Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Greseala aste cu bautul de lichide am facut-o si eu la primul copil ,si am facut la 2 zile de la nastere o furie a laptelui de toata frumusetea .A trebuit sa ma mulg ca altfel faceam mastita ,dar de ,nu stiam daca produc sau nu lapte.
La Dragos nici nu ma-m atins de lichide dar tot n-am scapat de furie ,eu produc mult de tot ,daca nu ma mulg dau in mastita ,am trecut de cateva ori pe langa ea.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Neata.
Eu m-am trezit cu fata la cearceaf, irascibila si deprimata. Am senzatia ca orice as face cu oricate pastile luate nu ma simt in siguranta si chestia asta ma termina. Na asta este...ies eu cumva din butoiul cu melancolie.

Deny luam aspenter si vitamine dar de cand cu placenta mi-a inlocuit aspenterul cu clexane. Azi imi da oricum rezultatele la ce mi-a recoltat dr Avram. Sunt curioasa ce iese. Ea zicea ca dezlipirea se poate sa fie din cauza lipsei clexane-ului. Nu prea imi mergea bine cu aspenter, imi curgea mult sange din nas, de cand l-am oprit din punctul asta de vedere sunt bine.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Hei, nu fi asa pesimista. Iti face rau la bebitz, dar si tie. Stiu ca eu greu cand vezi ca iei atatea pastile, injectii zilnic, stai la pat si cnd vii de la control gineco tot cu vesti nu prea bune, dar impune-ti sa crezi si sa simti cu toata fiinta ta "totul va fi bine!". Ai sa vezi ca chiar totul va fi bine
Recunosc ca si eu am avut momente de astea pesimiste, si imediat incepu sa ma doara burtica, si pe loc mi-am facut 180 de grade la ganduri, am luat gandurile negre si le-am aruncat dincolo peste gard sa nu le mai "vad".
Hai ca aici suntem gasca cu zambete pe buze si mult optimism, da?

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

21+ cu Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Multumesc fetelor
Va doresc sa fie la toate asa, numai si numai vesti bune
Doamne ajuta in continuare!

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

21+ cu Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Uff cand va citesc despre ce se intampla acum in Ro cu decontarile astea... nu stiu ce sa zic, nu ma pricep din-astea . Imi pare tare rau pt voi fetelor.
Sper sa fie bine pt toata lumea.

Cand locuiam in tara, mereu stateam pe dinafara la subiectele despre politica, si rar ma uitam la stiri, nici acum nu o fac. Se intampla o data sa vad stirile, din curiozitate, ma sperie tot ce se intampla, si am schimbat postul.

21+ cu Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Fetele interesate de RM si decontare, tocmai ce am discutat cu ei si se pare ca daca se semneaza contractul pana la 1 Martie pretul ramane acelasi indiferent de ce se hotaraste cu asigurarera de la stat

19 s cu Emma Gabriela

Mergi la inceput

Vicky, Vio, utile sfaturi despre alaptare ne dati.

Eu deja citisem despre asta din alta parte pe siteuri despre alaptare si notasem in caietul meu cu notite la alaptare, "cat mai multe lichide, dupa nastere, ca sa fac lapte". Aha, acum o sa tai asta

21+ cu Cristina

Mergi la inceput

Burtici, ce stiti de ceaiul de menta. E voie in sarcina?

Stiu ca netul e plin de informatii despre ceaiuri in sarcina, dar eu mai mult aplec urechea la mamici/gravidute experimentate

Am o asa pofta de ceai de menta... dar nu ma lasa in pace constiinta "e bine sa-l bei in sarcina?"
L-am mai baut saptamana trecuta, si parca nu am avut probleme. Dar sa nu exagerez in sarcina, ca mereu mi-a placut sa beau ceaiul de menta.

21+ cu Cristina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miche

Eheee, deja a inceput distractia !!
M-am documentat ce modele de fustite se poarta in vara asta am gasit pe net turoriale si tipare, trebuie sa merg sa mai iau materiale (cam 20 cm din fiecare) , si fetita mea va avea in fiecare zi alta fustita cocheta atasata body-ului
Deja am senzatia ca sunt copil si fac hainute de papusi !

Am luat-o razna,nu??

Vedeti ca la magazinul Z e totul la jumatate de pret pana pe 21

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Dany, Miche- voi si restul ce au fetite voi o sa va distrati la cumparaturi, pentru fetite se gasesc tot felul de nebunii, o multime de hainute, jucarii, accesorii etc.

24+ cu

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Flafi, Miche, celelalte mamici gata deja m-ati molipsit si pe mine.
Vreau si eu sa fiu mamica de fetita

21+ cu Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Foarte misto sfaturile cu alaptarea! tot la cele cu experienta e bine sa iei aminte.
Eu chiar auzisem ca sa bei si bere sa stimulezi lactatia . Dar asta chiar nu as fi crezut/aplicat in veci! .

Fetelor, am o intrebare "tehnica": copilul trebuie sa aiba un medic de familie separat de cel al parintilor? ma intereseaza sa stiu de fapt daca e obligatoriu sa avem toti 3 acelasi medic de familie pentru ca medicul meu si al sotului nu este din Bucuresti, dar pe copil as vrea sa il inscriu la un medic din Bucuresti.

E obligatoriu sa inscri copilul la un pediatru? Adica pe mine ma tenteza mai mult sa fac un abonament tot la o clinica privata pentru copil si sa ma duc la un pediatru acolo. Dar nu stiu daca e obligatoriu sa il inscriu la pediatru.

17+

Mergi la inceput

Hellie, si eu am auzit&vazut la cunoscuti cu berea (fara alcool) ca sa stimulezi lactatia.
Dar iaca nu stiu rezultatele, daca intradevar ajuta sau nu.
O sa intreb

21+ cu Cristina

Mergi la inceput