Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
crina27 spune:
Gata,Hellie ai dreptate.este cezariana programata.
Eu am incurcat cu cezariana rahie. :d
19+
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Carmen1985 spune:
Cezariana la rece e atunci cand nu ti se declanseaza nasterea, te programeaza dr pt nastere. Da, Vio de data asta sunt sigura ca o sa ma descurc mai bine
Mami de Bianca 07.05.2008 si 18+
Kabecka spune:
'Neata!
Eu va servesc cu un platou cu kiwi si mandarine, eu imi iau gustarica.
Mav, bine ai venit, nu mai stiu daca am zis! Cezariana la rece este cea programata, din cate stiu.
Azi mi-a iesit si toxoplasma si e negativa. Pfiu, am scapat de un stres.Momentan.
Monik86 spune:
Neata!
Se pare ca o sa avem . Doctoul inca nu e sigur, ca din cauza pozitiei ei, si a faptului ca se tot fataia (dadea din maini, picioruse si se juca cu cordonul ombilical ) nu se vedea prea bine sexul. Asteptam sa ne confirme data viitoare Poate de aia tot visam eu fetita
In rest bebe se dezvolta normal, e chiar cu o zi mai dezvoltata decat varsta calculata (dupa UM avea ieri 16 sapt si 6 zile, ecografic are 17) Ne-a spus si cate grame are, dar eu am retinut ca 180g si al meu ca 163 g Cred ca totusi are el dreptate, 180g mi se pare mult pt 17 sapt, dupa ce m-am documentat pe net
Oricum avem parte de un doctor super de treaba, inclusiv am platit ieri pretul pentru eco 3D, desi ne-a aratat si imagini 4D, deci am platit 130 lei in loc de 250. Barbatumiu nu a fost foarte incantat de 4D, desi inainte sa mergem era foarte entuziasmat,tot insista sa facem 4D. Cine stie la ce SF-uri se astepta!
17+
flory_blanca spune:
Vio si mie mi-e frica ca nu ajung intr-un oras mare, oricum la mine cel putin 2 ore fac pana intr-un centru mare. la mine travaliul a durat prima data 4 ore deci ma astept acum conform statisticilor sa dureze cam 2 ore si mi-e groaza sa ma pun pe drumuri asa. poate mai ajung de nasc cu sotul prin masina.
legat de alaptat eu la N. am avut foarte mult lapte dar cum ea a fost prematur dr pe care i-am intalnit mi-au spus sa nu ii dau sub nici o forma sa suga ca e prea mica si o obosesc, si ca o sa imbolnavesc copilul. asa ca speriata 2 luni jumate m-am muls. acum imi pare rau ca am ascultat as fi alaptat-o mult si bine daca aveam curaj sa o pun la san. macar dupa prima luna, mai ales ca pusese bine in greutate si nu avea probleme, trebuia sa incerc sa alaptez. asa ca experienta mea de rezuma la pompa de muls in rest habar nu am sa pun un copil la san.
Vroiam sa va intreb cum se fac injectiile clexane? eu am citit in prospec ca se face pliul si se baga acul perpendicular, mama zice ca nu e bine ca asta nu inseamna subcutanat ca trebuie sa bag cumva sub piele acul. dupa ce ca ma streaza injectiile astea acum ma mai stresez si ca nu le fac bine...of.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
sorinacicos spune:
Buna dimineata!
Miche - ce matinala esti. Eu ma trezesc f greu dimineata.
Mi-au placut ideile de hainute. Multumesc fetele. Sper sa reusesc sa ma mobilizez sa ii fac si eu cate ceva. Tare mult mi-ar placea. Daca mai aveti idei sunt binevenite.
Strumfita mea e tare activa noaptea, se distreaza de minune, face tumbe prin burtica. Sper sa nu fie asa si dupa ce se naste. Am experienta de la baiat cu noptile nedormite. Sper ca fetita sa nu-i semene.
O zi minuanta tuturor.
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 21+ Carla Denisa
Miche spune:
Sa vedem, sa vedem !!
Sa fie cum iti doresti tu !
