Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nici eu nu am stiut pana la prima enterocolita a copilului!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

off..abia m-am intors de la vomitat..si sunt la munca :(
nu mai pooot!!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy noi am spus ca pana nu stim exact ce este nu me gandim inca la nume ...

paula e ok mie oricum numai bananele copate tare imi plac deci Yupppy pap banane...

cu , concediu inca e cam nasoala situatia , eu lucrez la patron , cu multe restricii , iar mai nou de anul trecut au inventat o metoda total neplacuta de a da concediile , vezi doamne sa nu mai placam vara in concediu cand e plin sezon la noi ci doar primavara si iarna , asa ca pe rand ne trimit in concediu fortat , eu pana cum am avut concediu de odihna , de saptamana viitoare intra colegul si nu are cine sa stea la birou , e nasol sincer nu stiu cum ma voi descurca cu greata si singura , asa ca deocmadata pana nu se intorc toti colegii din concedii nu prea am cum caci ramane postul descoperit . Sa nu mai spun ca mi-a papat tot CO pe anul acesta

abia astept sa scap ....

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

15 +

Mergi la inceput

delia t sincer te compatimesc , dar ce nu facem noi pentru bebei...hai rezista inca cateva saptamani si scapi

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Off Delia fi tare pt bebe , stiu ca e greu, suferim noi pt altele, dar pt bebeii nostri?!

Olimp si eu lucrez la patron si tot asa e, nu merge cum vrei...te inteleg, o sa-ti fie cam greu singura, dar rezisti

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Ama multumesc de urari

delia_t draga de tine... inca putin si trecem si peste starile astea. Gandeste-te ca e pt o cauza nobila
Si eu incep azi lucrul ...si am un chef de nu va puteti imagina

15+

Mergi la inceput

delia r asa este , din pacate unele abuzuri se fac si sincer nu am chef sa ma leg la cap acum ..., mai greu imi va fi saptamana viitoare caci apoi se intoarce colegul si vom fi doi , si am noroc de un coleg minunat .

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

ms fetele de incurajari!!
aveti si voi stari de confuzie si ameteala/slabiciune?
pe mine asta ma sperie cel mai tare, desi analizele au iesit perfecte.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu am stari de ameteal (mai rare) si de slabiciune si mi-a zis dr de familie ca sunt normale. O sa-i zic si la doctorita mea cand merg, sa vad ea ce zice.

viitoare mamica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1981 spune:

Neata burtici.
Delia, e posibil sa fie de la epuizarea dupa episoadele de voma. O sa treaca. Ideal ar fi sa te odihnesti dupa, daca poti.
Multumesc pentru incurajari, azi la 3 am ecografie. Am niste emotii cat casa.

Mergi la inceput