Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
VIOIKA76 spune:
Ralu daca vrei sa-ti apara sau scrii in paranteze patrate ,fara pauza intre paranteze,[ gravi ] sau [ gravired ] .Vezi ca eu am pus pauza intre paranteze.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+
Kabecka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iris1211
Miche, din pacate nu se pot gasi pe net deoarece sunt 2 cd-uri facute de Farmexpert (distribuitor produse Topfer) pe care vorbesc: - Dr Ana Culcer (sef sectie nou nascuti Spitalul Univ. Buc) - Alaptare; - Prof. Dr. Moraru Evelina (Sef sectie pediatrie Iasi) - Atitudinea terapeutica in cazul episodului diareic - Formulele Bessau si reechilibrarea hidroelectrolitica; - Prof. Dr. Gabriela Zaharie (Sef sectie neonato Cluj) - Recunoasterea si prevenirea tulburarilor de tranzit intestinal; - Dr. Gabriela Olariu (Sef sectie Neo spital Dr. Dumitru Popescu Timisoara) - Importanta utilizarii alimentelor organice in alimentatia copilului mic; - Prof Dr Maria Stamatin (prof la Univ de Med Iasi) - Igiena nou-nascutului si siguranta oferita de produsele de ingrijire organice; - Dr. Ecaterina Olariu (sef sectie Neonato Sibiu) - Formule organice pentru diversificarea alimentatiei copilului mic. Evident ca printre randuri se face si reclama la produsele Topfer, insa sunt foarte multe sfaturi practice pe care as fi vrut sa le impartasesc cu voi. Asa cum am mai spus, inca sunt in cautare de solutii. pupici 22 + cu |
Am si eu 2 materiale despre alaptare ale Anei Culcer. Le am de sarcina trecuta, sunt in format PDF, nu stiu cat de mari sunt, dar diseara cand ajung acasa incerc sa le pun pe mail.
Eu mi le-am printat, nu pot citi asa pe calculator, ma oboseste f tare.
Cosmy spune:
Buna dimineata!
Kris, cu drag si-alta data!
Nu stiu daca ma insel sau nu, dar cred ca-i la moda aceasta tensiune arteriala uterina...cand am fost insarcinata cu Daria, nu mi-a masurat-o nimeni si desi citeam destul de mult nu-mi amintesc sa fi gasit pe undeva subiectul abordat.
Acum si eu trebuie sa ma vad cu o tanti hematolog pt ca la ultima eco, am avut aceste valori: Artera ombilicala - RI:0.76 ; PI:1.43 (Indici de rezistenta si pulsatilitate usor crescuti la nivelul arterelor uterine bilateral-varsta gestationala 19 saptamani).
Maine voi face eco de morfologie la Medicover si-s curioasa care vor mai fi valorile.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
23+
Hellie spune:
Referitor la anomalia aberatzioasa cu sistarea "finantarii spitalelor private", n-as vrea sa ma supar prea tare (dn nou) ca doar m-am innegrit suficient duminica la momentul stirii.
Daaaar, urmatoarele ma omoara: nu inteleg cum un liberal poate sa spuna ca "privatii sa nu isi faca planuri pe banii statului"...asta e doctrina marxista (ca sa nu zic comunista) cel putin; statul nu finanteaza spitalul privat ci pe mine ca si asigurat-dobitoc ce sunt si platesc prosteste de ani de zile niste CASS de 5.5% lunar din venitul meu net la stat (zic asta pentru ca in cazul nasterilor, spitalul privat afiseaza pretul total al nasterii si spune ca daca esti asigurata beneficiezi de o reducere, daca nu, nu...deci Statul iti da tie adeverinta de asigurat ca sa beneficiezi tu de o reducere, nu da bani spitalului); si alt aspect: eu am facut imprudenta sa imi aleg ca medic gineco o doctorita care acum profeseaza numai la privat, ce sa fac acum? sa o schimb si sa imi iau medic (si) de la stat daca decid ca nu imi permit nasterea la privat?!
Nu vreau sa politizez topicul, dar frica mi-a fost de guvernarea actuala...si anomaliile abia acum incep.