Dragelor, poftim surse de inspiratie cum sa va chiunuiti copiii
www.blissfulartphotography.com/" target="_blank">http://www.blissfulartphotography.com/
Citat: |
citat din mesajul lui Hellie 'Neatza, fetelor! Eu ma inscriu in atelierul de fustite daca maine se vede vreo pasarica la ecografie . Mav, cezariana la rece e cezariana programata. Cea la cald este cumva o cezariana facuta dupa ce ti s-a rupt apa si cumva ai intrat in travaliu. 17+ |
Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)
mcoca spune:
Buna si de la noi
Eu sunt sculata de mult, dar am o lene de zile mari. La noi e ff frig, nici nu-ti vine sa scoti nasul.
Am o gramada de lucru, in ciuda concediului medical, ca inlocuitoarea e iar in medical, si i se rupe grav. Nici macar nu a avut bunul simt sa ma sune ieri sa-mi zica unde naiba a ajuns, ca luni trebuie trimis raportu.
Si acum cu 3 zile inainte pe cine naiba sa pune si aia d elucru, ca trebuie sa intri in miezul problemei, etc. Bref, va trebui sa-l fac eu.
Vad ca facem clubul croitoreselor. Si mie imi place f mult croitoria. I-am facut la MAya costume de printese, de Minnie, acum am comanda pentru un costum de Clopotica. Imi plac ideile de fustita, da bebe nu o sa aiba parte de ele, ca am o gramada de rochite de la Maya, plus ce mai primeste si ea.
Vicky, Printzesone and BB (24+)
Cosmy spune:
Gata, sunt la birou, pe baricade
Fata mea e bine, are 654g si a scapat de cordonul din jurul gatului(probabil i-a facut bine pana la urma cazatura mea pe gheata)
Acum nu statea cu fundu'-n sus, dar isi tinea ambele maini si-un picior spre fata(s-a cam chinuit doctorita sa-i masoare osul nazal si sa-i vada buza superioara)
In ceea ce priveste tensiunea arteriala uterina mi s-a spus ca inca-i putin crescuta dar atata timp cat copila s-a dezvoltat cum trebuie, nu-i cazul sa-mi fac griji.
Lamuriti-ma si pe mine, va rog, ce inseamna "placenta gradul 1, grosime=3.8cm, c-am uitat s-o intreb pe tanti si acum ma roade
tuturor
23+
DenyAnd spune:
Buna dimineata
Eu somnorici, nu ma satur de somn. Ieri am dormit pana la 12 amiaza, era sa o fac si azi, dar m-am trezit mai devreme ca nu ma lasa in pace stomacul, cere papa la fiecare 3 ore, iar .
mai avem inca o fetita , hi hi intrecem baieteii
Monik felicitari pt . Sa-ti creasca in burtica sanatoasa si frumoasa
Miche, Ralu, super linkurile . Multumesc si de la mine
Eu stiu sa cos doar cu mana, la masina de cusut nu am experienta ca mereu fugeam de ea. Acum cred ca sa ma tin scai de masina de cusut ca vreau si eu sa ma inscriu la clubul croitorie
Imi va placea sa-i cos fetitei mele hainute, fustite, etc...
Felicitari burticilor pt vesti bune de la eco, control
Bun venit Mav, felicitari pt bb3, nu stiu daca ti-am urat deja asta, dar iti mai zic inca odata. Deja te-am trecut in listuta(mai lipsesc cateva date UM, DPN).
Flory, uite-te aici www.youtube.com/watch?v=GoJdofjXQZ4" target="_blank">cum sati injectezi clexane, sigur te va ajuta.
Pe mine m-a lamurit in sfarsit. Citisem mult pe la forumurile trombofilie cum se fac injectiile, dar niciodata nu intelegeam cum mai exact se face.
Si cateva importante, minim 5 cm de la buric, pe lateral(stanga sau dreapta), sa te starui sa infigi acul subcutanat, in grasimea de sub piele, nu in muschi. In muschi risti sa atingi un vas de sange si te trezesti cu o vanataie frumoasa in locul inteparii. Cand scoti acul, o faci incet, si ii dai drumul la pliu tot incet. Dupa injectie sa nu apesi locul, cum se face deobicei intramuscular.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
21+ cu Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s