Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Eu am avut posibilitatea sa fac dus la ambele nasteri dar , de,conditii ca in spital ,dusurile erau toate intr-o sala si trebuia sa astept sa vina seara ca sa pot face un dus in liniste plus ca era si bebe care fiind cu mine in camera trebuia sa-mi ajustez programul dupa ea .
Asta a fost lucrul care mi-a lipsit cel mai mult cat am fost internata.Acasa am tinut-o tot asa ,la primul copil de plangacioasa ce era Ana ,deabia apucam sa ma spal asa partial ,nu puteam sa fac un dus ca lumea ,ca sotul striga sa ies mai repede ca tipa fata ca din gura de sarpe.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Sa nu mai spun ca nu a venit nimeni sa-mi mioase tamponul ever.

Vicky, Printzesone and BB (24+)

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

eee, Paulino, una e toaletarea dupa cezariana si alta e dupa nastrea naturala..

Vio , eram ametita , slabita si scaunul ala imi aducea aminte de torturile inchizitiei .
Sala aia era departe de salon, si mi se pareau km pana acolo.
Si mai ales pe asistente le auzeam cum comentau, cu scarba...

Doctorita a fost super, tot cu ea nasc si acum , doar ca cezariana .

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miche

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Sa nu mai spun ca nu a venit nimeni sa-mi mioase tamponul ever.

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Asta cu mirositu' tamponului n-am mai auzit-io veci! Chiar e pe bune sau era o exagerare!? Mie-mi suna ca si cainii care-si miros partile intime faza asta

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

PAi eu nu stiu, dar asa ziceau fetele pe aici pe forum :)))). Cand vorbeam de tampoane vs vata.

Mergi la inceput

Ma gandeam sa-mi leg si trompele,cu ocazia cezarienei, dar n-am destul curaj..
Ceva opinii ? pro si mai ales contra?

Edit: fac 40 anul asta si ma gandesc ca acusi vine menopauza

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Miche cu cezariana asa ai ales tu sau e recomandare ? Sau vrei din cauza de legare trompe ?Nu-i nevoie sa raspunzi daca nu vrei .
Cu trompele nu stiu ce sa-ti zic ca nu m-am documentat ,eu nu vreau sa umblu la ele chiar daca voi fi nevoita sa fac cezariana ,daca le las asta nu inseamna ca voi mai permite o sarcina sau cel putin asa gandesc acum.Sotul glumeste ca avem timp de inca un bebe dar pe mine ma i-a groaza.Cred ca voi pune sterilet dar ma voi documenta ce presupune asta ca nu stiu.

si acum23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Va multumesc fetelor de urari si incurajari.

Cu privire la nasterea in clinica privata si eu as opta mai ales ca la noi nu e nici ff scump (1000 euro cezariana cu toate cheltuielile incluse), insa si aici este la fel - in sensul ca daca Doamne fereste sunt ceva probleme cu bebele tot in spital te transfera.
Cu toate acestea nici de maternitatea de stat nu fug, pt ca acum e renovata si in plus am o prietena ce lucreaza la reanimare si mi-a promis ca-mi va fi alaturi.

Miche, eu nu vreau sa te sfatuiesc in vreun sens, insa, in ceea ce ma priveste, daca as avea 40 ani si "targetul de copii atins" - in cazul meu 2, mi le-as lega cu siguranta - binenteles dupa consultarea cu sotul.

Hai pupici fara virusi.

Am uitat sa o intreb pe doctorita daca pe langa antibiotic sa continui si cu Oscillococcinum - 2/zi. Voi ce ziceti?

21 + cu

Mergi la inceput

Hai mai ,ca nu-ti miroase nimeni tamponul ,cred ca era o gluma din partea lui Vicky.

si acum23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Uitasem sa modific saptamana - azi incepem 22.
Uraaa!

22 + cu

Mergi la inceput