Ca "lucrator" in domeniu, va spun: pregatiti-va fetelor, ca in maxim juma de an or sa creasca taxele de nu o sa ne vedem. Eu ma pregatesc deja...psihic
17+
cita_ralu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Ralu daca vrei sa-ti apara sau scrii in paranteze patrate ,fara pauza intre paranteze,[ gravi ] sau [ gravired ] .Vezi ca eu am pus pauza intre paranteze. Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum23+ |
Multumesc frumos :)
test
19 s cu Emma Gabriela
Monik86 spune:
citat din mesajul lui Hellie Daaaar, urmatoarele ma omoara: nu inteleg cum un liberal poate sa spuna ca "privatii sa nu isi faca planuri pe banii statului"... 17+ |
Foarte simplu ... e liberal doar cu numele pun pariu ca mare majoritate a politicienilor din ziua de azi habar nu mai au de doctrine poltice, ei vor doar ciolanul
17+
cita_ralu spune:
citat din mesajul lui Hellie Referitor la anomalia aberatzioasa cu sistarea "finantarii spitalelor private", n-as vrea sa ma supar prea tare (dn nou) ca doar m-am innegrit suficient duminica la momentul stirii. Daaaar, urmatoarele ma omoara: nu inteleg cum un liberal poate sa spuna ca "privatii sa nu isi faca planuri pe banii statului"...asta e doctrina marxista (ca sa nu zic comunista) cel putin; statul nu finanteaza spitalul privat ci pe mine ca si asigurat-dobitoc ce sunt si platesc prosteste de ani de zile niste CASS de 5.5% lunar din venitul meu net la stat (zic asta pentru ca in cazul nasterilor, spitalul privat afiseaza pretul total al nasterii si spune ca daca esti asigurata beneficiezi de o reducere, daca nu, nu...deci Statul iti da tie adeverinta de asigurat ca sa beneficiezi tu de o reducere, nu da bani spitalului); si alt aspect: eu am facut imprudenta sa imi aleg ca medic gineco o doctorita care acum profeseaza numai la privat, ce sa fac acum? sa o schimb si sa imi iau medic (si) de la stat daca decid ca nu imi permit nasterea la privat?! Nu vreau sa politizez topicul, dar frica mi-a fost de guvernarea actuala...si anomaliile abia acum incep. Ca "lucrator" in domeniu, va spun: pregatiti-va fetelor, ca in maxim juma de an or sa creasca taxele de nu o sa ne vedem. Eu ma pregatesc deja...psihic 17+ |
uff sunt de aceasi parere cu tine :( duminica aproape nu mai puteam de nervi :(
19 s cu Emma Gabriela
Miche spune:
Aaaaaa, Culcer e o veche pretina de-a mea
E celebra in Municipal, sau, ma rog, era in 2004. E cumva obsedata de alaptat
Eu n-am avut probleme , am avut lapte cat sa hranesc o cresa , dar unele fete au intrat in depresii din cauza prea insitentei ei
Interesante ar fi studiile acelea despre produsele organice.
Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)
mcoca spune:
citat din mesajul lui Hellie Referitor la anomalia aberatzioasa cu sistarea "finantarii spitalelor private", n-as vrea sa ma supar prea tare (dn nou) ca doar m-am innegrit suficient duminica la momentul stirii. Daaaar, urmatoarele ma omoara: nu inteleg cum un liberal poate sa spuna ca "privatii sa nu isi faca planuri pe banii statului"...asta e doctrina marxista (ca sa nu zic comunista) cel putin; statul nu finanteaza spitalul privat ci pe mine ca si asigurat-dobitoc ce sunt si platesc prosteste de ani de zile niste CASS de 5.5% lunar din venitul meu net la stat (zic asta pentru ca in cazul nasterilor, spitalul privat afiseaza pretul total al nasterii si spune ca daca esti asigurata beneficiezi de o reducere, daca nu, nu...deci Statul iti da tie adeverinta de asigurat ca sa beneficiezi tu de o reducere, nu da bani spitalului); si alt aspect: eu am facut imprudenta sa imi aleg ca medic gineco o doctorita care acum profeseaza numai la privat, ce sa fac acum? sa o schimb si sa imi iau medic (si) de la stat daca decid ca nu imi permit nasterea la privat?! Nu vreau sa politizez topicul, dar frica mi-a fost de guvernarea actuala...si anomaliile abia acum incep. Ca "lucrator" in domeniu, va spun: pregatiti-va fetelor, ca in maxim juma de an or sa creasca taxele de nu o sa ne vedem. Eu ma pregatesc deja...psihic 17+ |
Hellie, sigur ca da bani spitalului, ca altfel nu iti fac aia reducerea numai de dragul ochilor frumosi ai adeverintei.
Oricum, asta e un mare pas inapoi, revenirea la centrealizare ... din pacate.
Vicky, Printzesone and BB (24+)
mcoca spune:
Cu cu nu sunt eu de acord, este indopatul cu lichide dupa nastere sa vina laptele, plus tot felul de ceaiuri minunate. Rezultatul este ca faci o furie a laptului de mai mare frumusetea.
Laptele "e un proces fiziologic", vine dupa 72h de la nastere. Aici ti se spune din contra, cat mai putine lichide in primele 3 zile, sa nu ai prea mult lapte dintr-o data si sa ti se angorjeze sanii.
Vicky, Printzesone and BB (24+)