Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
Iris1211 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miche Sa vedem, sa vedem !! Sa fie cum iti doresti tu ! Dragelor, poftim surse de inspiratie cum sa va chiunuiti copiii www.blissfulartphotography.com/" target="_blank">http://www.blissfulartphotography.com/ Miche 21+ si Darius (26.11.2004) |
Miche, tu vrei sa ne zapacesti de tot?
Sunt adorabile fotografiile de pe linkul tau.
Multumim.
22 + cu
DenyAnd spune:
Cosmy, placenta de gradul 1 este normal pt varsta sarcinii 23sapt.
Grad 2, 3 se pune la placenta atunci cand se apropie termenul, nasterea.
Sper sa nu gresesc.
Grosime 3,8cm la tine sigur e la placenta, sau e vorba de col(sau canal cervical)?
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
21+ cu Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Elyana spune:
citat din mesajul lui Cosmy Gata, sunt la birou, pe baricade Fata mea e bine, are 654g si a scapat de cordonul din jurul gatului(probabil i-a facut bine pana la urma cazatura mea pe gheata) Acum nu statea cu fundu'-n sus, dar isi tinea ambele maini si-un picior spre fata(s-a cam chinuit doctorita sa-i masoare osul nazal si sa-i vada buza superioara) In ceea ce priveste tensiunea arteriala uterina mi s-a spus ca inca-i putin crescuta dar atata timp cat copila s-a dezvoltat cum trebuie, nu-i cazul sa-mi fac griji. Lamuriti-ma si pe mine, va rog, ce inseamna "placenta gradul 1, grosime=3.8cm, c-am uitat s-o intreb pe tanti si acum ma roade tuturor 23+ |
felicitari pentru vestile bune!
gradul 1 ar trebui sa fie bine la 23 sapt pentru placenta. din cate am inteles sunt 4 grade: 0, 1, 2, 3 si arata gradul de imbatranire al placentei
16+ +
Cosmy spune:
Pai pe fisa scrie asa: "Placenta inserata pe peretele anterior si fundic, gradul 1, grosimea placentei=3.8cm. Canal cervical continent, cu lungimea 3.99cm"
citat din mesajul lui DenyAnd Cosmy, placenta de gradul 1 este normal pt varsta ta. Grad 2, 3 se pune atunci cand se apropie nasterea. Grosime 3,8cm la tine sigur e la placenta, sau e vorba de col(sau canal cervical)? Sper sa nu gresesc. Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 21+ cu Cristina Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
curea spune:
Salutare, nu am mai intrata de mult aici. Am vazut ca m-0ati trecut pe lista. UM la mine este 18.08.2012, va fi tot baietel dpn a ramas 25.05.2013 conform ecografiei morfofetale facute ieri. Avem 424 gr, sunt in saptamana 21 si 3 zile.
Am avut si eu probleme cu constipatia dar daca mananc mai multe fructe vad ca se rezolva si tarate de grau. Pana acum am acumulat 5 kg, am 52 de kg in prezent.
La prima sarcina am luat doar 8 kg, ramane sa vedem acum ...
Voi luati vitamine speciale pt sarcina? Eu pana acum (si la prima sarcina nu am luat decat daca analizele mi-au iesit sub limita) urmeaza sa primesc rezultatul analizelor saptamna viitoare.
Nu stiu daca ati discutat inainte sau ati facut o lista cu gravidutzele si spitalul unde vor naste.
Sanatate maxima va doresc
Cosmy spune:
Elyana, multumim frumos!
Mi-a mai recomandat sa fac in saptamanile 28 si 36 dozare de anticorpi anti grupa(eu am 0+, sotul b+), aveti idee care mai sunt preturile la Institutul de Hematologie(acum 9 ani cand am facut pt Daria, preturile erau modice, dar acum nu m-ar prinde mirarea sa se fi "aliniat")
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Cosmy Pai pe fisa scrie asa: "Placenta inserata pe peretele anterior si fundic, gradul 1, grosimea placentei=3.8cm. Canal cervical continent, cu lungimea 3.99cm" |
Facui comparatie cu datele mele, la mine scrie "placenta anterioara, fundica, grad 1, grosimea 1,35cm"
La tine e dublu
De aia ziceam ca poate e colul la tine
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
21+ cu Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
mcoca spune:
citat din mesajul lui Cosmy Elyana, multumim frumos! Mi-a mai recomandat sa fac in saptamanile 28 si 36 dozare de anticorpi anti grupa(eu am 0+, sotul b+), aveti idee care mai sunt preturile la Institutul de Hematologie(acum 9 ani cand am facut pt Daria, preturile erau modice, dar acum nu m-ar prinde mirarea sa se fi "aliniat") |
Cosmy, eu nu as da banii pe analiza asta. S-a mai discutat despre chestia asta la inceput. Este absolut irelevat. Simcri explica ce si cum.
Oricum iti iese dozarea maxim, tot acelasi lucru il faci, adica NIMIC.
Vicky, Printzesone and BB (24+)
flory_blanca spune:
Deny merci, asa mi-o faceam si eu, de fapt sotulache din dotare ca el e mai curajos dar ma inebunise mama ca nu o fac bine ca aia nu inseamna subcutanat.
Vicky si eu mai lucrez de acasa, nu mult ce e drept dar mai trece timpul si ma simt si eu mai utila, mai ales ca saptamana asta nu am facut nimic, nici macar mancare, odihna totala. Cam nasoala inlocuitoarea ta totusi si dezinteresata. Pana cand mai mergi la lucru?
Curea eu iau elevit si magne b6, acid folic la recomandarea hematologului altfel nu as fi luat. Restul analizelor mi-au iesit ok nu am carente. Incerc sa ma alimentez cat mai corect, la prima sarcina asa am facut si mi-au iesit analizele bune pana la final fara nici o vitamina.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Cosmy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Facui comparatie cu datele mele, la mine scrie "placenta anterioara, fundica, grad 1, grosimea 1,35cm" La tine e dublu De aia ziceam ca poate e colul la tine Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 21+ cu Cristina Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
Aoleu, la mine-i dublu...am "obrazul"gros, nu gluma!
Mcoca, e o idee buna...mai ales ca daca e sa fie vreo problema, tot dupa nastere se rezolva. Oricum, Daria n-a facut icter(mi-au tinut-o totusi 1/2 zi la ultraviolete, preventiv)