Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Eu o sa nasc la Elias cu medicul meu :DR Cojocaru! kiwi ajuta la contipatie. la fel si compotul de prune!
Ma mananca pielea ingrozitor.nu mai stiu cu ce crema sa ma dau :d

19+

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Citat:
citat din mesajul lui kris

Si cine va mai naste la Filantropia?

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 16s+

Revelion 2013
foto Bia balerina
www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA" target="_blank">Filmulet Bianca prima iesire scena

Si eu tot la Filantropia cred, cu Bianca tot acolo ai nascut?

16+ +

Elyana, pe Bianca tot acolo am nascut-o. O cunosc pe dr. mea de 10 ani si voi merge pe mana ei.

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 16s+

Revelion 2013
foto Bia balerina
www.youtube.com/watch?v=UNhTKcnzvZA" target="_blank">Filmulet Bianca prima iesire scena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

mav ai niste baieti frumosi tare !
Sa fie sanatosi si sa creasca mari toti 3 !
Tu esti mult mai norocoasa ,locuiesti intr-un oras mare ,ai si niste clinici private care am inteles ca practica niste preturi mult mai mici decat Bucurestiul ,pe cand eu stau la 60 km de capitala si imi doresc sa nasc normal ,insa mi-e teama ca la a 3 nastere totul va decurge mult mai repede si n-o sa ajung la timp la spital.
Nu mai vreau sa nasc in spitalul din orasul meu ,e de groaza ce-i acolo ,nu au nici medicamente si nici dotari in caz de probleme .
Personalul e in regula dar ce folos daca nu au ce le trebuie.
Si eu stiu la ce sa ma astept dar ramane totusi grija ca nu voi ajunge la timp la maternitate in Bucuresti.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+

Da, ai dreptate! Mi-ar fi si mai greu sa aleg, daca as fi in locul tau.....

Va multumesc tuturor pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Crina frumoase cuvinte !!!!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Bun venit Mav si sa-ti traiasca dragalasii strumfi!

22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Sa va scriu si eu repede cateva cuvinte ca voi ati avut spor la scris, nu v-ati jucat. Eu nu m-am lasat pana nu am ajuns la zi cu cititul.
M-am bucurat ca sunteti bine, eco frumoase si bebelusi fetita au aparut (felicitari Deny!)
Bine ai venit mamica de bb3, Mav si burtica noua Flory. Sarcini usoare si fara probleme va doresc!

Am fost si noi la eco aseara. Bb2 este bine, sanatos, da puternic din picioare (asa cum ziceti si voi mamici de bb2)!

Momentan nu mai apuc sa scriu ca mi s-a trezit puiul... Revin in limita posibilitatilor

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

www.hotnews.ro/stiri-opinii-14008851-mama-care-nascut-intr-spital-stat-scrie-ministrului-eugen-nicolaescu.htm" target="_blank">O mama care a nascut intr-un spital de stat ii scrie ministrului Eugen Nicolaescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Of course, ca am gusturi minunate doar ca linkul era de la Monik
O sa pun si eu cateva linkuri.
Cum ar fi asta, cu tendintele
www.childsplayclothing.co.uk/new-arrivals" target="_blank">http://www.childsplayclothing.co.uk/new-arrivals

Doar pentru inspiratie, ca au niste pretuuuuuri !! Trebuie sa fii sau nebun sau sa intorci banii cu lopata sa cumperi ceva asa scump pt bb.

Sorinacicos, revin cu linkurile pentru tipare.
In general vreau sa-i fac fustite vaporoase, pe care sa le atasez usor de body. Si bentite asortate cu floare din acelari material ca fusta

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Miche dar nici nu ai gusturi rele cu Ralph Lauren.

22 + cu

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Buna dimineata , tuturor si bun venit in gasca noilor mamici.
No, ca sunt prima azi !

Cin' se scoala de dimineata, ajunge sa doarma la pranz, nu?

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Referitor la tipare si fustite , intentionez variatiuni pe tema asta:
http://karlene.falkor.gen.nz/2009/10/20/layered-circle-skirt/
, doar ca pentru inceput cred ca un singur volan va fi suficient, cel mult doua
Cam asa, dar materiale mai frumoase www.danamadeit.com/2012/04/celebrate-baby-tutorial-and-pattern-little-baby-circle-skirt.html" target="_blank">http://www.danamadeit.com/2012/04/celebrate-baby-tutorial-and-pattern-little-baby-circle-skirt.html

Sau asa www.makeit-loveit.com/2010/07/full-and-fluffy-pettiskirt.html" target="_blank">http://www.makeit-loveit.com/2010/07/full-and-fluffy-pettiskirt.html
sau de toate !

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput