 56, foarte dragute si o paturica din fleece dar o sa vreau sa iau si vreo 2 din bumbacel

Apropo de banane si constipatie, ma gandesc ca merg consumate si sub forma de milkshake (adica date la blender cu niste lapte miere si scortisoara), ca mie bananele foarte coapte nu-mi place sa le consum ca atare, mi se pare ca au un gust usor amrui, le prefer pe cele mai verzi

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Abia am reusit sa va citesc..chiar ca harnicute..
Hellie, ce mai amuzat cu interpretarea!:)) sa stii ca eu fix din cauza durerilor de burta, de cap etc nu am vrut sa merg..stiam ca am probleme..si am rezolvat telefonic toata situatia(eu am putut, ei de acolo nu ).
Elyana, eu zic sa stai linistita..nu cred ca sunt probleme..
Doina, eu ma bucur ca nu mai merg in delegatie, cu toate ca mi-ar fi facut mare placere sa ne cunoastem:) Mi se pare obositor drumul..atmosfera de la biroul de acolo..tot..
Vio, eu am fost singura la parinti, asa ca de cand ma stiu mi-am dorit doi copii(minim) ..daca castig la loto, poate mai fac:))
Deny, felicitari pentru fetita!!!
Si eu sunt indignata de treaba asta cu decontarea..chiar ma cam hotarasem sa nasc la privat..dar acum, nu stiu daca o sa-mi convina sa platesc diferenta, cand o sa pot sa nasc cu dr meu la stat..prefer sa ma interesez de inchirierea rezervei de acolo si "tarife"..eu nu o sa pot da nimic, clar..dar sotul nu are nicio problema cu asta:))
Aa..si eu scriu tot de la serviciu mai mult..asta pentru ca nu mai am laptop acasa..si nu pot sa il car pe cel de la birou zilnic..mai intru sa va citesc de pe tel, dar nu imi placea sa scriu pe touch, ma enerveaza la culme..dar sunt sigura ca in concediu o sa fiu la fel de activa..:)

Apropo de mancat..eu mananc dimineata destul de bine..cand ajung la birou mananc obligatoriu un tip de cartofi(de care au de regula la magazinul de unde iau mancare)...iar panzul e pranz..seara cand ajung acasa..mai mananc si cu sotul...deci...ff mult..si cam asa mananc de cand am ramas gravi..e o minune ca nu am luat mai mult in greutate...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cita_ralu

Dragelor,

Imi spuneti si mie va rog de unde se face semnatura? M-am uitat pe aici si nu vad deloc :)

Multumesc

Ralu intrii in stanga ,unde ai poza de profil si dai clic pe profil personal apoi editeaza profil iti cere logare si apoi intrii la optiuni profil in josul paginii ,dai clic pe + si scrii acolo ce vrei tu.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miche

Iris, despre ce materiale e vorba?
daca nu merg pe mail sau transfer, macar numeste-le ca ne descurcam noi cumva sa le gasim pe net..

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Miche, din pacate nu se pot gasi pe net deoarece
sunt 2 cd-uri facute de Farmexpert (distribuitor produse Topfer) pe care vorbesc:
- Dr Ana Culcer (sef sectie nou nascuti Spitalul Univ. Buc) - Alaptare;
- Prof. Dr. Moraru Evelina (Sef sectie pediatrie Iasi) - Atitudinea terapeutica in cazul episodului diareic - Formulele Bessau si reechilibrarea hidroelectrolitica;
- Prof. Dr. Gabriela Zaharie (Sef sectie neonato Cluj) - Recunoasterea si prevenirea tulburarilor de tranzit intestinal;
- Dr. Gabriela Olariu (Sef sectie Neo spital Dr. Dumitru Popescu Timisoara) - Importanta utilizarii alimentelor organice in alimentatia copilului mic;
- Prof Dr Maria Stamatin (prof la Univ de Med Iasi) - Igiena nou-nascutului si siguranta oferita de produsele de ingrijire organice;
- Dr. Ecaterina Olariu (sef sectie Neonato Sibiu) - Formule organice pentru diversificarea alimentatiei copilului mic.

Evident ca printre randuri se face si reclama la produsele Topfer, insa sunt foarte multe sfaturi practice pe care as fi vrut sa le impartasesc cu voi.

Asa cum am mai spus, inca sunt in cautare de solutii.

pupici

22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Buna!

Eu azi merg la doctorita la control, sa vada eco morfo trim II pe care am facut-o.

O zi frumoasa!

Raluca

S 25+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cita_ralu

Dragelor,

Multumesc

trebuie sa te duci la profilul personal (in stanga sus), apoi la editeaza profil si semnatura este la mai multe optiuni (sau ceva de genul) apare un "+". Cred ca sunt instructiuni si pe prima pagina a capitolului.

17+

Mergi la inceput