Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
anca_toma spune:
fetele care se ocupa de prima paginuta, vroiam sa va rog sa puneti pe prima paginuta adresa de mail de pe google ca uit tot timpul care e si e greu de cautat din urma, asta daca se poate.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 15+
anca_toma spune:
acum am vazut ca e , sunt varza recunosc.
unidanad spune:
Fetele am gasit pe internet ca nu ai voie sa mananci urmatoarele: branza feta, maioneza, hot-dog, pateu, peste (macrou si inca ceva) voi mai stiti si altceva care nu avem voie sau doar astea sunt?
14+
Dana
paula_m spune:
Na, ca am stiut eu ca nu tb sa fac DT. Mi-a iesit risc crescut la sindromul Down. Stiu exact ce inseamna DT si TT, dar tot ma enerveaza asa un pic...dar cel mai tare ma enerveaza asteptarea si dr meu nu e in tara, sa ma calmeze
Acum tb sa ma programez la CLuj la TT, si apoi, daca si acolo imi iese risc crescut, la amnio. Stiam eu ca tb sa fac din prima.
Eu cred ca un dr bun isi da seama din masuratori, daca ceva nu e in regula...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
anca_toma spune:
paula ai sa vezi ca totul o sa fie bine asa a fost si la mine.Problema e ca eu mai cunosc doua fete care la a doua sarcina le-a iesit naspa DT , chiar nu inteleg de ce , toate trei avem sub 30 ani , nu fumam , nu avem antecedente in fam, am mai avut un copil destul de recent maxim trei ani si totusi DT a iesit naspa, eu una chiar nu inteleg, am depaseste.Nu mai zic ca ecografia a fost ok la toate.
Am pus si eu poze intr-un final.Am pus si doua de cand eram isarcinata cu Iancu, dupa 2 saptamani de la poze a aparut si el, imi e dor de burtica ca la el avand burtica deabea din luna a-6a a fost prea scurt.
unidanad spune:
Paula pey de ce mai faci TT daca esti sigura ca e in regula? Doc ce ti-a spus la eco? Am vazut pe un site ca amnio ar fi 2000 ron Asa este? Eu mi-as fi facut-o numai sa fiu sigura ca e bb bine.
14+
Dana
olimp spune:
paula un ecografist bune vede la eco daca sunt probleme , eu ne facand DT am intrebat cand am fost la eco si m-am dus la 2 doctori consacrati si i-am intrebat cum se prezinta piticul/a vis-a-vis de sindromul Down si a zis ca se vede la eco , se masoara femurul si pliul gatului , ambii au spus ca nu sunt probleme , sincer analizele de sange nu sunt asa de elocvente ca si ecografia.
nu te impacienta linisteste-te , pana acum din toate cunostintele care au avut parte de vesti neplacute la anlizele tip Dt si TT nu au avut copii cu sindrom Dawn sau alte probleme.
maytrey sa treiasac gagalicea
RLK am auzit si eu acum la televizor stirile , dar deocamdata nu e luata la votat in guvern , si poate pana nastem noi nu se aproba , sa speram ca atat ne mai ramane
anca toma si eu mai vreau concediu
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
RLK spune:
Olimp, sper din tot sufletul sa taraganeze legea asta, si sa nu ne afecteze pe noi.
Dupa ca ca platim atat la asigurarile sociale, nici macar sa nu avem dreptul sa alegem UNDE vrem sa directionasm banii aia??!!!!
Daca in momentul asta, in Constanta, o nastere prin cezariana costa aprox 5000 ron....cat naiba sa se faca ???!!!! 10 000 ron??!!!Astia sunt cu capul?!
RLK 15 +
olimp spune:
RLK doar 5000 o cezariana , unde ca vin sa nasc la Constanta , la noi la Cluj e in jur de 7800 ron , imi vine sa urlu cand ma gandesc
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
paula_m spune:
Dana,pai nu pot fi sigura 100%, doar amnio imi poate da un raspuns sigur.
Da, si e scumpa amnio si mi-e teama de ea.
Olimp, stiu, mi-e ciuda pe mine ca l-am facut. La eco totul a iesit bine, si osul nazal si translucenta.
Am auzit si eu de CAS si spitalele private si din pacate am inteles ca de la 1 martie intra in vigoare. Si pe mine ma afecteaza, ca nasc tot la privat, unde in 2010 am platit doar 2000 de lei pt cezariana.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze