Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
cita_ralu spune:
Miche, Flafi voi la ce medici mergeti?
Si eu vreau sa imi iau blugi de la H&M, abia astept pt ca eu chiar nu mai intru in blugii mei vechi si mi-e cam dor de blugi, am purtat numai rochite, fustite :)
Fetelor, nici eu nu voi recolta celule, cat despre nastearea la privat vs nasterea la stat depinde de fiecare si de mai multe aspecte, medic, bebeficii (eu am card de la servici si nu am platit pentru analize sau ecografii pana acum, si atunci am zis ca pretul nastrerii va cuprinde "economiile" de pana acum) depinde de fiecare ...
Iris1211 spune:
Buna, dragelor!
Acum am apucat sa va scriu si eu, ca de dimi am fost la medicul de familie din cauza ca am avut o noapte cam alba din cauza racelii.
Concluzia: gatul arata "jalnic" si plamanul stang "horcaie" - expresiile dnei dr - deci....Zinnat 7 zile + 5 zile concediu medical.
Deci, nu am scapat de antibiotic si nu am ce face, insa mi-a dat si Linex - pe al carui prospect scrie ca nu se recomanda gravidelor, deci iaurt mult in loc de Linex.
Pentru tuse mi-a recomandat Biosept sirop de la Fares, care e ok din cate am citit.
pupici.
Ma pun pe facut clatite ca nu am apucat ieri.
21 + cu
Miche spune:
nci eu, mai ales cand trebuia sa ma urc pe gramada aia de fiare !
La mine a venit si acasa, una din ele, ca cica era musai !
Oricum, acasa cand venea cineva in vizita a mine vroiam sa-l iau la bataie
Mi-am revenit...tarziu, dupa 2 ani, dupa ce am plecat singura la Paris la o prietena
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Bai, eu nu inteleg toaletarea aia. aici nu se face. vin si se uita zilnic la epiziotomie, dar atat. Vicky, Printzesone and BB (24+) |
Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)
mcoca spune:
Sa nu mai spun ca nu a venit nimeni sa-mi mioase tamponul ever.
Vicky, Printzesone and BB (24+)
Kabecka spune:
Fetelor, si eu am nascut in 2009 la CF2 si a fost o experienta ok.
Nu mi-a placut ca am stat cu inca 2 persoane in rezerva pentru ca se vaitau non stop si nu am avut o clipa de liniste.Vizite nu se faceau in salon, decat afara pe hol. Erau f stricti in privinta asta, chiar prea stricti.
De data asta vreau sa optez pt rezerva sau daca nu macar sa fie doar 1 persoana cu mine in salon.
Eu am fost f multumita de medicul meu care a venit sa ma vada zilnic si care mi-a raspuns la tel pt orice problema.
Sincer, daca as avea bani incat sa-mi permit o nastere la privat fara sa fac un efort f mare,as opta fara rezerve pt privat. Sunt convinsa ca esti tratata cu totul altfel si ti se acorda un mai mare respect.
Sper sa fie bine!Pentru toate
Iris, imi pare rau. Multa sanatate!
VIOIKA76 spune:
Iris imi pare rau ca ai ajuns la antibiotic ,dar daca medicul ti-a zis ,atunci trebuie sa faci ce zice ca sa nu se agraveze.
Multa sanatate !
Mai dar ce era rau la toaletarea aia ? Pe mine nu ma deranja din contra mie imi placea ca ma simteam mult mai bine dupa aceea. Si ce daca se uitau in tamponul meu ,asta le era meseria .In plus pe mine nu m-a obligat nimeni sa ma duc la toaletare nici la prima nici la a doua nastere ,asistenta spunea ca cine vrea sa vina sa vina ,nu a comentat niciodata ca nu stiu cine nu s-a dus.Avand in vedere faptul ca accesul la dus era cam greu in spitalul de stat ,cred ca toaletarea numai bine facea.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+
paulinio spune:
Sa precizez ca am facut cezariana (pozitia pelviana + altele). Am avut o reactie urata la anestezic si practic nu prea imi puteam folosi mainile (aveam febra musculara fff puternica de la spasmuri). Pentru mine vizitele acelea la spalaturi mi s-au parut ok... aveam senzatia ca curata mai bine decat pot eu curata/vedea. Oricum dupa cezariana n-ai voie dus o perioada (nu mai stiu cat... doar ca imi aduc aminte ce dor imi era de senzatia de curatenie trupeasca); si oricat ma curatam eu tot ma simteam murdara... pe o parte lohiile, pe alta laptele... burete, ce mai.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 21+
paulinio spune:
Vio, iar suntem pe aceeasi lungime de unda
Si nici nu cred ca facea cineva prezenta... eu ma duceam oricum constiincios. Mai era un moment de "bifat".
Iris, ai grija de tine...
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 21+
mcoca spune:
Iriss, insanatosire grabnica. Acu daca-i musai cu placere :), cu antibioticele.
Mai, aici ai voie dus dupa ceza, sau orice alta interventie chirurgicala.
Vicky, Printzesone and BB (24+)