Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
maitreyi spune:
nu e afisat in monitorul oficial asa ca putem spera ca e doar inca in faza de proiect. pe Bogdan l-am nascut la privat si chiar in ziua aia au semnat cu casa si mi-au dat o parte din banuti inapoi. au fost draguti acum nu stiu...sa ajungem sanatosi pana cand putem semna contractul - in general dupa 32-34 saptamani - si ne hotaram atunci. o consider o investitie in sanatatea copilului meu (nasterea la privat zic) dar sa vedem si cum vom sta cu resursele atunci...
Olimp multumim!
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 10 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Ele spune:
Vai fetele ce scoruri ati trecut.
La RM , la Brasov, nasterea prin cezariana este 3200 ron(cel putin atat a dat o cunostinta care a nascut la inceputul lunii ianurie).
Eu nu m-am inca unde nasc.
Eu nu inteleg cum poate iesi DT si la cei sub 30 ani risc crescut?!!! pana la urma ce conteaza la testele astea???
Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani
bubulina2401 spune:
Salutare burticilor! :)
Partea cu fondurile catre unitatile private o sa se definitiveze in martie, pentru ca atunci se va face si contractul cadru pentru 2013. Sa vedem ce va fi!
In Bucuresti e si mai mare bataia...
Pana atunci sa fim noi sanatoase cu bebei cu tot!
13+
olimp spune:
waw fetelor ce preturi imi spune-ti oare la noi la Cluj au innebunit , au niste preturi la privat de ma crucesc
nastere naturala - 4700 ron
nastere naturala + epidurala -5300 ron
cezariana la cerere - 7700ron
cezariana la indicatia medicului 6700 ron
cred ca sunt nebuni ! vin la voi sa nasc !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
Ele spune:
Olimp poate mai include ceva.Pretul e fara recoltare de celule stem sau alte celule.
15 saptamani
olimp spune:
ele nu include decat cazarea , tratamentul si mancarea pacientei
daca vrei sa vezi intra pe clinica de obstretica si ginecologie GYNIA cluj si ai sa vezi
apropo ce ve-ti face voi vati gandit la recoltarea de celule stem ?
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
15 +
olimp spune:
bubulina nu stiu ? habar nu am ? dar oricum sunt mari in comparatie cu ce imi spun fetele ...
15 +
Ele spune:
Olimp eu inca nu gandesc asa departe.
Le iau din scurt, deci ma gandesc la TT. Cand ma apropii de nastere aleg variantele legate de nastere, recoltari, etc.
De regula cand ma apropii de mom cu pricina ma informez, ca sincer nu stiu exact in ce consta, la ce ma ajuta. Stiu in linii mari, dar vreau sa aflu mai in detaliu.
15 saptamani