Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
stefana0909 spune:
Si eu am fost la serviciu saptamana trecuta doar 6 ore, iar azi nu m-am dus iar. Dar maine nu cred ca mai scap! Azi am treburi gospodaresti, ca le-am neglijat in acest week-end, dar nu prea am chef sa ma ridic din pat. Referitor la banane, eu mananc cel putin una pe zi, la recomandarea dr., deoarece ma trezeam cu mainile amortite dimineata. Chiar au avut efect.
Sweety, eu iau arefam 600 mg/zi, estrofem 4/zi, duphaston 2/zi, no-spa si uscosin doar la nevoie si mai am vitmine: femibion, cetebe, magneB6, acid folic, cate una pe zi din fiecare.
8+
iulia_1981 spune:
Burtici,
am gasit un link mai vechi un pic dar care explica foarte clar ce inseamna dublul test. poate ajuta: http://www.avantaje.ro/Sanatate/Sanatate/Testarea-performanta-in-primul-trimestru-de-sarcina-elimina-amniocenteza-inutila-2116587
olimp spune:
maria vrei sa-mi pun picioarele in pioneze
da din pacate gata cu concediu de odihna pe anul acesta asa face patronii mei sunt tare draguti din acest punct de vedere , doar ca daca ma inerveaza prea tare ma bag la medicale , nu au ce sa-mi faca doar sunt graviduta , numai sa ma streseze prea tare....
cu entorsa nu prea functioneza ...doar am munca de birou , imi vor spune ca pot sa stau la birou si cu piciorul in pioneze , ce sa mai zic ca anul trecuit i-au batut obrazul unui coleg care si-a luat concediu medical 3 zile , avea bietul entreriocolita virala , se facea pe el sarcul , voma , sa nu mai zic ce teama mi-a fost sa nu iau si eu , aia imi trebuia...si pt 3 zile i-au facut un scandal...
dar daca ma ambitionez ...medicalul ma astepata !
ce bine ca-ti rezolvi ciu turele la 8 H , e mai acceptabil.
happy nu stiu cum voi sta cu concentarera de maine voi vedea , am sa va dau de veste...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
MariaBcf spune:
Olimp cate zile ce concediu ai pe an ? Eu am 32 zile lucratoare ( fiind ATI si bugetara) . Mi-a spus Dr ca daca imi face seful o cerere prin care specifica ca nu are alt loc de munca sa imi ofere sa nu am tangente cu bolnavii pot sa nu ma mai duc deloc la munca.
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+
olimp spune:
maria eu am 21 zile , si nu te astepta ca vreodata vreun patron sa vrea sa isi trimita angajatii altundeva , mai ales cand e de munca , eu nu am munca fizica doar ffff stresanta si de multe ori conteaza si asta.
pai daca calculezi de la inceputul anului am deja luate 7 zile de concediu , cele 7 care mi-i se cuvin pana la intrarea in prenatal...asta e dar noroc ca exista medicalele
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
15 +
MariaBcf spune:
Eu sper sa pot sa ma duc cat de mult la lucru , am niste colege ok , din momentul in care intru la 8 ore ma duc doar sa fac si eu prezenta . Seful meu este super ok , nu are treaba cu noi , cand i-am spus ca sunt gravi mi-a spus ca imi fac actele si sa vin la prezenta .
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+
olimp spune:
maria esti norocoasa , si mie mi-ar placea sa merg cat mai mult sa pot beneficia de mai mult postnatal si apoi de maternal , dar din pacate la cum sta treaba la noi cred ca la 7 luni imi iau prenatalul...
sti la stat e altfel , la noi la privat trebuie sa dai peste patorn extrem extrem de intelegator , si cum mai nou toti trag de la angajati ca de pe hotii de cai la ce sa te astepti , daca ar putea sa faca munca cu 2 persoane in loc de 5 , de ce nu sa se chinuie , cand nu mai poti te trezesti ca te schimba...
15 +
flory_blanca spune:
Dupa ce vineri am fost la eco si totul era bine si frumos m-am trezit duminica seara cu sangerare. Asa ca azi iarasi de urgenta la eco si supriza...dezlipire de placenta. Mi-a marit doza de progesteron si Dr. Avram mi-a inlocuit aspenterul cu clexane de 0,4. Asa ca saptamana asta stat la pat si tratament. Asa de inutila ma simt cand trebuie sa stau la pat....of of.
V-am citit dar asa m-au dat peste cap vestile de nu mai sunt buna de nimic si nici nu sunt in stare sa raspund.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
MariaBcf spune:
Flory stai la pat si doar pana la baie si inapoi in pat si ai sa vezi ca totul o sa fie bine. Si eu am avut o sangerare cand trebuia sa vina CM ( trei stropi maroniu) si Dr hematolog mi-a marit doza de Clexane de la 0,2 la 0,4 .
8+
MariaBcf spune:
Flory acum am vazut ca noi doua avem aceleasi mutatii . Tu ce medicamente iei?
8+