Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
paulinio spune:
Nu vad de ce ar mirosi tamponul... e liber sa o faca, n-am nimic impotriva daca asta creste calitatea actului medical.
Era o gluma, evident.
Da... si eu trebuie sa modific saptamana. Noroc cu Vio.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 21+
Miche spune:
Recomandare, Vio.
Dar nu stiu de ce,am fost usurata ca doc mi-a recomandat.
Data trecuta plangeam si-i spuneam ca eu nu stiu sa nasc ca mi-e frica si vreau cezariana, si ea nu si nu !
Si a fost cum a zis ea..
Imi era teama ca daca nasc noaptea, ea nu vine.
Si noaptea am nascut, si a venit la 12 noaptea
Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)
VIOIKA76 spune:
Apropo de nastere la privat ,am facut o cercetare si am vazut ca la Sanador e cel mai ieftin ,nasterea naturala cu medic primar parca este 2800 dar cu decontarea de la stat ,nu stiu cat o fi fara .La preturi deastea m-as baga si eu sa nasc acolo ,vreau sa dau un telefon sa vedem ce aflu.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+
flafi spune:
Vio , am vorbit si eu cu ei, practic nu implica mai nimic din punct de vedere contractual din ce am inteles, la ei te duci, nasti, platesti. Fara avans si altele.
Dar daca afli mai multe te rog sa imi spui si mie.
24+ cu
VIOIKA76 spune:
Flafi e asa cum scrie pe site ,nasterea cea mai ieftina e 2800 daca nu ai pretentie sa nasti cu un anumit medic ,cel putin asa mi-a spus tipa de la telefon .Preturile sunt valabile in cazul in care aduci trimitere de la medicul de familie si dovada ca esti asigurat la stat.Nu a stiut sa-mi spuna cat e nasterea fara reducere ,cam neinformata mi s-a parut fatuca.
Vreau sa ma informez mai bine ca la o adica as putea sa-mi fac o angajare ca la momentul nasterii sa beneficiez de asigurare insa nu stiu daca e posibil ce vreau eu sa fac.
si acum23+
Carmen1985 spune:
Buna seara! Eu am nascut la stat prin cezariana si acum voi face la fel...am fost multumita, asistentele au fost dragute (chiar si inainte sa le platesc,dupa nu mai zic) in salon am stat cu 2 doamne cu bun simt, vizite nu erau permise pe sectie decat tatal si anuntam fiecare politicos ca vine un barbat in salon, la spalaturi m-am dus o singura data ca sangeram f putin. Primul lucru care l-am facut cand m-au mutat in salon a fost sa-mi iau chiloti si tampon si nu a comentat nimeni. Cu legatul trompelor m-am interesat destul de putin , dar din ce am citit poate afecta libidoul si altele. Sa-si faca sotul vasectomie mai bine nu ?
Mami de Bianca 07.05.2008 si 17+
VIOIKA76 spune:
In alta ordine de idei ,imi dati voie sa ma laud si eu cu copii mei ?
Azi am fost cu ei la medicul de familie si le-am facut vaccinurile ,Anei VPOt si lui Dragos DTP parca asa-i zice.Au fost exemplari ,nu au varsat o lacrima si eu ma gandeam cum ma voi descurca singura cu 2 plangaciosi.
Ah si Ana a luat locul 2 pe judet la concursul de mate la care a participat in decembrie.Nu va suparati pe mine ca ma laud dar chiar imi vine sa sar in sus de bucurie ,abia astept sa vina si sotul acasa sa-i spun sa vezi bucurie si pe el.In fata lor nu m-am entuziasmat prea tare ,stiti voi, sa nu li se ''urce ''la cap succesul.
Va doresc o seara buna ,asa cum e si a mea !
si acum23+
raluca1109 spune:
Si eu aveam dileme in legatura cu toaletarea, cum se face
Este aproape cum mi-am imaginat.
Raluca
S 25+ Miruna
duduta190578 spune:
Pe mine m-a cam durut azi in partea stanga jos,ovarul as spune.De fapt am simtit durere usoara de azi noapte,dar azi a fost mai tare.Am luat 2 no-spa si ma simt mai bine.Daca nu ceda,urma sa sun doctorita,dar acum zic eu e bine!
22+
carmen333 spune:
Duduta, eu asa simt cateodata cand trebuie sa am scaun si intarzie, poate e de la intestine durerea.
Asta nu inteleg, de ce sa scada libidoul cand sunt legate trompele? Ca doar nu taie ovarele, hormonii raman. Doar ca nu se mai intalnesc cei 2 sa formeze embrionul. Pe cand in cazul steriletului, se intalnesc si elimini embrionul. Ma gandesc uneori ca uterul meu fibromatos e posibil sa fi actionat ca un sterilet, iar eu tot asteptam sa raman...
Intr-un singur caz cred ca ar scadea libidoul, cand sotul nu e de acord de fapt. Am avut o discutie de genul asta cu al meu, el dupa al 2-lea copil ar fi de acord. Dar, sa vedem ce mai ramane din uterul meu dupa nastere.
Iris, multa sanatate! ZInnat am luat si eu pentru streptococ din col, am inteles ca e bine tolerat de burtici.