Piersicute de iulie august (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Laura, multa sanatate lui Andrei. Sper sa fie totul in regula si sa se faca bine cat mai repede.
Freedelia, sanatate si pt voi.
Fleur, sper ca esti mai bine cu raceala.
Oli, cand o sa am timp sa caut o sa postez daca gasesc ceva interesant. Eu pana acum nici nu am stiu ca sunt "curente de opinie" diferite in legatura cu facutul la olita. Imi inchipuiam ca e bine cat mai repede, dar parintii amana din comoditate. Mai studiez...poate chiar asa e.
Ada, Aruba, nu bagati in seama invidiile astea. Si eu mor pe cele care ma intreaba daca ma odihnesc acasa cu bebele.
Ada, sanatate si tie.
Aruba, delicioase dulciurile din poze. Abia astept sa te extinzi in tara sa pot gusta si eu.
Va pup, am intrat asa rapid sa ii urez sanatate lui Andrei si m-am mai intins cu ce mi-am mai adus aminte.
Sper ca maine la cafea sa citesc numai vesti bune de pe la toti bolnaviorii si de la mamicile bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Ali, voiam sa il felcit pe Denis, am vazut pe Fb ce frumos merge el de-a busilea.

Ada, multa sanatate! Cat despre "prietena", mai bine te-ai lipsi

Olivette, mi-ai facut pofta cu salamul de biscuiti, nu am maifacut demult. E preferatul sotului meu si am perfectionat reteta.

Laura, sa ne dai vesti cand poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

eu acum de abia am putut(reusi) sa intru. nu am reusit sa citesc chiar tot.

LAURA: sanatate Andreiutului. eu as alege BUDIMEXUL (e aproape si au medici fff buni). chiar daca te vede rezidentul (linia a II-a), exista si specialist ca linia intai.
la Medlife de obicei fac garzi rezidenti de an mare, dar fara vreun specialist peste ei...
Dr Marcu NU mai e la Sp Grigore Alexandrescu de ani buni, iar parerea mea e ca de cand cu afacerea (Medlife-ul este al ei si al celor 2 baieti ai ei) nici nu prea mai e in tema cu medicina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Ada, si tu racita? Sanatate multa!
Si eu dimineata aveam nasul cam curgator. Am bagat ceai si oscillo si m-am revenit!
Ce "prietena"!

Fleur, imi pare rau ca a racit si bb. Maya a fost racita pana acum de 3 ori, nu rau, muci albi care deveneau verzi, o data si rosu in gat putin, dar la noi mucii erau frecventi. Reteta noastra era: ser sau apa de mare, aspirat, Colargol de 3 ori/zi (banuiesc ca acolo nu-l gasesti) si o data i-a dat si Pivalone spray de 2 ori/zi 3 zile. Nurofen i-am dat doar cand avea rosu in gat, de 2 ori/zi, 2 zile. Vitamina C 8 picaturi/zi si aerosoli. Febra nu mi-a facut niciodata la raceala.

Ana, merci de raspuns. Poate or mai schimba ceva, cum au schimbat acum si cu stimulentul.

Vera,
Si noi i-am facut baita, a supt si acum parca trage cu mitraliera.

Iuli, e desertul meu preferat si la cat cumpar am zis mai bine sa fac. Am facut doar de 2 ori, combinand mai multe retete de pe net. Acum a iesit mai bun ca prima data. Nu ne zici si noua reteta perfectionata?

Gata! Am citit tot!

Laura, te asteptam cu vesti bune!

O seara linistita!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

IIULI: despre bebel: eu cred ca aceasta hipotonie este de la greutatea lui. nu o spun cu rautate, ci doar sa te calmez un pic. toti grasunii (aici ma includ si eu) se misca mai greu, musculatura nu e dezvoltata cum trebuie. de aici si faptul ca nu si poate face achizitiile motrice conform varstei. hipotonia apare si dupa purtarea unui aparat gipsat timp de 3 saptamani; asa reactioneaza muschii daca nu sunt antrenati.
si cu cel mare al meu, pe cand era el bebelus, si acum cu cel mic, facem masaj si gimnastica. cel mare a fost, cel mic este un pic peste medie cu greutatea si e greu cu funduletul mare sa faci intoarceri... cel mare de cand a inceput sa mearga a slabit, e inalt si subtirel (dar pana intr un an era bucalat).
cel mare nici nu a mers de a busilea. eram in Olanda pe atunci (intre varsta de 2 luni si 9 luni ale lui) si acolo asa mi au zis si faceam masaj si gimnastica in apa. si cand a fost destul de antrenat s-a ridicat in 2 picioare si a pornit o...
acum cu cel mic facem acasa, vine cineva, dar nu sunt incantata... fata de cum il manevrau pe cel mare in olanda... si seara umplu eu cada, ii pun colacul si incerc sa fac din ce mi aduc aminte de acum 6 ani...
poti sa mai ceri pareri, dar eu zic sa incepi cat mai rapid kineto, daca se poate zilnic si o sa vezi rezultatele FFF repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

ADA: sanatate multa! ai grija la/de Nectarel.

FLEUR: sanatate si vouA! ptr Eric: cat mai mult pus la san (ca sa treaca anticorpii pe care tu deja ii fabrici) si mai putin/deloc diversificare (macar 2-3 zile). poti sa i dai Paracetamol (Tylenol) fiindca este si antiinflamator si scade inflamatia de la nivelul cailor respiratorii.
de pus in nas: Apa de Mare (apa sarata, ser fiziologic), aspirat muceii si daca sunt albi/transparenti se pun picaturi PIVALONE (Pivalat de tixocortol) de 2-3 ori/zi. Pivalonele e fabricat de Pfizer, tb sa aveti si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

BALANTA: cred ca poti sa incepi sa introduci carnita. deocamdata doar pui, curcan, vita (pe rand). si incepand cu putin. cred ca, daca imi aduc bina aminte, cantitatea maxima de carne sub 1 an este 30 g/zi.

FLEUR: eu ii puneam celui mare galbenusul in piureul de legume. piureul cu ou tb sa il subtiezi un pic mai mult, fiindca este destul de inecacios ptr ei. in ziua cand se da galbenus, nu se da carnita.

despre BRANZICA DE CASA: pana la 1 an se recomanda a se face doar din lapte praf adaptat bebelusilor sub 1 an. la primul am facut din lp BEBELAC, iar acum mi am facut un stoc de VITALACT. eu o puneam in piureul de fructe pe care il primea la gustarea de la ora 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

ZIZOU: eu i au ptr memorie
Magne B6 Premium: de 2 ori/zi cate 2 tb
Omega 3 Ulei de peste
amandoua sunt permise in sarcina si alaptare.
celelalte mai contin si Ginko Biloba si nu se recomanda in sarc si alptare.

FREEDELIA: sanatate si copilasilor tai. e frumos sa ai multi, dar cand se imbolnavesc, nu stiu cum te imparti intre ei... banuiesc ca sunt maraiti si toti te vreau ptr ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fetelor , acum a plecat salvarea . Are rosu in gat , de aici si febra . Mi-a dat sa-i dau augmentin 2.5 ml la 12 ore . Suspect este ca mananca tzatza , ar sta in continuu la san , cred ca asa se simte el bine . Daca l-ar durea , presupun ca nu ar putea sa manance . Oricum dimi merg si la dr lui sa vad ce zice . Doamne ajuta sa treaca cu bine si noaptea asta

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Laura, multumim pentru update. Cred ca si de sete si pt confort sta la san, ceea ce e f bine, oricum trebuie sa se hidrateze.
Noapte usoara, sa o treceti cu bine!

Mergi la inceput