Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

kabecka, si eu, in fiecare dimineata, am nasul "plin" cu secretii si sange, deci e normal in sarcina
flafi, ms pt remediile pt constipatie si eu ma confrunt cu ea si mai am si un hemoroid de data trecuta De maine dimineata incerc cana cu apa, lamaie si miere.
hellie, eu o sa am 2 baieti deci iti dai seama ce rea sunt
kris, eu mi-as trece dr la semnatura dar nu mai este nimeni din Cta, deci n-am cu cine interactiona.
Elyana, ma bucur ca bebeii sunt bine. Legat de retardul de crestere, sa stai linistita ca au perioade si perioade. Legat de restul problemelor nu pot sa te ajut, doar sa-ti doresc multa sanatate!
Deny, felicitari pt rezultatele bune si pt fetita

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 19s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

pai, draga Hellie, si eu am crezut ca esti "dracoasa". De fapt nickname-ul tau nu vine de la "hell"?
Glumesc, sper sa nu te superi.

22 + cu

Iris, no way! Nu ma supar repede .

Kabecka, si fata si baiat inseamna ca in zilele pare esti calda si buna si intelegatoare, si in zilele impare esti rea si a dracului.Pfffffoai ce ma pricep la interpretari .
Mai vrea cineva vreo interpretare ceva?!

17+

esti tare Hellie

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

21+ cu Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Am fost la maternitatea privata sa vad direct de la sursa ce zic ei - inca nu stiu nimic sigur , iar contract cu ei pot sa semnez doar dupa ce trec de 32 de saptamani, deci trec de 1 martie Macar un lucru pozitiv am aflat - poate sa vina Matein in vizita la mine cat timp stau internata. N-as rezista sa nu-l vad 3 zile.

Aseara, la stirile pro tv, a fost interviu chiar cu directorul maternitatii unde am nascut eu si el a spus ca, din punctul lui de vedere, este ilegal faptul ca nu vor sa mai deconteze pt ca astfel nu ai libertatea sa-ti alegi cu ce doctor vrei sa nasti. Mai ales ca in Cta doctorii care nasc la privat nu mai sunt si la stat

Sper sa se deconteze pt ca eu nu cred ca sunt dispusa sa dau atatia bani la privat si in cazul asta ma gandesc chiar la o materniatate din alt oras, oooff.. sunt in ceata rau

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 19s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Neata, fetelor! Multumesc de raspunsuri, am cautat tot internetul si am vazut ca valorile scad odata cu saptamanile, parerea majoritara e ca pana in 20 sapt nu e relevant, iar eu nu sunt cu mult in spate fata de maxima admisa pt sapt 20. Tensiunea era 10.5 cu 6 ieri, o sa mi-o iau mai des sa vad daca e ok si vom vedea la morfo cum stau cu IR-urile.
Am intrebat-o pe doctorita ce pot face si mi-a zis momentan sa astept ca pana la 20 de sapt nu pune probleme si ca de obicei dupa 30-32 de saptamani pot aparea.

M-am linistit acum fiindca pentru moment nu prea sunt riscuri la varsta asta. Daca la morfo apar probleme, voi merge la fundeni.

Stiu ca am zis ca pun poze, dar cand ajung acasa seara mananc si pic ca musca la somn in jur de ora 8-9, sper ca in weekend.

Unde simteam eu "pocniturile" sta cel mare cu piciorusele deci cred ca el e partea cea mai amuzanta e ca la eco au fost f timizi sa isi arate fata, in schimb sexul s-a vazut f bine, stateau ca la nudisti :))) am vazut bine ca sunt baieti :)) si cred ca am numarat vreo 4-5 maini si vreo 3-4-5 picioare (nu prea vad eu bine ecografiile, am incercat sa ma asigur ca au toate membrele si am tot numarat)

Deny, ma bucur pentru fericirea ta! Sa fie sanatoasa printesa!!

16+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Neata!

Haideti la cafea cu lapte sau la ceai de tei cu miere si lamaie, ca am pregatit de ambele.

In primul rand vreau sa le felicit pe mami Deni si mami Elyana pentru bebelusa, respectiv bebelusii sanatosi.

In ceea ce priveste constipatia, nu pot zice ca ma confrunt, chiar daca nu "ies" zilnic pentru mine e ok ca si inainte de sarcina.
In schimb si eu devin vampir la intalnirea cu periuta de dinti si din nas mai curge odata cu secretiile, dar am citit ca sunt normale datorita cresterii cantitatii de sange din organism.

Azi as fi vrut sa termin curatenia prin casa, dar cum sotul nu a apucat sa dea cu aspiratorul ieri si eu nu ma incumet, o sa calc niste rufe, macar cu astea sa ajung la zi.

Acum simt ca mi s-a trezit si printesa (imi da ghionturi in dreapta), cred ca nu-i convine ca eu stau picior peste picior.

Va doresc o zi usoara!

PS: Cine zicea ca suntem "odisei de servici"? Eu acum sunt acasa si abia astept dimineata sa deschid laptopul sa citesc noutatile, deci pe mine puteti conta in prenatal.

22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Buna dimineata,
Eu sunt din mamicile "de serviciu"; aproape niciodata nu intru acasa. Dar in concediu vom intra ca doar acasa va fi "serviciul" nostru, nu?

N-am mai avut ieri morfofetala pentru ca n-a ajuns doctorul :(. Am reprogramat-o pentru vineri. Deci, nici o stire de la mine.

Rezum la mine:
scaun, ca inainte
sangerari si la dinti si din nas...
bebe foarte activ (il simt mult mai bine decat pe primul)

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Si eu ma confrunt cu aceeasi problema,sange in nas si la dinti.
Bebe misca foarte tare,mai tare ca la primul copil.
Multumim de cafeluta,o zi frumoasa va doresc mamici!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna dimineata, fetelor!
Va invit la o cafeluta cu lapte!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

'Neatza fetelor-harnicutelor!

Si eu la birou. Rontzai niste biscuiti Leibniz. Am mancat de dimineata o felie de unt cu dulceata dar iata ca deja acest meniu devine insuficient (asa mancam si pana acum si imi ajungea pana la pranz). Hmmm...ma surprinde. Dar ce sa fac?! pur si simplu simt soricei in stomac, nu pot sa astept pranzul.

Eu abia astept concediul acela. Numai ca pana atunci mai sunt vreo 3 luni pline. Chiar ieri mi s-a inmanat de catre sef schema pe care trebuie sa o respect ca sa iau bonus in 2014 . Nici nu ma pot concentra la asa ceva...pai eu in 2014 o sa fiu full time mommy. In fine, m-am amuzat si eu si am semnat-o. Practic in 3 luni de zile am de atins niste targeturi "indecente" zic eu.

Aseara am dat startul cumparaturilor de bebs. Am achizitionat primele doua body-uri cu maneca lunga (pentru la iarna viitoare). Bineinteles ca le-am intins pe langa cand am ajuns acasa si ma minunam de ele. Chestia e ca inainte sa fiu gravi, aceste gesturi mi se pareau caraghioase...aseara insa nuuuu..... Imi pare rau deja de tot felul de prejudecati pe care le-am avut inainte.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

la toate burticile !

Vio, felicitari pentru copiii harnici

Deny , si eu , pana sa primesc rezultatele la amnio , unde scria clar 'Cromozom fetal feminin xx) gandeam ca mama de baietel sunt, iar doctorul a gresit la eco, si o sa-i apara putza
Dureaza un timp sa te acomodezi, apoi sa vezi ce drag prinzi de ea

Elyana , e normal, cred sa fie un pic mai micuti, ca sunt doi . Ii pui sa faca baschet, dupa si sa vezi ce se inalta
Mai demult iti dedicasem un clipulet , cu doi gemeni mici care 'discutau' aprins . Daca nu l-ai vazut, il mai postez odata

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput