Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
olimp spune:
delia t eu nu am avut multa stare de ameteala , slabiciune da , dar sa fi atente la tensiune , poate ca mai mica acum in sarcina , ia niste vitamine ( eu iau femibion - compex vitaminos) . oricum nu te speria sunt normale in sarcina , creste volumul se sange din corp normal sa ai dureri de cap si ameteli.
incearca sa evita baile calde , fa dusuri nu ferbinti , si daca vomezi atentie la deshidratare , bea lichide , e necesar.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
olimp spune:
iulia te asteptam cu vesti bune de la eco...
diana cine a mai inventat si serviciul asta
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
iulia_1981 spune:
Multumesc dragele mele. Am uitat sa spun ca e ecografie pentru dublu test. imi ia si sange azi si testez si cum mai stau cu tiroida. Mai sunt fete cu probleme de tiroida?
happy_ama spune:
Iulia, succes!! Tinem pumnii!
Fetelor, bine ziceti cu serviciul asta... Eu nu mai am niciun chef! De felul meu sunt f activa si imi place sa muncesc toata ziua si sa plec acasa fara sa simt cand a trecut. Insa acum nu mai am chef Ma concentrez fff greu si nu imi vine sa ma apuc de nimic Si cu cititul pentru cursuri sunt la fel Voi cum va "stimulati"?
Happy_Ama 13+
MariaBcf spune:
Delia si eu am ameteli , stand in pat simt cum se invarte patul si este de la tensiune , am tensiunea mica 80/40 , dupa o cafeluta mica creste la 90/50 , daca nu bei cafea bea lichide. Olimp cum ti-ai terminat concediul pe anul acesta ? Abia a inceput anul,
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+
Delia_Rodica spune:
Chef de munca nu mai am nici eu, pe la pranz ma prinde somnul...ca sa pot lucra, ma gandesc ca mai am de indurat cateva luni si apo scap
viitoare mamica 10+
MariaBcf spune:
Incep saptamana cu vesti bune : am sunat-o acum pe Dr de la Medicina Muncii ma asteapta dimineata la ea cu adeverinta ( pana maine imi termina actele de facut ) si de Miercuri la 8 h .
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+
MariaBcf spune:
Olimp daca iti trebuie CM dami un tel , vorbesc cu un Dr de la noi si cu o " entorsa" stai un pic acasa.
8+
diana_popa27 spune:
Si eu mai am episoade de ameteli de obicei legate de o senzatie urata de greata. De vreo doua ori am fost sigura ca lesin atat de puternice erau .. m-am trezit ca ma asez pe jos in casa ..unde eram ..de frica sa nu cad din picioare sa ma lovesc.Dar au trecut la fel de repede cum au venit. Nu stiu de la ce ar putea fi ca stau bine cu analizele eu cred ca sunt strans legate de senzatia de greata puternica .. ca ma lua cu transpiratii reci si tot tacamul.
O sa mai trecem noi prin multe pana la sfarsitul sarcinii.
Pupici fetelor si spor la munca...eu vineri mergi la dr de familie ma gandesc ca poate i se face mila de mine si imi mai da niste concedii daca bat niste apropouri :D
15+