Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Buna dimineata Eu somnorici, nu ma satur de somn. Ieri am dormit pana la 12 amiaza, era sa o fac si azi, dar m-am trezit mai devreme ca nu ma lasa in pace stomacul, cere papa la fiecare 3 ore, iar . mai avem inca o fetita , hi hi intrecem baieteii Monik felicitari pt . Sa-ti creasca in burtica sanatoasa si frumoasa Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 21+ cu Cristina Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
Multumesc, Deny! Sa dea Dumnezeu!
17+
mcoca spune:
Flory, si mie imi place sa mai lucrez cate un pic, dar acum sunt la 100% si asta chiar ma seaca.
Bai, acu un an au recrutat 3 mimoze, printre care si asta. Gagici iesite de pe bancile scolii. Ce am onserbat toti, este ca sunt toate mi se rupiste. Fac jobul, in cele 8 ore, dar nu se implica mai mult de atat. Acu', o fi bine, o fi rau ... vom vedea :).
Vicky, Printzesone and BB (24+)
mcoca spune:
Fug sa-mi vad finuta. Deny, poti sa faci tu capitol, please?
Vicky, Printzesone and BB (24+)
Madd11ee spune:
Vicky, ce m-ai amuzat cu "mi se rupiste"...
Dar ce sa zici la mine..ca eu sunt cea mai tanara..si totusi rezolv problemele managementului...e destul de frustrant..dar bine..stim cu totii cum e cu managerii prin Ro..
Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco..
Nu am apucat sa le felicit..
Eu sunt innebunita..am cam renuntat la ideea de nunta in toamna..va fi la anul in iunie probabil..si asta pentru ca nu am gasit lautari..
Iar acum, nu gasesc nici apartamente care sa imi placa..si timpul trece asa repede..
17+
flafi spune:
Vicky- sigur e bine pentru ele, au timp de cluburi, baruri, prieteni, viata e nestresanta...
Si eu voi lucra de acasa cand nu voi mai putea veni pana la birou si dupa nasterea copilului la fel
Dragelor va admir ca aveti atatea informatii tehnice:)
24+ cu
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cosmy Elyana, multumim frumos! Mi-a mai recomandat sa fac in saptamanile 28 si 36 dozare de anticorpi anti grupa(eu am 0+, sotul b+), aveti idee care mai sunt preturile la Institutul de Hematologie(acum 9 ani cand am facut pt Daria, preturile erau modice, dar acum nu m-ar prinde mirarea sa se fi "aliniat") |
Cosmy si eu am incompatibilitate de grup (eu 0 si sotul B3) am fost si am facut dozarea si mi-au iesit niste anticorpi ,mi s-a spus ca mai trebuie dozati o data ,dar nu ma mai duc ,au scumpit asa de mult analiza ca eu zic ca nu se mai merita .am platit 140 ron sau 120 nu mai retin ,enorm in comparatie cu 12 ron cat plateam la Dragos nu mai zic ca la Ana era gratis aceasta analiza.Eu i-am zis medicului ca n-o mai fac .Eu mai trebuie sa cheltui si cu deplasarea pana in Bucuresti ,deci am spus pas.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+
VIOIKA76 spune:
Monik felicitari pentru fetita !
curea felicitari si tie pentru baietel ,si ne bucuram ca te vedem !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+