Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
cita_ralu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doina_1984 Cita_ralu, eu am fost ieri la maternitate sa discut despre contract si, asa cum am scris in una din postarile anterioare, ei nu vor sa semnat decat dupa 32 de saptamani, in cazul meu depasesc 1 martie. Probabil cei de la RM au aparatura si personalul necesar pt un prematur sub 32 saptamani. _ Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 19s+ Filip Florian -------------------------- "Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant." |
uff :( am inteles , la RM se semneaza oricand contractul , dace semnezi pana in 25 sapt beneficiezi de un pachet mai ieftin :(
imi pare rau ca nu se semneaza mai devreme
19 s cu Emma Gabriela
kris spune:
Si cine va mai naste la Filantropia?
Mav, bine ai venit! Sa te bucuri de cei 2 flacai si sa-l aduci pe lume sanatos si pe cel de-al 3-lea! Vai ce rasfatata vei fi!
Cosmina,
Ma bucur ca s-au gasit 2 constantence!
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 16s+
Revelion 2013
foto Bia balerina
www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA" target="_blank">Filmulet Bianca prima iesire scena
VIOIKA76 spune:
citat din mesajul lui mav Salutare si La multi ani, Burtici cu Ciresele! Va citesc din cand in cand (destul de rar), inca de la primele capitole... dar nu am scris pana acum, pt ca mi-e imposibil sa tin pasul cu voi.... Sunt mami de doi baieti nazdravani (9 si 4 ani) si 18+ cu al treilea baietel. Si eu sunt dezamagita de ultimele stiri cu privire la "decontarea" nasterii la privat... pt ca mi-e dificil sa mai pot sa iau in calcul varinta de a naste intr-o clinica privata (mi-as fi dorit sa nasc in apa), in conditii civilizate.... Experienta mea x2 (nasteri pe cale vaginala) la maternitatea de stat, din pacate, nu este una despre care sa-mi amintesc cu placere..... Poate ca as naste linistita ACASA, daca as avea o moasa adevarata si daca nu ar fi prea complicat din punct de vedere... legal, dar nici asta nu ni se permite in RO de azi... VIOIKA, m-am bucurat mult sa gasesc la aceasta odisee inca o mamix3 (si mai avem si copii de-o seama!)! Nu am apucat sa citesc decat despre framantarile tale de dupa dublu test, pana la urma ai facut amniocenteza? Eu am preferat sa sar si peste dublu si peste triplu test. M-as fi stresat degeaba, oricum imi iubesc copilul si n-as fi putut renunta la el, indiferent cum ar fi iesit testele.... Doina, si eu sunt din Cta. Inteleg ca dr. tau este dl.Rusa? Cu el am nascut prima data si de el am fost foarte multumita (a venit prompt pt nasterea mea la maternitate la miezul noptii).... insa restul personalului (respectiv doamnele asistente)... fara inima... A doua data, n-am mai avut aceleasi probleme cu asistentele, ca stiam deja cum merge treaba si le-am burdusit buzunarele (urasc sa dau spaga!)... insa bb2 a fost mare (4,2kg) si la dimensiunile mele (si tinand cont ca avusesem tromboza hemoroidala in timpul sarcinii) s-ar fi impus cezariana... Ne-am chinuit foarte tare amandoi... si pt ca... nasterea a fost provocata si travaliul a fost lung si obositor. Slava Domnului ca am depasit greu, dar cu bine acele momente.... Aveam 39s+ si ma chemase dna dr "la control", fix cand era ea de garda... Va spun toate acestea, sa nu faceti ca mine.... Ori astepti sa-ti vina sorocul si mergi sa nasti natural, cu credinta in Dzeu ca totul va fi bine, ori (daca este cazul) programezi cezariana si asta e. Nasterea indusa e de evitat! Sarcini frumoase, nasteri usoare si copii sanatosi va doresc! |
Bine ai venit mav !
Asta da nimereala !
Sa avem copii de aceasi varsta si in plus eu sunt o fosta constanteanca ,am plecat de acolo de 12 ani dar tot iubesc orasul asta .
Imi pare bine ca ni te-ai alaturat ,poate poti sa ne vizitezi mai des ,m-as bucura !
Pana la urma am facut amniocenteza si a iesit bine ,nu stiu ce as fi facut daca ar fi iesit prost ,cert este ca eu am vrut sa stiu .
Eu am avut nastere indusa la bebe 2 (mi s-au rupt membranele acasa dar nu aveam contractii) si nu pot sa spun ca a durut mai rau decat la prima ,ce a fost bine este ca s-a redus cu mult durata travaliului ,a durat 4 ore fata de 18 ore.
Si eu mi-as dori sa nasc la particular dar nu pot sa dau atatia bani fara sa am o strangere de inima ,mai ales ca eu nu am asigurare de stat. Nu-mi ramane decat statul si cred ca pana la urma o sa raman la Bucur ca acolo profeseaza medicul meu ,nu am alta alegere deocamdata. O sa ma rog ca si de data asta totul sa decurga normal !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+
mav spune:
Va multumesc pentru primire, sunteti tare dragute!
Ma bucur ca nu m-ati intampinat cu "soacra cu trei nurori", ca-s satula! M-as bucura sa traiesc sa-mi vad baietii casatoriti (cu femei, nu cu barbati ), insa replica asta este o gluma destul de rautacioasa... Evident ca ne-am fi dorit si o fetita, dar cum nu avem noi puterea de a alege asta.....
Oricum, avem niste baieti frumosi si isteti, care-si spun "fratii chitaila, baieti descurcareti"! (I-am pus la profil, sa vedeti ca nu-i laud degeaba. Al mare seamana cu ta-su si cel mic cu ma-sa...)
Doina, a doua oara am nascut cu dna dr L.! Acum inca nu m-am decis cu cine voi merge mai departe.... Am fost de vreo doua ori la dr Zaher, la Isis, pt ca o prietena a nascut cu el, in apa, si mi-a placut ce mi-a povestit. Totusi, nu pot sa zic ca am mare incredere in el... adica... nu am stabilit niciun fel de relatie... As fi ramas la dr. L. (cu care am comunicat mereu foarte bine; chiar daca n-am fost fericita ca mi-a provocat nasterea cand i-a convenit domniei sale, totul s-a terminat cu bine!) daca s-ar fi putut naste si la Euromaterna in apa. Si apoi, mai era vorba de o diferenta de 200 euro (mai putin, la Isis)....
Acum au mai venit si tampitii astia "de sus" cu ideile lor nemaipomenite... sunt si mai confuza....
Dar... incerc sa nu-mi fac griji... cumva oi naste... in fond, nu e prima data, stiu la ce sa ma astept...
VIOIKA76 spune:
mav ai niste baieti frumosi tare !
Sa fie sanatosi si sa creasca mari toti 3 !
Tu esti mult mai norocoasa ,locuiesti intr-un oras mare ,ai si niste clinici private care am inteles ca practica niste preturi mult mai mici decat Bucurestiul ,pe cand eu stau la 60 km de capitala si imi doresc sa nasc normal ,insa mi-e teama ca la a 3 nastere totul va decurge mult mai repede si n-o sa ajung la timp la spital.
Nu mai vreau sa nasc in spitalul din orasul meu ,e de groaza ce-i acolo ,nu au nici medicamente si nici dotari in caz de probleme .
Personalul e in regula dar ce folos daca nu au ce le trebuie.
Si eu stiu la ce sa ma astept dar ramane totusi grija ca nu voi ajunge la timp la maternitate in Bucuresti.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+
Elyana spune:
citat din mesajul lui kris Si cine va mai naste la Filantropia? Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 16s+ Revelion 2013 foto Bia balerina www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA" target="_blank">Filmulet Bianca prima iesire scena |
Si eu tot la Filantropia cred, cu Bianca tot acolo ai nascut?
16+ +
crina27 spune:
Buna fetele.IMI CER MII DE SCUZE CA NU AM MAI SCRIS!!!!!
Din pacate, am fost fff ocupata la birou( am o fata noua pe care trebuie sa o invat pana nasc)
v-am mai citit din fuga. M-am bucurat de fiecare data cand am citit o veste buna. nu o sa enumar ca sa nu omit pe cineva. Bun venit celor noi!
Mycya imi pare tare rau pt ce ai patit. sa te ajute Dumnezeu sa treci peste toate!
Noi suntem bine. bebe e activ in fiecare zi.... si uneori si noaptea.cred ca ii place sa vb cu el, atunci se misca cel mai tare :)
Va pooop si va doresc o seara linistita! o sa incerc sa intru mai des!
PS: 5 KG IN PLUS !!!
17+
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
crina27 spune:
Bun venit Mav!
19+
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
carmensilvia spune:
Buna fetelor,
mie mi se pare o idee excelenta sa ne punem in semnatura si numele dr care ne urmareste si cu care vom naste. Astfel putem sa ajutam si alte fete care nu-s decise sau nu sunt f multumite de dr care le urmareste.
Dr meu "de suflet"este Dr Filipescu de la Elias. Este super grijuliu si iti confera o incredere si un optimism de nu-mi imaginam, mai ales ca eu am o sarcina oprita in evolutie la 13w2d datorita faptului ca nu mi s-a spus sa-mi urmaresc si anti Xa-ul in tratamentul de trombofilie.La timpul respectiv fiind urmarita deun dr de la MEdlife.
Eu de acum chiar voi nota numele dr in senatura.
Bravo initiatoarei !
Graviduta 14s+
Trombofilie cu mutatii:
-mutatie heterozigota :F V Leiden;
-mutatie heterozigota F II Protrombinica;
-mutatie homozigota MTHFR C677T dar cu homocisteina normala.