Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
flafi spune:
Neatza dragelor! Felicitari pentru rezultate bune! Deny pentru fetita, Elyana pt baietei.
Sa o tinem sanatoase in continuare numai cu vesti bune!
Hellie- e normal de pe acum sa te ia foamea inainte de pranz si la scurt timp dupa pranz, sa ai mancarica la tine.
Vicky- si eu tot de la birou scriu cel mai mult, de acasa scriu tot cand lucrez.
Aseara pe la 19.30 m-am infiintat la Sanador sa imi ia sange pt toxo. M-a intrebat asistenta ce mi-a venit la ora aia sa ma duc sa fac analiza i-am zis ca am vazut o pisica in curte. S-a uitat aia crucis la mine si pe mine m-a pufnit rasul.
Pe cine auzeam inainte ca devii irationala cand esti insarcinata mi se parea ca exagereaza, dar o simt pe pielea mea.
24+ cu
Miche spune:
Iris, despre ce materiale e vorba?
daca nu merg pe mail sau transfer, macar numeste-le ca ne descurcam noi cumva sa le gasim pe net..
Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)
flafi spune:
Dany, Miche- voi si restul ce au fetite voi o sa va distrati la cumparaturi, pentru fetite se gasesc tot felul de nebunii, o multime de hainute, jucarii, accesorii etc.
24+ cu
Kabecka spune:
Buna dimineata!
Azi am ajuns un pic mai tarziu la birou, am fost sa-mi recoltez sange pt toxo. Am scapat si de grija asta ca cand tot ziceam ca ajung...
Fetelor, eu intru si de acasa, am devenit destul de dependenta de voi
Elyana, ma bucur ca te-ai mai linistit, eu vroiam sa-ti mai scriu aseara, dar n-am mai apucat, ca si acum mi-au iesit IR-urile un pic crescute, dar dr meu mi-a zis ca vedem la morfo ce si cum. Eu nu am probleme cu tensiune, adica e mica in general.
Bebe misca si la mine, vad ca mai nou are program noaptea....hmm, sper ca nu va fi asa si afara din burtica ca vorba lui Vicky, il exilez la bucatarie
Acelasi sentiment il am si eu ca voi avea tot baiat, desi la un moment dat mi-a zis ca e posibil sa fie fetita, eu cred ca s-a inselat.
Multumesc fetelor cu raspunsurile referitoare la sangerarile nazale.
De vreo 2 zile nici nu le mai am.
Kabecka spune:
Bai, adevarul este ca hainutele pt fetite sunt suuuuper. Daca o sa am o fetita,imi va fi f greu sa ma abtin la cumparaturi.
La baieti e mai simpla treaba.
mony_omv spune:
Neata fetele!
Deny, felicitari pentru fetita!
Flo, bine ai venit in "club".
Eu ma enervez cu Nicolaescu asta si cu perlele lor. E chiar dus cu pluta. Pai daca eu am platit cas si angajatorii mei la fel, si eu nu merg la spitalul lui de stat la care am dreptul si la altul, care este problema lui? Ce se face intre casa de sanatate si spitalele private este o decontare de servicii, nimic mai mult. Ce e si mai nasol este ca medicii de la privat nu mai lucreaza la stat, deci daca eu ma resemnez si renunt la cele 5 stele de la privat dar mi-as lua si eu medicul care m-a urmarit la nastere sa ma insoteasca la stat nu se poate!
Am sunat la clinica unde merg eu si am intrebat despre ce suma este vorba in cazul lor, initial tipa nu a vrut sa imi spuna, apoi mi-a zis ca este vorba de 1500 de lei, insa in prezent ei au contract cu Casa si nu este nici o problema.
Acuma eu sper sa nu puna in aplicare nebunul asta ideea lui de la 1 martie, macar sa apucam si noi sa nastem unde ne-am propus.
Sunt tare indignata. In tara asta nimic nu e sigur, nu poti sa planifici nimic ca trebuie sa vina cate un bou dinasta sa iti dea totul peste cap. Fiscalitatea la fel, se schimba non-stop, si dupa aia stam si ne miram ca nu vine nimeni sa investeasca aici. Pai cum sa vina cand ce putem sa le oferim este doar instabilitate?
Uffff, m-am racorit.
Va pup si dau si eu o limonada.
Constipatie-bifat (scaun o data la 2-3 zile )
Gingii vampiroase- bifat ( am folosit un timp apa de gura Listerine, si de lene am lasat-o, de azi am reluat , va tin la curent daca ajuta).
O zi buna tuturor!
23+
Edy
Miche spune:
Eheee, deja a inceput distractia !!
M-am documentat ce modele de fustite se poarta in vara asta am gasit pe net turoriale si tipare, trebuie sa merg sa mai iau materiale (cam 20 cm din fiecare) , si fetita mea va avea in fiecare zi alta fustita cocheta atasata body-ului
Deja am senzatia ca sunt copil si fac hainute de papusi !
Am luat-o razna,nu??
Vedeti ca la magazinul Z e totul la jumatate de pret pana pe 21
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Dany, Miche- voi si restul ce au fetite voi o sa va distrati la cumparaturi, pentru fetite se gasesc tot felul de nebunii, o multime de hainute, jucarii, accesorii etc. 24+ cu |
Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)
flafi spune:
Ah Miche ce frumos!!!
Sotul de fiecare data cand intra in magazine de copii imi spune ca urmatorul TREBUIE sa fie fata sa luam si noi hainute din alea.
Imi place ideea ta cu croitul si fustitele pe body, sunt superbe
24+ cu
flory_blanca spune:
Neata.
Eu m-am trezit cu fata la cearceaf, irascibila si deprimata. Am senzatia ca orice as face cu oricate pastile luate nu ma simt in siguranta si chestia asta ma termina. Na asta este...ies eu cumva din butoiul cu melancolie.
Deny luam aspenter si vitamine dar de cand cu placenta mi-a inlocuit aspenterul cu clexane. Azi imi da oricum rezultatele la ce mi-a recoltat dr Avram. Sunt curioasa ce iese. Ea zicea ca dezlipirea se poate sa fie din cauza lipsei clexane-ului. Nu prea imi mergea bine cu aspenter, imi curgea mult sange din nas, de cand l-am oprit din punctul asta de vedere sunt bine.
Doina inca nu i-am spus. Cand o sa creasca burtica si o sa il poata simti si ea pe bebe ii spunem ca sa priceapa cat de cat.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot