Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

anca toma ce baiatel scumpic ai , sa-ti traiasca , apropo superba poza alb-negru e de reclama

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RLK spune:

Intr-adevar...destul de piperate preturile la CJ...

RLK 15+

Mergi la inceput

RLK asa este ...

ele nici eu nu ma gandesc inca asa departe , intrebam doar , eu inca nu am avut curajul sa ma bucur prea tare pentru bebe , prin cate am trecut...si sperante ni-i s-au naruit nu am curaj inca ....pana nu il vad in brate la mine incerc sa stal ZEN ...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Olimp, da...par mari si cred ca nu au prin CAS. Cel putin ar fi scris pe undeva...m-am uitat si eu si n-am gasit. Poti sa suni si sa verifici.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

eu una o sa nasc tot la stat, CLAR!!!
am nascut la filantropia si sunt fffffffffff multumita, prietena mea cea mai buna a nascut recent la RM in Bucuresti si eu una pot sa zic ca pt mine nu au oferit servicii de 7000 lei.Pe langa tapet si lcd restul le-am primit si la stat, acum cred ca depinde si de spital clar, in mod evident.Eu spun prin ceea ce am trait.Prefer cu banii aia sa ii iau ceva copilului, sau mai bine ii iau celulele stem.
In fine parerile sunt fff impartite, consider ca fiecare trebuie sa nasca unde se simte cel mai bine.Mie una mi s-a parut perfect cum am nascut prima data, am dat peste oameni competenti care au stiut sa se descurce si in momente de criza, gen copilul meu s-a nascut practic mort cu abgar 4 la primul minut, au stiut cum sa reactioneze si totul a fost ok pana la urma.
Daca nasti la particular sau la stat nimeni nu iti garanteaza ca nu dai peste incompetenti.Si acolo si dincolo cunosti in principal doar medicul ginecolog, dar el are doar partea cu nasterea de restul se ocupa moase, asistente, neonatolog si alte alea pe care ii consider si pe astia fff impo.
Sa nu mai zic ca la stat nu prea vrei sa ai pretentii mari , dar aceeasi oameni lucreaza si la privat.La majoritatea clinicilor nu au terapie intensiva si daca se intampla ceva fie cu tine fie cu bebe te trimit la stat cu tot cu contractul lor de nn lei.

Asta e in mare cu particular vs stat.
Ce e drept depinde de ce spitale ai in orasul tau, de ex eu una nu as naste la Constanta sau la Piatra unde chiar nasterea e o loterie oficial si cu cazuri concrete.

Dar referindu-ma la cazul meu actual din Bucuresti consider ca din atatea spitale mari , cu dotari ok , se paote gasi unul care sa iti intruneasca conditiile.
De ex la Filantropia(despre asta stiu mai multe) au rezerve cu conditii asemanatoare ca la RM unde platesti 100 euro pe noapte asta daca nu vrei sa stai cu "plebea" in saloane de 2 sau 4 persoane cu toaleta in camera.

Gata ca iar m-am intins , sper ca nu mi-o luati in nume de rau

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Buna, burtici!!

Eu am fost seara asta la doctorul meu cu rezultatele la DT (pe care l-am facut cu un alt dr) si l-am rugat sa ne uitam ce sex are bebe, fara sa ii spun ca celalalt dr a spus ca pare fetita. Si, surpriza, el zice ca pare baiat! Deci suntem 1-1 Si ma mai duc la eco abia peste 1 luna

Asa ca, Olimp, nu esti singura cu dubii

Happy_Ama 13+

Mergi la inceput

RLK nu ma agit prea tare , mai este timp pana atunci , si inca nu stiu ce sa fac unde sa nasc , imi surade ideea de privat sa scap de bagat banii in halate , umblat dupa doctori si asistente , anestezisti , de cumparat fire de sutura etc...

pe de alta parte le centrele acestea private in caz de urgenta te transfera tot la stat sa nu mai spun ca incubatoarele sunt tot la stat , deci de aici dilema ...

15 +

Mergi la inceput

anca asa este ai dreptate de aici si dilema...

happy acum esti ca si mine puta sau prunita , oricum important este ca bebe sa fie bine...

15 +

Mergi la inceput

anca toma apropo de concediu , vreau sa te intreb , se calculeaza concediu de odihna si pentru zilele din prenatal si postnatal adica cele 126 zile , sa inteleg ca ele se adauga ca si cum ai fi lucrat ? sper ca m-am facut inteleasa ?

si pentru fetele care stiu ...cele 126 de zile se calculeaza la vechime ma refer pentru fetele care sunt la servici nou si sunt pe muchie de cutit cu lunile ,acestea se calculeaza sau nu ?

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Paula calm, mai ales ca stii si tu ca e doar un calcul statistic. eu nu am facut la niciunul din copii DT, TT, etc. astea sunt analize care se fac in special la noi pt ca au gasit astia o piata unde au prins si sunt la mare moda. iar amniocenteza nici atat nu as risca. ei zic ca riscurile de a pierde sarcina sunt de 1% insa in acei 1% s-a aflat si o prietena de-a mea...

eu am analizat tot timpul situatia asa: ce as face daca ar iesi pozitiv la unul dintre testele astea? as renunta la copilas? NU! si atunci de ce sa traiesc in stres? singurul avantaj de a sti dinainte daca are o afectiune sau alta o vad in a te informa. ai timp pana la nastere sa citeste, sa cauti solutii, etc. dar atat.

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 10 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput