Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Neata!

Multumim Monik, Miche si Cita_Ralu pentru linkuri - pe mine, una, m-ati zapacit cu modelele respective.
Pentru cele care vor sa croseteze (chiar daca nu stiu inca) am vazut ca sunt o gramada de filmulete pe youtube cu rochitele, botosei, ba chiar si cum se fac bentitele cu dantela elastica.
O sa ma apuc si eu sa-mi strang materialele dupa morfologie (ca sa fiu sigura ca-i strumfita) si o sa ma apuc usor - usor sa pregatesc cate ceva.
Cosmy succes si te asteptam cu noutati.

Pupici si s-aveti o zi usoara!

22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Raluca ma bucur ca nu-i nici o problema cu sanii !
Iris tie ti-a trecut raceala ?

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

oh, da !
Ultima e minunata, si fetita si costumatia.
Desi combinatia roz cu verde e si ea minunata.
Am gasit tutoriale si video cum se fac fustitele astea ca din ulimul link- 'pettiskirts

Citat:
citat din mesajul lui cita_ralu

Neata fetelor,

Dau un ceai, cu miere si lamaie .

Sa aveti o zi frumoasa .

Miche, multumim pentru link-uri, mai vrem :) am si eu cateva poze pentru insipratie, dar sunt de pe FB

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=416963031716182&set=a.218896714856149.54878.199383443474143&type=1&ref=nf

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=547242865288858&set=a.374118579267955.98575.374095602603586&type=1&ref=nf

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4121255476543&set=a.1058880359079.2009603.1438006949&type=1&theater

19 s cu Emma Gabriela

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Hi hi , facem atelier

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Neata!

Multumim Monik, Miche si Cita_Ralu pentru linkuri - pe mine, una, m-ati zapacit cu modelele respective.
Pentru cele care vor sa croseteze (chiar daca nu stiu inca) am vazut ca sunt o gramada de filmulete pe youtube cu rochitele, botosei, ba chiar si cum se fac bentitele cu dantela elastica.
O sa ma apuc si eu sa-mi strang materialele dupa morfologie (ca sa fiu sigura ca-i strumfita) si o sa ma apuc usor - usor sa pregatesc cate ceva.
Cosmy succes si te asteptam cu noutati.

Pupici si s-aveti o zi usoara!

22 + cu

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna dimineata, fetelor! Eu va invit la o cafeluta cu lapte!!

Miche, vaaai ce matinala esti...:)
Bun venit, Mav! Ai niste copii minunati!
Raluca, ma bucur ca e totul ok..
Iris, ti-ai mai revenit?

va pup si sa aveti o zi minunata!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Multumesc de intrebare Vio, dar inca nu pot zice ca mi-a trecut, decat ca nu ma mai doare capul, gatul si ca nu-mi mai curge nasul asa mult, dar noaptea ma iau crizele de tuse, de-mi disper sotul si ma disper si singura ca tusesc de ma zdruncin toata. Sper sa-mi treaca cu siropul Biosept cat mai curand.
Miche, vorba ta o sa facem atelier. Eu sunt adepta handmade si ma enervez de fiecare data cand pe o fustita cat 2 palme se cere de la 100 ron in sus. Mereu zic ca tre sa ma apuc de un curs de croitorie ceva.
Am o intrebare: voi cu ce mai spalati baile (budele)? Eu nu mai suport solutiilea astea mirositoare si am ajuns de le spal cu detergent de rufe. Aveti alte variante?

22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen1985

Buna dimineata si bun venit noilor burtici! Eu am o experienta trista cu alaptatul din lipsa experientei , tura asta sper si o sa fac tot posibilul sa fie bine. Am nascut prin cezariana la rece , 2 zile am stat la terapie, inca 2 zile a stat fetita la incubator si nu am putut sa o alaptez asa ca mi-a venit greu laptele. La externare o alaptam totusi exclusiv san. Din pacate dupa cca 1 luna nu am mai avut lapte cred eu din cauza ca nu am mai mancat bine.Nu am avut pe nimeni sa ma ajute acasa si sincer primele 3 luni nu prea imi amintesc ce si cum faceam. Incerc sa pun si niste linkuri despre alaptare scurte si la obiect ( pun niste spatii in caz ca nu vrea sa-l afiseze voi scrieti fara )
http:// mama-in-era-varsatorului.blogspot.ro/2011/09/mituri-despre-alaptare. html
http:// blogulmeumediocru.blogspot.ro/2009/10/manifest-pentru-mancatul-noaptea. html

Mami de Bianca 07.05.2008 si 17+

Buna dimineata!
Ce inseamna "cezariana la rece"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

'Neatza, fetelor!

Eu ma inscriu in atelierul de fustite daca maine se vede vreo pasarica la ecografie .

Mav, cezariana la rece e cezariana programata. Cea la cald este cumva o cezariana facuta dupa ce ti s-a rupt apa si cumva ai intrat in travaliu.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

mav din cate stiu eu nu te adoarme complet ci doar de la jumate in jos, ca sa poti tine pe bebe in brate imediat dupa nastere.

19+

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Pe langa siropel, gargara cu apa sarata si apa aia calda cu lamaie si miere. Sunt miraculoase !

Da, facem atelier clar ! exact de asta ma enervez si eu, cand vad un pret exagerat pt 15 cm de fusta pe care o imbraca de cateva ori. Chiar cred ca o sa-mi faca placere sa confectionez cate ceva !

Am si álta solutie"pentru curatarea bailor: menajera
Eu nu suport nici macar detergentul de rufe , pentru ca am astm si fac cate o criza...

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Multumesc de intrebare Vio, dar inca nu pot zice ca mi-a trecut, decat ca nu ma mai doare capul, gatul si ca nu-mi mai curge nasul asa mult, dar noaptea ma iau crizele de tuse, de-mi disper sotul si ma disper si singura ca tusesc de ma zdruncin toata. Sper sa-mi treaca cu siropul Biosept cat mai curand.
Miche, vorba ta o sa facem atelier. Eu sunt adepta handmade si ma enervez de fiecare data cand pe o fustita cat 2 palme se cere de la 100 ron in sus. Mereu zic ca tre sa ma apuc de un curs de croitorie ceva.
Am o intrebare: voi cu ce mai spalati baile (budele)? Eu nu mai suport solutiilea astea mirositoare si am ajuns de le spal cu detergent de rufe. Aveti alte variante?

22 + cu

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput